Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#789568 Πείτε μια λύση στο τι μπορεί να φταίει ότι δεν προχωράει το login του Twitter σε Google Chrome, ενώ συνδέομαι κανονικά από Opera και από κινητό στο app;
Βάζω email, βάζω username, έρχεται κωδικός στο κινητό και μόλις τον πληκτρολογώ, εκεί που είναι κάνει σύνδεση μένει λευκή οθόνη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#789570 Μηπως το μπλοκαρει κανενα add on που εχεις στο chrome?

Κανε διαγραφη των cookies του twitter και επισης διαγραφη της cache. Μπορει να βοηθησουν.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#789572 Το δοκίμασα όπως το λες αλλά δεν μπορώ να το αναπαράγω. Λειτουργεί κανονικά σε google chrome στο PC.
Μήπως πας να μπεις στο twitter από άκυρο/ληγμένο λινκ;
Μπες εδώ https://twitter.com/home και ξαναδοκίμασε

Αν δεν πιάσει, κάνε διαγραφή cookies όπως ορθώς προτείνει ο George
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
George_Prix έγραψε:Μηπως το μπλοκαρει κανενα add on που εχεις στο chrome?

Κανε διαγραφη των cookies του twitter και επισης διαγραφη της cache. Μπορει να βοηθησουν.

:inlove:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#789933 Μιας και κάπου λέγαμε για την υποστήριξη της Apple:

See if your Mac can run macOS Ventura.

iMac
2017 and later

Mac Pro
2019 and later

iMac Pro
2017

Mac Studio
2022

MacBook Air
2018 and later

Mac mini
2018 and later

MacBook Pro
2017 and later

MacBook
2017
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
PeterPan έγραψε:Ευχαριστώ πολύ όλους!
Θα πω εντυπώσεις από τη μετάβαση σε Mac.
Ενδόμυχα το είδα σαν πρόκληση, ως ένα βαθμό συνηγορεί το γεγονός ότι έχουμε μηλόφωνα στην οικογένεια κ το iPad. Θα υπάρξει μια συνεργασία μεταξύ τους μάλλον.

με γεια το μηχανημα, φαινεται τουμπανο .
Γραψε για τη μεταβαση , ειδικα αν το θες για δουλεια

Προσωπικα δεν μπορεσα να περασω το threshold και να νιωσω ανετα οτι μπορω να ειμαι παραγωγικός
Ενα macbook των παιδιων που εχω στα χερια μου , αν χρειαστει να κανω κατι πιο σοβαρο . ανοιγω το Windows VM Και κανω τη δουλεια μου απο εκει... δεν την παλευω με το λειτουργικο παρα μονο αν ειναι για κανα απλο browsing
Άβαταρ μέλους
By Zorz
drdino έγραψε:
georgetz έγραψε:Δεν καταλαβαίνω την εμφανέστατη ροπή προς τα Zenbook ενώ υπάρχουν εξαιρετικά Win lightweight laptops αλλά καλοτάξιδο το Mac :)
Ναι δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό όταν υπάρχουν καλύτερα μηχανήματα αλλά μια χαρά είναι το Mac. Μεγειά!

Από περιέργεια, έχουμε κάτι να προσάψουμε στην Asus γενικώς; :hmmm: Ρωτάω γιατί πέτυχα το Vivobook Pro 14 OLED (το μεσαίο μοντέλο, με Ryzen 7 5800H, 16GB/512GB, δίχως χωριστή GPU) σε πολύ δελεαστική τιμή. Δεν είναι τέλειο, προτιμώ φόρτιση μέσω USB PD και fingerprint (ή κάμερα IR) και να είχε ίσως και Thunderbolt (ΟΚ, λίγο δύσκολα συνυπάρχει με AMD αυτό), αλλά η οθόνη του είναι τούμπανο, κι επειδή έχω κάτι gift cards θα μου βγει <£400. Πέρα από το κακό touchpad, δεν έχω διαβάσει κάτι άλλο μεμπτό. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#791147 Στην Asus όχι αλλά AMD σε λαπτοπ το φοβάμαι λόγω θερμοκρασίας και κατανάλωσης, έχω ακούσει και περίεργες ιστορίες για ασυμβατότητες από συναδέλφους που προμηθευθηκαν AMD αντί Intel.

Μπορεί η συγκεκριμένη cpu να είναι εντάξει αλλά κάνε μια έρευνα γύρω από αυτήν.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Zorz έγραψε:Από περιέργεια, έχουμε κάτι να προσάψουμε στην Asus γενικώς;

Έχω Vivobook X513 με i5 11th Gen. Όντως πολύ καλή οθόνη αλλά το πρώτο που παρέλαβα ήταν DOA λόγω bleed. Αρκετά ποιοτική κατασκευή, ελαφρύ, αθόρυβο.
Άβαταρ μέλους
By otso
#793111 εχω ενα pdf που θελω να κανω edit , αλλά το acrobat pro μου βγαζει
this document has been signed and can not be edited
καμμια βοηθεια απο τους μαγους της πληροφορικης που συχναζουν εδω;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
otso έγραψε:εχω ενα pdf που θελω να κανω edit , αλλά το acrobat pro μου βγαζει
this document has been signed and can not be edited
καμμια βοηθεια απο τους μαγους της πληροφορικης που συχναζουν εδω;

https://www.nazaudy.com/this-document-h ... -be-edited
Άβαταρ μέλους