Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
dimik έγραψε:Αν ο γύρος και τα υπόλοιπα είναι χειροποίητα έστω από χασαπη μάλιστα, αν χρησιμοποιούν τα καταψυγμενα που αγοράζουν όλοι είναι μια από τα ίδια

https://www.economistas.gr/epiheiriseis ... i-exagoges
Η ειδική διατροφή, που παράγεται στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής ζωοτροφών της Creta Farms, σε συνδυασμό με τις άριστες συνθήκες εκτροφής (κλασική μουσική, ιδανική θερμοκρασία), βελτιώνουν την υγεία του ζώου άρα και την ποιότητα του κρέατος.

Κλαρίνο εννοεί;
Άβαταρ μέλους
By dimik
saxon_747 έγραψε:
dimik έγραψε:Αν ο γύρος και τα υπόλοιπα είναι χειροποίητα έστω από χασαπη μάλιστα, αν χρησιμοποιούν τα καταψυγμενα που αγοράζουν όλοι είναι μια από τα ίδια

https://www.economistas.gr/epiheiriseis ... i-exagoges
Η ειδική διατροφή, που παράγεται στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής ζωοτροφών της Creta Farms, σε συνδυασμό με τις άριστες συνθήκες εκτροφής (κλασική μουσική, ιδανική θερμοκρασία), βελτιώνουν την υγεία του ζώου άρα και την ποιότητα του κρέατος.

Κλαρίνο εννοεί;
Creta Farms, για Ξυλουρη, Σκουλα και Τζουγκανακη το κόβω
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#789445 Αν και λατρης των βρομικων, εχω φτασει σε ηλικια που σκεφτομαι (μια στο τοσο :s_tongue ) τη διατροφη μου. Γυρος και οτιδηποτε με κιμα, συγκεντρωνουν τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να ειναι αισχρης ποιοτητας. Οχι πως δεν τα τρωω φυσικα, αλλα πιο σπανια απο παλια.

Πλεον προτιμω αυτους που βαζουν σουβλα. Εχει κατι τσακαλακια που φτιαχνουν καλο κοντοσουβλι και τις περισσοτερες φορες αυτη ειναι η επιλογη μου. Τουλαχιστον εκει βλεπεις κοματι κρεας κι επισης εχει το απαιτουμενο λιπος ωστε να φραξουν σωστα οι αρτηριες και να θεωρηθει ως βρομικο.

Ολα τα περισσευματα κρεατος που φτιαχνουν το γυρο και τον κιμα, αντι να τα δωσουν στα σκλια τα ταιζουν σε εμας...

Μιλαω φυσικα για τη συντριπτικη πλειοψηφια και οχι για τους ελαχιστους μερακληδες που εχουν απομεινει.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#789446 Για γρήγορο γύρο σπίτι έχεις ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό στην κατάψυξη και το βγάζεις 1-2 ώρες πριν. Μισοπαγωμενο κόβεις λεπτές φέτες και ρίχνεις καρυκεύματα της επιλογής σου, 3-5 λεπτά στο τηγάνι κι έχεις τον καλύτερο γύρο που μπορείς να φας με ελάχιστο κόστος.

Για όσους προσέχουν γίνεται και με ψαρονεφρι.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
George_Prix έγραψε:Αν και λατρης των βρομικων, εχω φτασει σε ηλικια που σκεφτομαι (μια στο τοσο :s_tongue ) τη διατροφη μου. Γυρος και οτιδηποτε με κιμα, συγκεντρωνουν τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να ειναι αισχρης ποιοτητας. Οχι πως δεν τα τρωω φυσικα, αλλα πιο σπανια απο παλια.

Γιώργο πάνε μία στο Express, πάρε 2 μερίδες γύρο και μια γεμιστό, πάπρικα και 2 Γεωργιάδη. Σε τρία τέταρτα θα είσαι έτοιμος για παρκούρ στην Άνω Πόλη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
egobrain έγραψε:
George_Prix έγραψε:Αν και λατρης των βρομικων, εχω φτασει σε ηλικια που σκεφτομαι (μια στο τοσο :s_tongue ) τη διατροφη μου. Γυρος και οτιδηποτε με κιμα, συγκεντρωνουν τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να ειναι αισχρης ποιοτητας. Οχι πως δεν τα τρωω φυσικα, αλλα πιο σπανια απο παλια.

Γιώργο πάνε μία στο Express, πάρε 2 μερίδες γύρο και μια γεμιστό, πάπρικα και 2 Γεωργιάδη. Σε τρία τέταρτα θα είσαι έτοιμος για παρκούρ στην Άνω Πόλη.

Αν χρειαστω λιγο μπουσταρισμα (μετα το 5ο τεμαχιο που θα ριξω :rtfm: ) βοηθαει καθολου ή ειναι μονο για παρκουρ η συνταγη? :hmmm:

Και κατι ασχετο με το θεμα... Ενα στην Τουμπα ειναι αυτο το γυραδικο?
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#789476 Γύρο μπορεί να πάρει ένα και να πάρει δύο γεμιστά προτείνω :iconcool: :eat:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#789499 Ποτε δε θα μου εκανε τοσο προσβλητικη προταση φαγητου ο φιλος μου ο Κορτο :rant:

Αν μπορεις να χαρακτηρισεις σαν φαι κατι που δεν εχει αιμα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:Ποτε δε θα μου εκανε τοσο προσβλητικη προταση φαγητου ο φιλος μου ο Κορτο :rant:

Υπάρχουν και με κιμά.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bill33 έγραψε:
George_Prix έγραψε:Ποτε δε θα μου εκανε τοσο προσβλητικη προταση φαγητου ο φιλος μου ο Κορτο :rant:

Υπάρχουν και με κιμά.

Ο οποιος εκει μεσα καταληγει τελικα σε βραστος κιμας. Μπλιαχ. Καλυτερα με ρυζι οπως τα κανει η μανα μου :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#789510 Τα γεμιστά είναι μπιφτέκια γεμιστά με γύρο :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Τα γεμιστά είναι μπιφτέκια γεμιστά με γύρο :iconcool:

Παλι καλα. Πηγε η καρδια μου στην κουλουρη με αυτα που ελεγε ο αλλος. Νομιζα οτι εισαι κανενας απο τους "αλλους" :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Corto Maltese έγραψε:Τα γεμιστά είναι μπιφτέκια γεμιστά με γύρο :iconcool:
Δεν μου ακούγεται θελκτικό