Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#789265 Παίδες ετούτο το

Anonymous Founder έγραψε:Αποκλείεις δηλαδή η πανούργα μάνα με το τσουλάκι που έκανε για κόρη να παρέσυρε όλους αυτούς τους καλούς κυρίους;

το έχει πει κάποιος;
Το διαβάσατε σε κάποιο τουίστερζ, φόρουμζ, ίντερνετς γενικά;
Έχει βγει μισό άτομο που να πει ότι το παιδάκι έχει ευθύνη ή ότι η μάνα της παρέσυρε το Μίχο;

Υφίσταται έστω και σαν τρολιά αυτό ή απαντάτε 'σε περίπτωση που το έλεγε κάποιος';
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#789266 Δεν ξέρω, εγώ ερωτήσεις κάνω. Σωστά @EDDIE_147;
Εσύ σε κάτι τέτοια είσαι μανούλα, δεν καταλαβαίνω την έκπληξή σου.

Εκτός αν χαλάστηκες που πέταξε κάποιος άλλος την μπάλα στην εξέδρα...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#789268 Ρωτάω επειδή αυτού του είδους το ΧΙΟΥΜΟΡΖ έχει παίξει σε διάφορα ποστάκια --> τυχαίο παράδειγμα από τυχαίο ΑΚΑΟΥ
Εικόνα

και αναρωτιέμαι αν υφίσταται ανθρώπινο ον που έχει πετάξει τέτοια σπόντα ή δίνεται απάντηση σε φανταστική τοποθέτηση φανταστικού φίλου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#789269 @EDDIE_147, φαίνεται (εδώ και πολλά χρόνια) πως υπάρχει σίγουρα κάποιο θέμα ατεντσιοχορισμού , που προσωπικά, δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά ελπίζω να είναι σαφές ακόμη και σε σένα, τι είναι σαρκασμός. Αν όχι, ούτε και σ'αυτό μπορώ να σε βοηθήσω.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#789271 Man on a mission
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Anonymous Founder έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αν κατάλαβα καλά, ο συλλογισμός είναι ότι "αφού η τσατσά είπε ότι υπήρχαν διάσημα ονόματα και πολιτικοί και κανείς δεν αποκαλύφθηκε ακόμα, σίγουρα λέει την αλήθεια και υπάρχει συγκάλυψη". Σωστά;

Οχι. Εχουν βγει καταθεσεις, φωτογραφιες, μηνυματα κλπ αλλως εμπλεκομενων αλλα τιποτα απο οσα ειπε η τσατσα.

Επιλεκτικη διαρροη θα ελεγα εγω, προσπαθεια συγκαλυψης , μαγειρεμα, ξεπλυμμα θα ελεγε αλλος :shifty:

Να, κάτι τέτοια ασόβαρα δεν μπορώ. Αποκλείεις δηλαδή η πανούργα μάνα με το τσουλάκι που έκανε για κόρη να παρέσυρε όλους αυτούς τους καλούς κυρίους; Άλλες κόρες έχει άραγε; Μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι γι'αυτό; Μήπως να τις κλείσουμε κάπου για να μην παρασύρουν κι άλλους αθώους;
Το λέω με αφορμή τις δηλώσεις του κου. Μάκη Βορίδη, ενός εξαίρετου νομικού που αρέσκεται να τα λέει τσεκουράτα.
Βορίδης: Για παιδοβιαστές τα ισόβια να είναι ισόβια – Να εξεταστεί υπό προϋποθέσεις ο χημικός ευνουχισμός
https://www.kathimerini.gr/politics/562 ... oychismos/

Ένας εξαίρετος νομικός, ένας επιφανής υπουργός, ένας Κύριος με Κ κεφαλαίο. Που γράφει στα καλαμπαλίκια του το ευρωπαϊκό κεκτημένο και πως κάτι τέτοιο δεν θα περνούσε ποτέ από πουθενά στην Ευρώπη, αλλά για ποιο λόγο να μην ταϊσει κι αυτός σανό τους ψηφοφόρους του; Τσάμπα είναι και κανείς δεν θα τον μαλώσει.
:s_sarcastic

Διορθώνω: υπάρχει χημικός ευνουχισμός και στην Ευρώπη τελικά, άρα ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν:
https://www.news247.gr/sunday-edition/s ... 00842.html
:vava:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#789273 Ωραίο βοκάμπουλαρι αλλά δεν απαντάς.
Η ερώτηση είναι από που προκύπτει ο σαρκασμός.

Έγινε δήλωση σχετική έστω και 0,1% με το ότι φταίει το παιδάκι για να γίνει σαρκασμός σε αυτή τη δήλωση;
Ή είναι φανταστικός σαρκασμός σε φανταστική δήλωση φανταστικού ατόμου;

Δεν είναι δύσκολη ερώτηση.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#789274 Σάλος με τη δήλωση του πατέρα του Μίχου: «Οποιοσδήποτε να ήταν, άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε, είναι λεβέντης»
«Εμείς είμαστε κύριοι, είμαστε άρχοντες»

https://www.lifo.gr/now/greece/salos-me ... n-kati-tha

Επόμενος φίλος. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#789275 :s_thumbsup

Δεν ήταν δύσκολο τελικά.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Νίκος Παππάς έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αν κατάλαβα καλά, ο συλλογισμός είναι ότι "αφού η τσατσά είπε ότι υπήρχαν διάσημα ονόματα και πολιτικοί και κανείς δεν αποκαλύφθηκε ακόμα, σίγουρα λέει την αλήθεια και υπάρχει συγκάλυψη". Σωστά;

Οχι. Εχουν βγει καταθεσεις, φωτογραφιες, μηνυματα κλπ αλλως εμπλεκομενων αλλα τιποτα απο οσα ειπε η τσατσα.

Επιλεκτικη διαρροη θα ελεγα εγω, προσπαθεια συγκαλυψης , μαγειρεμα, ξεπλυμμα θα ελεγε αλλος :shifty:

Να, κάτι τέτοια ασόβαρα δεν μπορώ. Αποκλείεις δηλαδή η πανούργα μάνα με το τσουλάκι που έκανε για κόρη να παρέσυρε όλους αυτούς τους καλούς κυρίους; Άλλες κόρες έχει άραγε; Μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι γι'αυτό; Μήπως να τις κλείσουμε κάπου για να μην παρασύρουν κι άλλους αθώους;
Το λέω με αφορμή τις δηλώσεις του κου. Μάκη Βορίδη, ενός εξαίρετου νομικού που αρέσκεται να τα λέει τσεκουράτα.
Βορίδης: Για παιδοβιαστές τα ισόβια να είναι ισόβια – Να εξεταστεί υπό προϋποθέσεις ο χημικός ευνουχισμός
https://www.kathimerini.gr/politics/562 ... oychismos/

Ένας εξαίρετος νομικός, ένας επιφανής υπουργός, ένας Κύριος με Κ κεφαλαίο. Που γράφει στα καλαμπαλίκια του το ευρωπαϊκό κεκτημένο και πως κάτι τέτοιο δεν θα περνούσε ποτέ από πουθενά στην Ευρώπη, αλλά για ποιο λόγο να μην ταϊσει κι αυτός σανό τους ψηφοφόρους του; Τσάμπα είναι και κανείς δεν θα τον μαλώσει.
:s_sarcastic

Διορθώνω: υπάρχει χημικός ευνουχισμός και στην Ευρώπη τελικά, άρα ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν:
https://www.news247.gr/sunday-edition/s ... 00842.html
:vava:

Εγώ πάντως δεν θα ήμουν κατά του να έχουν οι repeat sex offenders την επιλογή για μειωμένη φυλάκιση με εθελούσιο χημικό ευνουχισμό. Rehabilitation χωρίς τον κίνδυνο να ξανακάνουν κακό σε άλλο παιδί. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
kubiak έγραψε:Για τους παιδεραστές μια είναι η ποινή...

Φυλακη και σαπουνια που γλυστρανε ευκολα απο το χερι :shifty:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#789283 @Χρήστος Λάππας - δεν ξέρω υπό ποιες προϋποθέσεις υλοποιείται αυτή η εναλλακτική σε άλλες χώρες αλλά επί της ουσίας δεν αποτρέπει τελείως τη δυνατότητα κακοποίησης (...).
Κοινώς είναι μια μπούρδα και η συζήτηση της μόνο επικοινωνιακή αξία έχει.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εγώ πάντως δεν θα ήμουν κατά του να έχουν οι repeat sex offenders την επιλογή για μειωμένη φυλάκιση με εθελούσιο χημικό ευνουχισμό. Rehabilitation χωρίς τον κίνδυνο να ξανακάνουν κακό σε άλλο παιδί. :s_dunno

Λαμβάνοντας δεδομένο οτι το κάθε άτομο κάνει την καλύτερη επιλογή - στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή με τις μικρότερες/ λιγότερες συνέπειες - για τον εαυτό του, δεν θα ήθελα κάποιος να έχει επιλογή. :hmmm:

Η χειρότερη ποινή θεωρώ πως είναι η στέρηση ελευθερίας. Ακόμα και η θανατική ποινή ίσως λειτουργεί λυτρωτικά για μερικούς.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#789296 Για πόσα χρόνια; Συμφωνείς με τον Βορίδη π.χ. που λέει ότι "ισόβια" πρέπει να σημαίνει ισόβια;

Γιατί αν ένας 50χρονος καταδικαστεί ισόβια και είναι έξω στα 10 χρόνια, μπορεί εύκολα να ξαναβλάψει.