Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
socratesn έγραψε:
Αυτό το 80 χ.α.ω. που διαφημίζουν είναι αδύνατο να γίνει και μάλιστα για απόσταση 80 χλμ.

ΕΩΣ 80χλμ και με ταχύτητες ΕΩΣ 80χλμ/ω

Δηλαδή, μπορεί να είναι και 10χλμ.

Αν τα rf είναι ισάξια σε επιδόσεις με τα συμβατικά ελαστικά, οκ. Είναι όμως; Αν όχι, προτιμάς να έχεις ένα καλύτερο λάστιχο στο 95% των μετακινήσεων ή ένα (έστω ελαφρώς) υποδεέστερο ελαστικό για το 5% που θα σου τύχει η στραβή;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#788409 Και το κομπρεσέρ αέρα βοηθάει, εφόσον βέβαια δε μιλάμε για σκίσιμο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#788421 Σαν τη ρεζερβα δεν εχει. Νταξ, θα ριξεις μερικες χριστοπαναγιες στο αλλαγμα, αλλα πιστεψτε με, δε θα πατε στην κολαση απο αυτες :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimik έγραψε:Ρεζέρβα δύσκολα βρίσκεις πλέον και σε καινούρια αυτοκίνητα, ένα κιτ επισκευής ή/και μια ηλεκτρική τρόμπα θα κάνουν δουλειά.

Ισχυει αυτο? :hmmm:

Εγω καθως ασκω το χομπυ μου (συνθεση νεου αυτοκινητου :shifty: ) βλεπω ακομα την επιλογη να βαλεις κανονικη ρεζερβα εκτος απο το κιτ...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#788430 Στό mini R33 2006, είχαν rf δεν τα ξαναβάλαμε ποτέ, δεν χρειάστηκε και ας το σκίζει ο γιος μου τα κρατήματα πλέον δεν έχουν καμία σχέση με τα rf.

.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#789127 Τραμπάραμε σήμερα τα θερινά ελαστικά με τα χειμερινά. Τα θερινά είναι κατασκευή 3η εβδομάδα του 21, τα ακριβή τους χιλιόμετρα δεν τα ξέρω, θα υπολόγιζα μαζί με τα δικά μου πάνω από 10Κ

Αριστερή μεριά

Πίσω

Εικόνα

Εμπρός

Εικόνα

Δεξιά μεριά

Πίσω

Εικόνα
Εικόνα

Εμπρός

Εικόνα

Ερώτηση:

Όταν ξανακάνω τράμπα, να τα τουμπάρω; (Πίσω > Μπρος ). Εάν ναι, χιαστί ή στη μεριά του το καθένα;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
BARHonda έγραψε:Όταν ξανακάνω τράμπα, να τα τουμπάρω; (Πίσω > Μπρος ). Εάν ναι, χιαστί ή στη μεριά του το καθένα;

Ναι και στην μερια του το καθενα.

Τι χειμερινα εβαλες;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#789129 Μη δειξεις μαγουλα απο τα λαστιχα γιατι τον νευριασε πριν ο Εντυ τον Ντιμη και θα αρχισει να λεει ιστοριες και για σενα :rant:

10 καλα πρεπει να πεις για μενα ρε κουφαλα Ντιμη για να κανω οτι την ξεχασα αυτη τη βλασφημια :shifty:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Νίκος Παππάς έγραψε:
BARHonda έγραψε:Όταν ξανακάνω τράμπα, να τα τουμπάρω; (Πίσω > Μπρος ). Εάν ναι, χιαστί ή στη μεριά του το καθένα;

Ναι και στην μερια του το καθενα.

Τι χειμερινα εβαλες;
Michelin Alpin, αυτά που φορούσε το αμάξι όταν το αγόρασα
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Chris έγραψε:Παρε ενα τετοιο μπαροντα, μην παιδευεσαι με τις φωτος

https://www.amazon.com/GODESON-88702-Sm ... 01F5N55B0/
Μερσί, θα το έχω υπόψιν

Έκανε μπαμ με το μάτι η φθορά με το που βγήκανε από το αμάξι

Όπως επίσης και τα τακάκια μου μπροστά, αλλαγή «επειγόντως»
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Χρήστος Λάππας έγραψε:Που μένεις; Νωρίς δεν έβαλες τα χειμερινά;
Τσεχία, από 1η Νοέμβρη είναι υποχρεωτικά. Και επειδή πλακώνουν όλοι να κάνουν την τράμπα, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει νωρίς, διότι μπορεί η επόμενη διαθέσιμη μέρα να είναι σε 2 εβδομάδες

Στη Renault που έστειλα πρώτα στις 10/10, μου είπαν να πάω 4/11

Ευτυχώς βρήκα μηχανικό σε βενζινάδικο Shell που μου τον πρότεινε συνάδελφος και κάναμε τη δουλειά με 16€ (20 μαζί με το πουρμπουάρ να πιει μία μπυρίτσα)
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
BARHonda έγραψε:
Τσεχία, από 1η Νοέμβρη είναι υποχρεωτικά. Και επειδή πλακώνουν όλοι να κάνουν την τράμπα, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει νωρίς, διότι μπορεί η επόμενη διαθέσιμη μέρα να είναι σε 2 εβδομάδες

Οκ, λογικό.
Άβαταρ μέλους
By tsavman
BARHonda έγραψε:

Στη Renault που έστειλα πρώτα στις 10/10, μου είπαν να πάω 4/11

Ευτυχώς βρήκα μηχανικό σε βενζινάδικο Shell που μου τον πρότεινε συνάδελφος και κάναμε τη δουλειά με 16€ (20 μαζί με το πουρμπουάρ να πιει μία μπυρίτσα)

Αυτό είναι 4 μπυρίτσες :lol:

Θυμάμαι καλά ότι μένεις στο Μπρνο;
Αν θες έχω Βούλγαρο μηχανικό στα δυτικά της πόλης, που σου κάνει τη δουλειά εκτός ωραρίου του και -bonus- μιλάει και ελληνικά.