Corto Maltese έγραψε:ΜΤΚΓΜΣ

Corto Maltese έγραψε:ΜΤΚΓΜΣ

NickTG έγραψε:Τι ακριβώς διαβάζουμε εδώ? :hmmm
12χρονη: Εκεί που πάνε οι γυναίκες. Εκεί που πάνε οι γυναίκες για να… κάνουν… σεξ. Πηγαίναμε… με είχε πάει ο Ηλίας εκεί. Πέντε φορές.
Ψυχολόγος: Πώς μπαίνατε εκεί;
12χρονη: Χτύπαγε ο Ηλίας ένα κουδούνι. Μας άνοιγε ένας κύριος. Αυτός εμένα μου έλεγε ένα γεια. Πρώτα έμπαινε σε ένα δωμάτιο με τον Ηλία και όταν τελείωνα εγώ περίμενα στο δωμάτιο. Μια φορά, όταν ήμασταν μόνοι μας τον άκουσα να λέει στον Ηλία «τι κάνεις ρε, αυτή είναι μικρή, θα μπλέξουμε».
Ψυχολόγος: Κάθε φορά που πήγαινες εκεί είχες επαφές με πολλούς άνδρες;
12χρονη: Μέχρι πέντε τη φορά.
Ψυχολόγος: Σου έδιναν λεφτά;
12χρονη: Σε μένα όχι. Στον Ηλία έδιναν.
Μια συνομιλία στα τέλη Ιουλίου αποκαλύπτει χρήση ναρκωτικών και ερωτική συνεύρεση με γυναίκα:
Πελάτισσα: Θα κάνουμε και κανένα τσιγάρο;
12χρονη: Ναι
Πελάτισσα: Θες να φέρω;
12χρονη: Ναι φέρε και για μένα να έχω
Πελάτισσα: Οκ θα σου δώσω να έχεις
12χρονη: Φέρε ένα δύο σακουλάκια
Πελάτισσα: Ό,τι θες κούκλα μου
12χρονη: Θες να φέρεις να έχουμε κοκορέτσι; Τι ώρα όμως; Αύριο
Πελάτισσα: Μια χαρά, πάμε να πάρουμε
12χρονη: Εγώ δεν πίνω
Πελάτισσα: Εσύ θες να κάνουμε μαζί;
12χρονη: Τι ώρα αύριο
Πελάτισσα: Έξι
12χρονη: Οκ
mousatos έγραψε:NickTG έγραψε:Τι ακριβώς διαβάζουμε εδώ? :hmmm
https://nypost.com/2022/09/23/biden-lea ... -i-was-30/
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, η θεία, δηλαδή η αδελφή του πατέρα της 12χρονης, ήταν η πρώτη που επικοινώνησε με τον 53χρονο κατηγορούμενο.
«Η μητέρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γνώριζε, μόλις το έμαθε πήγε αμέσως με τον πατέρα στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού να κάνουμε καταγγελία, αλλά το Αστυνομικό Τμήμα τους έδιωξαν. Όταν τους έδιωξαν από το τμήμα, η μητέρα μού είπε ότι ο Μίχος είχε πολλές διασυνδέσεις και ίσως γι’ αυτό τους έδιωξαν. Τότε πήρα το Χαμόγελο του Παιδιού τηλέφωνο για να με κατευθύνουν», είπε η θεία της ανήλικης.
Σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια της η ΕΛΑΣ έχει τα εξής μηνύματα.
Το μήνυμα που έστειλε η μητέρα στις 3 Σεπτεμβρίου στον Μίχο μέσω Viber, λέγοντάς του: «Θα μου δώσεις 100 ευρώ σήμερα γιατί αλλιώς θα μάθουν όλοι στην πλατεία και ο Τηλέμαχος τι έχεις κάνει».
Ουσιαστικά, η μητέρα φέρεται πως εκβίαζε τον 53χρονο πως θα αποκαλύψει τις νοσηρές του πράξεις σε όλη τη γειτονιά, γεγονός που την καθιστά «ύποπτη» ότι γνώριζε και δεν μιλούσε.
Επιπλέον, περίπου στις αρχές Οκτωβρίου, πριν αποκαλυφθεί η φρικιαστική υπόθεση βιασμού και επνόρνευσης του μικρού κοριτσιού από τον 53χρονο, η 37χρονη μητέρα φαίνεται πως έκανε ακόμη μία απόπειρα να αποκομίσει χρηματικό ποσό από το περιβάλλον του Μίχου, στέλνοντας μήνυμα αυτή τη φορά στη σύζυγό του και ζητώντας το ποσό των 200 ευρώ.
Το τελευταίο μήνυμα που έδειχνε την επιμονή της μητέρας, η οποία έχει ήδη προφυλακιστεί, εστάλη στις 7 Οκτωβρίου στο κινητό τηλέφωνο του Ηλία Μίχου, ανέφερε: «Θα πας 150 ευρώ πάλι σε φάκελο στο φαρμακείο απέναντι από τον φούρνο. Αυτά είναι τα τελευταία που ζητάω και φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ για να μην σε καταδώσω. Πολύ φτηνά. Στις 6 να τα έχεις εκεί. Μη στείλεις τίποτα εδώ. Αν δεν τα έχεις ως τις 6, θα σας πάρει όλους μαζί η μπάλα. Και τον γιο σου και την γυναίκα σου και τον (κενό) που σε κάλυπτε και πήγαινες στην αποθήκη με το παιδί μου».
https://www.iefimerida.gr/ellada/kolono ... -ti-mitera
BARHonda έγραψε:37 χρονών με 8 παιδιά; Τι στο μπέο…
Anonymous Founder έγραψε:450€ για κάτι τέτοιο; Αν ισχύει, τότε η μάνα πρέπει να πάει φυλακή για να προστατευτούν τα παιδιά της από την βλακεία. Εξακολουθεί να μου φαίνεται απίστευτο και περίεργο να είναι έτσι.
Anonymous Founder έγραψε:450€ για κάτι τέτοιο; Αν ισχύει, τότε η μάνα πρέπει να πάει φυλακή για να προστατευτούν τα παιδιά της από την βλακεία. Εξακολουθεί να μου φαίνεται απίστευτο και περίεργο να είναι έτσι.
σύζυγο, 2-3 μέρες πριν συλληφθεί (και προφανώς ενώ ήταν πασίγνωστο ότι τον ερευνούσαν - άλλωστε ο γιος του δήλωσε ότι το γνώριζε ένα μήνα πριν) και με δικηγόρο τον Φαήλο
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]