Πρεπει να ειναι τα SPG.Ετοιμος ημανε να τα βαλω στο Μητσο,τα ειχα βρει σε πολυ καλη τιμη Αγγλια,αλλα αντε να νιωσει η γυναικα να μπαινει προσεκτικα.Θα ειχαν γινει κουρελι σε χρονο ντε τε.
Πως εφευγε ετσι!!
Αυτη ειναι η ασχημη ε;
Ενταξει, για τετοια αποδοση χαλαλι η εμφανιση
Ξερουμε αν ειναι "μαμα" η συγκεκριμενη ή φοραει καμια Akrapa?
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Ο Σ, ηχος!!!!!!![]()
Πως εφευγε ετσι!!![]()
Τι, μόνο εγώ το χαμήλωσα;
Φεύγει γρήγορα; Μου φάνηκε πως κυρίως φασαρία κάνει
Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτη ειναι η ασχημη ε;
Ενταξει, για τετοια αποδοση χαλαλι η εμφανιση
Παναθεμα σε, χαλασες κι εσυ
Νταξ, ο ΧαιΦαι τα αρπαζει απο ΒΑΓΚ κι απο Μερσεντες για να λεει αυτα που λεει. Εχει και δανειο με αυξημενο επιτοκιο, οποτε σχωρεμενος.
Ο Ντιμης ακομα και σε ΕΒΟ να βαλουν σημα απο Γερμανικο αμαξι, θα μιλησει η καρδια πριν το μυαλο και θα πει "ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ". Σχωρεμενος κι αυτος *
Εσυ ωρε Νικολαε, δεν το βλεπεις οτι ειναι μνρος το αμαξι? Αδικαιολογητος
George_Prix έγραψε:Εσυ ωρε Νικολαε, δεν το βλεπεις οτι ειναι μνρος το αμαξι? Αδικαιολογητος![]()
Mνρος δεν ειναι η καινουργια, ουτε καν δηλαδη, αλλα.....δεν θα την αγορασω κιολας. Για μια βολτα στην πρασινη κολαση, να παει ετσι και να ακουγεται ετσι , χαλαλι η εμφανιση.
Γενικα Γεωργιε ειμαι ακουστικος τυπος, αν ακουγεται καλα χαλαλι ολα τ' αλλα. Eδω γουσταρω ξηροκαμπανο Ducati
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Γενικα Γεωργιε ειμαι ακουστικος τυπος, αν ακουγεται καλα χαλαλι ολα τ' αλλα. Eδω γουσταρω ξηροκαμπανο Ducati![]()
Αυτο που ελεγα κι εγω στο ΧαιΦαι για τα βιτσια. Εστω ο ηχος, τιποτα φουσκωμενα φτερα, τιποτα ωραια φωτα μπρος/πισω ή ακομα κι οι εξατμησεις, ειναι λογοι να καψουρευτει καποιος ενα αμαξι. Κι αν καρφωθει στο μυαλο, δεν ξεκαρφωνεται 100 σωστα επιχειρηματα να διαβασει ο αλλος...
Δε χρειαζεται να ψειριζουμε τη μαιμου, για να βρουμε ΓΙΑΤΙ του αρεσει ταλλουνου το ταδε αμαξι, ενω εχει τα ταδε "κουσουρια".

) για την παρακατω αμαρτια που ξεστομισε: