Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Giuseppe Busso έγραψε:Στηρίζουμε μάρκες που τιμούν ακόμη τους petrolheads.

:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Giuseppe Busso έγραψε:Και ναι, η επιλογή μου θα ήταν Μ2 με manual σασμάν.

Να συμπληρωσω κατι που κι εγω διαβασα με καθυστερηση. Δεν ειναι μονο μανουαλ, ειναι ΚΑΙ αυτοματο ΚΑΙ μανουαλ το οποιο επιλεγει ο οδηγος αναλογα με την περισταση και τα κεφια του.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#788292 Έχει η όχι μετατροπέα ροπής??? Αυτό.??

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#788363 Επειδή πιάσατε τις γρίλιες, είμαστε οκ με αυτές της corolla cc και μας χαλάει η BMW?
Άβαταρ μέλους
By dimik
#788382 Α όλα κι όλα η Τογιοτα είναι το νέο στάνταρτ του φόρουμ μετά το Clio
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#788398 Εμένα πάντως μια χαρά μου φαίνονται οι γρίλιες στις καινούριες BMW.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
NickTG έγραψε:Εμένα πάντως μια χαρά μου φαίνονται οι γρίλιες στις καινούριες BMW.

Και μενα. Αγριες και διαφορετικες απο οτι εχουμε συνηθισει.

Γενικα η ιστορια επαναλαμβανεται. Η σχεδιαση αλλαζει, οι περισσοτεροι κατασκευαστες ακολουθουν τελικα παρομοιες λυσεις και ειναι απλα θεμα χρονουν να συνηθισει το ματι μας τις αλλαγες... Απλα μερικοι νοσταλγουνε παραπανω απο οσο πρεπει τις γραμμες/σχεδια που ερωτευτηκαν στο παρελθον. Ακομα και τα SUVs οταν ξεκινησαν, γελουσε ο κοσμος με τα "τανκς". Και τωρα ολες οι εταιριες πουλανε κυριως τετοια τανκς.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
EDDIE_147 έγραψε:https://www.wired.com/2009/02/chris-bangle-le/

Έχουν περάσει χρόνια και οι νεότεροι ίσως δεν θυμούνται (το κράξιμο που έτρωγαν πεεμβε πριν 20 χρόνια).

The 52-year-old American was so widely loathed by auto enthusiasts in general — and BMW fanatics in particular — for his styling tastes that he was the target of several online petitions demanding that BMW fire him.

Το ραντ πάντως για το design πεεμβε συναγωνίζεται σε επίπεδο ψυχαγωγίας το ραντ για τα αυτόματα κιβώτια.

Εντελώς τυχαία κατάλαβα ότι το παραπάνω μπήκε στα γενέθλια του Bangle.
Κάτι για το κρονια πολλά-->
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#788556 Ψυγείο λαδιού, έχασε το ψυκτικό του χθες και σήμερα συμπλήρωσα με ένα μπουκάλι που είχα εύκαιρο και απιονισμένο και ξεκίνησα για τον μηχανικό.
Όταν έφτασα αυτή ήταν η κατάσταση κάτω από το καπώ, πρέπει να είχε μέρες που χάλασε γιατί έβαλε λάδι στο ψυκτικό και μαλάκωσαν οι σωλήνες.