Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#785769 Θα το επαναφέρουν ή το κατήργησαν εντελώς;
Επίσης λέγανε και για tabs στον file explorer αλλά δεν την βρίσκω πουθενά την επιλογή.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#786828 Χρειάζομαι τη βοήθεια σας.

Microsoft Excel :s_whiteflag

Έχω 3 στήλες (Κωδικός - Επωνυμία - Αξία Τιμολογίου) και πολλές γραμμές.
Θέλω να κάνω merge τις διπλότυπες γραμμές αλλά sum & average το ποσό των τιμολογίων.

Λογικά θα χρειαστεί pivot table αλλά δεν κατέχω

Εικόνα

:help: :help: :help:
Άβαταρ μέλους
By dimik
saxon_747 έγραψε:Χρειάζομαι τη βοήθεια σας.

Θέλω να κάνω merge τις διπλότυπες γραμμές αλλά sum & average το ποσό των τιμολογίων.

Εικόνα

Κάτι τέτοιο?
https://www.extendoffice.com/documents/ ... d-sum.html
Άβαταρ μέλους
By Chris
#786834 Νομιζω πως αυτο το κανει το sumif

Και με pivot γινεται, και δεν ειναι δυσκολο αν θυμαμαι καλα. Μια ρυθμιση το πολυ θελει, να αλλαξεις το count σε sum
Άβαταρ μέλους
By antonis78
saxon_747 έγραψε:Χρειάζομαι τη βοήθεια σας.

Εικόνα

Πάνω στο ribbon, πατάς Data -> Sort και κάνεις sort με τον πελάτη. Μετά πατάς Subtotal και στο dialog που θα ανοίξει επιλέγεις At each change in: -> Πελάτης & Use function: -> Sum.

Ελπίζω να σου κάνει.
Άβαταρ μέλους
By dimik
dimik έγραψε:Ανακηρυσσω πάντως τον Chris πωλητή της χρονιάς

Όχι ότι έπεσε σε κανέναν δύσκολο πελάτη αλλά με έπεισε να το δοκιμάσω

< >
Ιούλιος-Σεπτέμβρης 22, Chris είσαι μεγάλος
Έχω αγοράσει μλκιες και μλκιες αλλά το Kindle ήταν από τις καλύτερες ever Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#788386 :s_howdy

Ξερεις αν εχει πουθενα η συσκευη να δεις στατιστικα? Αυτο που δειχνεις ειναι στο οποιο πρεπει να γραφτεις, σωστα?
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dimitris_P έγραψε:Εγώ προτιμώ το κανονικό βιβλίο. Διάβασα το καλοκαίρι το ψηφιακό οχυρό του Dan Brown
Βρε ναι αλλά αν είχα διαβάσει 15 κανονικά βιβλία το καλοκαίρι όπως έκανα με το Kindle θα χρειαζόμουν σύντομα ένα δωμάτιο μόνο βιβλιοθήκη.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#788424 Εχει 2 τεραστια πλεονεκτηματα σε σχεση με το φυσικο βιβλιο:

1. Πολυ ευκολοτερη αποκτηση, ειδικα αν δε διαβαζεις τη λιστα μπεστ σελερς, πχ κατι συλλογες sf 50s-70s δεν βρισκονται αλλιως και αυτο οδηγει στο

2. Πολυ ποιοτικοτερο διαβασμα, γιατι πχ αγοραζοντας 5 βιβλια, δλδ 100 ευρω, σε πιανει και μια αναγκη να τα διαβασεις να δικαιολογησεις το εξοδο, αλλα ο χρονος δεν ειναι απειρος. Ενω στο kindle φορτωνεις 10-20-100 και αμα δε σ'αρεσει καποιο, delete χωρις πολλη σκεψη, διαβαζεις αυτα που πραγματικα σου αρεσουν λοιπον. Ποσο μαλλον αν πας διακοπες ξερωγω 2 βδομαδες, ποσα να κουβαλησεις ξεροντας πχ οτι κολλας με ενα στα τρια? Ή εγω που κατεβαινω ελλαδα 2 μηνες. Θα ηθελα μια βαλιτσα βιβλια μαζι μου

Προσωπικα, εχω μια λιστα που συμπληρωνω συνεχεια, κατεβαζω απο το τζακ σπαροου 10-20 μαζι καθε τοσο, και οσα διαβασα και μου αρεσαν μπαινουν σε μια αλλη λιστα για αγορα.

Επισης, και στα ιμια να πας για διακοπες και ξεμεινεις, λιγο 4g turktelekom να πιασεις αρκει για να κατεβασεις μερικα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#788429 Καμια σχεση βεβαια με την εμπειρια αναγνωσης και την "συνομιλια" σου με ενα φυσικο μεσο ( βιβλιο, LP, θερμοσιφωνας κλπ ) ολα αυτα .

Βιβλιο.

Μυριζει :inlove:

Δεν θελει ρευμα

Δεν θελει σημα

Θα σ αγαπαει ακομα και αν το παρατησεις 87 χρονια στην βιβλιοθηκη σου :inlove:

Εχει αφιερωση απο τον συγγραφεα :oops:

Last but no least

Ειναι γκομενοπαγιδα

Εικόνα

:iconcool: :iconcool:

( το σκλι το δανειστηκα, εμαθα απο πριν οτι ηταν ζωοφιλη)