Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#78717 Π. Φάληρο εδώ, πριν 9 μήνες περνούσαν οπτικές (σκάβανε στους 70 πόντους περίπου) και μόλις ολοκλήρωσαν την διαδικασία είδαμε και τα ΚΑΦΑΟ. Τον Σεπτέμβρη που ξεκίνησα διαδικασία φορητότητας από FORTHNET στον ΟΤΕ δεν είχε ανοίξει η δυνατότητα της VDSL σύνδεσης στην περιοχή μου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον ΟΤΕ τότε γιατί γλυκάθηκα μου είχαν πει ότι από την στιγμή που τελειώσουν οι εργασίες να υπολογίζω κανένα 6μηνο για να ανοίξει η υπηρεσία. Φυσικά κάθε μήνα έκανα μέσα από το site του ΟΤΕ έλεγχο διαθεσιμότητας και έτρωγα άκυρο, τον προηγούμενο μήνα που έκανα τελευταία φορά it was OPEN!!! Σε λιγότερο από 1 χρόνο που ξεκίνησαν οι εργασίες και λιγότερο από 4 μήνες που τελείωσαν, μπορούμε πλέον να βάλουμε VDSL στο σπίτι. Εγώ μια χαρά τον βλέπω τον ΟΤΕ όσον αφορά την αναβάθμιση του δικτύου του αναλογιζόμενοι την οικονομική κατάσταση και το οτι κάθε νοικοκυριό κόβει από παντού παρά δίνει ακόμα και το 10αρικο για ταχύτερο ίντερνετ.

Τα ΚΑΦΑΟ είναι αυτά που ανέβασε σε λινκ ένας φίλος πιο πάνω. Το ότι είναι στα 20 μέτρα από το σπίτι μου έχει κανένα πλεονέκτημα για τις οπτικές;
Άβαταρ μέλους
By Mark
#78725 Πήγα να πληρώσω λογαριασμό forthnet σήμερα. Έρχεται 55€ και έχει double play με απεριοριστα σταθερα/720΄σε κινητά(που δεν τα χρησιμοποιώ) και Nova όλα τα αθλητικά και το 1 από τα 4 cinema. Σκέφτομαι σε 1 μήνα που λήγει το συμβόλαιο να το γυρίσω σε HOL vdsl, γιατί με 5mbps που πιάνω δεν παλεύεται. Έχει προσφορά στα 33€ για 2 χρόνια για 50mbps+σταθερά και 300' σε κινητά.

Πάω στο τοπικό κατάστημα της forthnet όπου είχε 2 κοπελιές και γίνεται ο εξής διάλογος :
" - Γεια σας, να πληρώσω ένα λογαρισμό;"
" - Γεια σας, ναι δώστε μου. Είναι 54,89€"
" - Ορίστε."
" - Χμ, να σας πω, το ξέρετε πως με 5€ επιπλέον μπορείτε να έχετε και τα άλλα 3 κανάλια cinema που σας λείπουν;"
" - Ναι, το ξέρω ευχαριστώ, με έχουν ενημερώσει και τηλεφωνικά. Αλλά δεν έχει νόημα. Δεν θέλω νέο συμβόλαιο γιατί σκέφτομαι να φύγω έτσι κι αλλιώς".
" - Αν επιτρέπεται να ρωτήσω γιατί;"
" - Φυσικά. Απλά θέλω καλύτερο Internet, και μιας και εσείς δεν μου δίνετε vdsl από το κουτί που έχει ο ΟΤΕ στα 20 μέτρα από το σπίτι μου, λέω να πάω σε άλλον".
" - Μα κύριε, μόνο ο ΟΤΕ δίνει από αυτά!"
" - Όχι, δεν τα ξέρετε καλά, δίνει και η ΗΟL με τη Wind, ενώ εσείς μόνο από ΑΚ αν είναι κάποιος κοντά, που εγώ δεν είμαι."
" - Μα όχι σας λέω, δεν γίνεται αυτό, ψέμματα σας είπαν."
" - Ξέρετε, έχω γνωστό που μένει λίγο πιο πάνω από εμένα( o Dimitris_P) και ενώ είμαστε στο ίδιο ΑΚ έχει βάλει vdsl από HOL εδώ και καιρό."
" - Αυτό που σας λέω, ο γνωστός σας σίγουρα είναι σε άλλο ΑΚ! Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση τηλεφωνήστε στην εξυπηρέτηση πελατών να σας το πουν και αυτοί!"
" - Καλά, σας ευχαριστώ πολύ."
" - Καλημέρα σας!."
:slap:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#78825 Μαλλον ετοιμαζομαστε για τη νεα εποχη! Ε ρε μεγαλεια η σαπιοΜεταμορφωση! :svivhaha:

ΕικόναΕικόναΕικόνα

< G3
Άβαταρ μέλους
By elteo
#78838 Τόση απόγνωση; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Deleted User 1 έγραψε:Μαλλον ετοιμαζομαστε για τη νεα εποχη! Ε ρε μεγαλεια η σαπιοΜεταμορφωση! :svivhaha:

< G3

Από τα 6 θα πας στα 10-11 αν είσαι κοντά στο καφαο. Κλαιν μάιν :P
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#78856 Κλαιν να διπλασιασω την ταχυτητα μου? Ασε που θα βαλω καπακια 30αρα vdsl που δεν εχει απαταιωνιες και θα τελειωσει το θεμα!

< G3
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#78858 50 ρε. Τι 30!!!!

< 3
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#78863 Υπερβολη. Ειπαμε.

< G3
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Deleted User 1 έγραψε:Κλαιν να διπλασιασω την ταχυτητα μου? Ασε που θα βαλω καπακια 30αρα vdsl που δεν εχει απαταιωνιες και θα τελειωσει το θεμα!

< G3

To πιθανότερο ειναι να μη δινουν vdsl από αυτές τις καμπίνες.
been there.. :iconcool: Βασικά είμαι "εκεί" εδώ και κανα 2 χρόνια.
Διάβασε εδώ κι εδώ αν δεν βαριέσαι.
Τα μέτρα της ΕΕΤΤ δεν ήταν τόσο προσωρινά τελικά.

Edit: Βελτίωση θα δεις πάντως, μην είμαι και αφοριστικός. Εγώ από το σχεδόν 1Mbps :help: που έπαιζα, πήγα στα 15Mbps (προσωρινά) και μόλις εφαρμόστηκε η παραπάνω απόφαση της EETT έπεσα στα 8Mbps και από τότε (σχεδόν 2 χρόνια) είμαι εκεί.
Άβαταρ μέλους
By mcduck
Deleted User 1 έγραψε:Υπερβολη. Ειπαμε.

< G3

Αν δεν σε ενδιαφέρει ΟΤΕ tv βάζεις wind 50 άρα με 30€ το μήνα.
Και με το ΚΑΦΑΟ κοντά τα 50 είναι 50.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#78903 Ο ΟΤΕ TV ειναι αδιαπραγματευτος. Καλομαθε η γρια στα συκα που λεμε...

< G3
Άβαταρ μέλους
By mcduck
#78907 Καλός είναι, εγώ είμαι ευχαριστημένος. Και θα γίνει καλύτερος αν πάρει και τη nova...

Απλά προσοχή γιατί το πακέτο μετά το 12μηνο αυξάνεται αισθητά.
Άβαταρ μέλους
By mcduck
#78910 Άκυρο, νόμιζα ότι δεν έχεις ΟΤΕ τώρα.
Άβαταρ μέλους
By nass
Bayern7 έγραψε:Τα μέτρα της ΕΕΤΤ δεν ήταν τόσο προσωρινά τελικά.

Καμία σχέση...
Η ΕΕΤΤ τους απαγόρευσε το 2011 να πωλούν λιανική VDSL αν δεν υπάρχει πρόβλεψη και για χοντρική. Βρέθηκε λύση (τελευταία δημοσίευση στο σχετικό θέμα που έβαλες στο adslgr 7/7/2011), δημοσιεύτηκαν τιμοκατάλογοι χοντρικής, απ΄ό,τι ακούω η HOL πουλάει κανονικά VDSL από τις νέες καμπίνες (= αγοράζει χοντρική από τον ΟΤΕ), οπότε ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα ?