Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Α, η δικια σου ηταν; :lol: :lol: Κερδισε και κανονακι ε; Με ενα μπαμ δυο kills :lol:

Παλι καλα που δεν μπαινει εδω να μου λεει μετα οτι τετοια ζημια δεν εχει κανει ποτε (οντως μονο γυρω γυρω κανα σημαδακι βρισκω, αλλα μπορει να μην το κανει αυτη ) και μονο να παραπονιεμαι ξερω, κλπ

Και να 'τανε μονο αυτο, καλα θα ηταν Νικο μου :lol:

Ευτυχως σε αυτο που ηταν το χοντροτερο δεν πηρε καθολου το συστημα διευθυνσης. Απο κατι ψιλα, καθρεφτες... γρατζουνιες... προφυλακτηρες... εχω παθει πλεον ανοσια :s_cool
Άβαταρ μέλους
By pienaf
George_Prix έγραψε: Το χαλαρα το δικο μου, ειναι πιθανοτατα πιο γληγορο απο το ταπα το δικο σου.

Αυτό δεν συγχωρείται με τίποτα...
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:Μπιλ να θυμασαι ομως. Το χαλαρα το δικο μου, ειναι πιθανοτατα πιο γληγορο απο το ταπα το δικο σου.

Ισχυει ακομα το σχωροχαρτι που μου 'δωσες ή λες να παω στην κολαση τελικα? :omg: :help:

:dizzy:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
George_Prix έγραψε:
NickTG έγραψε:Από πότε η αγάπη για την αυτοκίνηση συνεπάγεται τα συγκεκριμένα?

Εξαπανεκαθεν που λενε κι οι μορφωμενοι. Οσοι γουσταρουν τα αμαξια, οσοι γουσταρουν τους αγωνες, γουσταρουν να πηγαινουν σβελτα (οσο σβελτα μπορει ο καθενας). Απο εκει και περα, αν καποιος εχει μεγαλυτερη τρελα αυτο το σβελτα το παει λιγο παραπερα σε ταπα. Προφανως με μεγαλυτερο ρισκο, που λογω της αρρωστιας του δεν ειναι ικανο να του βαλει μυαλο.

NickTG έγραψε:Βέβαια το point δεν ήταν τόσο αυτό αλλά μιας και δεν το κατάλαβες ας το πω πιο άμεσα.

Δεν γίνεται να λες όλα αυτά και μετά να σου φταίνε στο δρόμο οι γυναίκες. Είναι λίγο αστείο.

Διαφωνω οριζοντια, καθετα, παραληλα, σε μηκος, σε πλατος και σε βαθος.

Εγω οπως οδηγαω τοσα χρονια, δεν εκανα ανθρωπο να πατησει ατσαλο φρεναρισμα για να με αποφυγει ουτε να σκασει καμια τρομοκρατημενη τιμονια για τον ιδιο λογο. Επισης δεν εχω τρακαρει εδω και 25+ χρονια, για την ακριβεια δεν εχω κανει ουτε γρατζουνια στο αμαξι. Δηλαδη ξεκαβλωνω χωρις να δημιουργω προβληματα. Δε βλεπω κατι το κακο. Κακο για μενα θα ηταν να πηγαινω σαν την κοτα και να παιζω συγκρουομενα με τους αλλους καθε τοσο.

Βεβαια υπαρχει πιθανοτητα να τρακαρω και να σκοτωθω σημερα, το ξερω. Αλλα μεχρι τοτε, αφηστε με να χαρω την αψογη στατιστικη μου και να οδηγω οπως γουσταρω.

Και το πιο σημαντικο Νικ. Δε μου φταινε οι γυναικες. Μου φταινε ΟΛΟΙ οσοι μαλακιζονται στους δρομους. Απλα εχω την αισθηση οτι οι γυναικες ειναι λιγο χειροτερες αναλογικα. Αισθηση που ανεφερα εδω μεσα και ακολουθησαν καμποσες ειρωνιες απο οσους εχουν διαφορετικη αισθηση.

Άλλο πράγμα να πηγαίνει κάποιος σβέλτα και άλλο να κυνηγιέται με άλλους με οικογένεια στο αμάξι. Τυχαίο παράδειγμα.
Επίσης η οδήγηση μεθυσμένος σίγουρα δεν δείχνει αγάπη προς αυτοκίνηση. Δείχνει πράγματα αλλά όχι αυτό.

Μπορείς να διαφωνείς προς όσες κατευθύνσεις θες αλλά δεν αλλάζει το γεγονός πως είναι αστείο.
Πως ακριβώς ξέρεις αν έχεις αναγκάσει κάποιον σε φρενάρισμα ή τιμονιά? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bill33 έγραψε:
George_Prix έγραψε:Μπιλ να θυμασαι ομως. Το χαλαρα το δικο μου, ειναι πιθανοτατα πιο γληγορο απο το ταπα το δικο σου.

Ισχυει ακομα το σχωροχαρτι που μου 'δωσες ή λες να παω στην κολαση τελικα? :omg: :help:

:dizzy:

Μπιλ αν το προηγουμενο ποστακι σου "Πες το ντε ότι οδήγησες χαλαρά.Εντάξει τώρα." ΔΕΝ ηταν ειρωνικο, σορρυ για την τρολλοαπαντηση. Απλα μεσα στο ολο πεσιμο που ετρωγα, το εξελαβα σαν ειρωνικο. Παντως αυτο που ειπα ισχυει και το εχω ξαναπει εδω μεσα. Πιωμενος παω χαλαρα, για να φτασω σπιτακι μου και να την πεσω στο κρεβατακι μου. Ταξι δεν πηρα και δε σκοπευω να παρω οσο αισθανομαι οτι ειμαι σε θεση να οδηγησω. Τοσο χασιμο που να μη μπορω να σταθω στα ποδια μου παντως, εχω να κανω εδω και δεκαετιες. Το πινω, δε με πινει :s_wink
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
NickTG έγραψε:
George_Prix έγραψε:
NickTG έγραψε:Από πότε η αγάπη για την αυτοκίνηση συνεπάγεται τα συγκεκριμένα?

Εξαπανεκαθεν που λενε κι οι μορφωμενοι. Οσοι γουσταρουν τα αμαξια, οσοι γουσταρουν τους αγωνες, γουσταρουν να πηγαινουν σβελτα (οσο σβελτα μπορει ο καθενας). Απο εκει και περα, αν καποιος εχει μεγαλυτερη τρελα αυτο το σβελτα το παει λιγο παραπερα σε ταπα. Προφανως με μεγαλυτερο ρισκο, που λογω της αρρωστιας του δεν ειναι ικανο να του βαλει μυαλο.

NickTG έγραψε:Βέβαια το point δεν ήταν τόσο αυτό αλλά μιας και δεν το κατάλαβες ας το πω πιο άμεσα.

Δεν γίνεται να λες όλα αυτά και μετά να σου φταίνε στο δρόμο οι γυναίκες. Είναι λίγο αστείο.

Διαφωνω οριζοντια, καθετα, παραληλα, σε μηκος, σε πλατος και σε βαθος.

Εγω οπως οδηγαω τοσα χρονια, δεν εκανα ανθρωπο να πατησει ατσαλο φρεναρισμα για να με αποφυγει ουτε να σκασει καμια τρομοκρατημενη τιμονια για τον ιδιο λογο. Επισης δεν εχω τρακαρει εδω και 25+ χρονια, για την ακριβεια δεν εχω κανει ουτε γρατζουνια στο αμαξι. Δηλαδη ξεκαβλωνω χωρις να δημιουργω προβληματα. Δε βλεπω κατι το κακο. Κακο για μενα θα ηταν να πηγαινω σαν την κοτα και να παιζω συγκρουομενα με τους αλλους καθε τοσο.

Βεβαια υπαρχει πιθανοτητα να τρακαρω και να σκοτωθω σημερα, το ξερω. Αλλα μεχρι τοτε, αφηστε με να χαρω την αψογη στατιστικη μου και να οδηγω οπως γουσταρω.

Και το πιο σημαντικο Νικ. Δε μου φταινε οι γυναικες. Μου φταινε ΟΛΟΙ οσοι μαλακιζονται στους δρομους. Απλα εχω την αισθηση οτι οι γυναικες ειναι λιγο χειροτερες αναλογικα. Αισθηση που ανεφερα εδω μεσα και ακολουθησαν καμποσες ειρωνιες απο οσους εχουν διαφορετικη αισθηση.

Άλλο πράγμα να πηγαίνει κάποιος σβέλτα και άλλο να κυνηγιέται με άλλους με οικογένεια στο αμάξι. Τυχαίο παράδειγμα.
Επίσης η οδήγηση μεθυσμένος σίγουρα δεν δείχνει αγάπη προς αυτοκίνηση. Δείχνει πράγματα αλλά όχι αυτό.

Μπορείς να διαφωνείς προς όσες κατευθύνσεις θες αλλά δεν αλλάζει το γεγονός πως είναι αστείο.
Πως ακριβώς ξέρεις αν έχεις αναγκάσει κάποιον σε φρενάρισμα ή τιμονιά? :hmmm:

Αρχικα να σου πω κατι που ξεχασα πριν που μιλουσες για κοντρες... Δεν παω κοντρα με κανεναν. Εγω οπως εχω ξαναπει και Ζασταβα να εχω διπλα μου στο φαναρι, παλι θα κοφτιασω 1η-2α ετσι για την παρτη μου. Ομοιως στην εθνικη. Παω με οσα γουσταρω, με οσα θεωρω οτι κανουν το ταξιδι ασφαλες. Οι αλλοι καθως πηγαινω στους κανονικους ρυθμους μου, ξυπνανε μια στο τοσο απο το ληθαργο και νομιζουν οτι μπορουν να με κοντραρουν. Σε καποια φαση κουραζονται-βαριουνται-χανουνε-σταματανε κι εγω συνεχιζω στο ρυθμο που θεωρω ασφαλη για μενα και την οικογενεια μου :s_yes

Οσο για το πως ξερω οτι δεν ενοχλω τους αλλους, θα σου εξηγησω. Βασικα πλεον γερασα και δεν πλακωνομαι στις σφηνες οπως παλια που βλακωδως χορευα αναμεσα στα αμαξια. Πλεον απλα περναω απο δεξια κανενα ΕΝΤΕΛΩΣ ΖΩΟ που θεωρω επικινδυνο να εχω μπροστα μου για πολυ και που δεν εχει παρει χαμπαρι μετα απο 8777 σινιαλα οτι να πηγαινει με 90 στην αριστερη δεν ειναι καλη ιδεα. Αλλα αν αποφασισω να κανω σφηνες, ξερω καλα με ποια κλιση/τροχια πρεπει να τις κανω και με ποια χιλιομετρικη διαφορα ωστε να ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΑΛΛΟΣ. Οπως ειπα και νωριτερα τα ατυχηματα συνηθως δε γινονται απο εναν γληγορο που θα κανει 1-2 χαλαρες σφηνουλες. Γινονται οταν 2 μαλακισμενα κυνηγιουνται και πλακωνονται στις ατσαλες σφηνες. Εγω πλεον δεν ειμαι το 1 απο τα 2 αυτα μαλακισμενα. Αν δω κανενα παιδακι να αρχισει τα επικινδυνα ζικ ζακ γιατι τον περασα νωριτερα και μουτρωσε, τον αφηνω να τρεχει μονος του για να μη σκοτωθουμε ολοι, μαζι με τα παιδια μου :s_yes
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#788344 Ας συμφωνήσουμε ότι στο μεγαλύτερο βαθμό οι γυναίκες είναι άμπαλες στο τιμόνι γιατί στο μεγαλύτερο βαθμό η ανάγκη τις οδηγεί να το χρησιμοποιούν ,άρα να κάνουν κάτι που δε τις αρέσει, και όταν κάτι δεν σου αρέσει συνήθως δε θα το κάνεις σωστά. Ας συμφωνήσουμε επίσης ότι δεν είναι απαραίτητο να αρέσει σε όλους το τιμόνι και στις γυναίκες η αλήθεια είναι ότι δεν αρέσει και τόσο σαν σύνολο αλλά για το θεό μη ζητήσετε τίποτα στατιστικά, εκτός από αυτά κάπου υπάρχει και το τι γίνεται γύρω μας, αν φυσικά δε θέλουμε να εθελοτυφλούμε.
Αντίστοιχα υπάρχουν άνδρες που επίσης κάνουν χρήση αυτοκινήτου λόγω ανάγκης χωρίς να μετρούσαν ποτέ τις μέρες ώστε να φτάσουν τα 18 και μια μέρα για να πάνε να βγάλουν δίπλωμα. Αυτοί επίσης είναι κακοί οδηγοί.

Εμένα πχ δε μου αρέσουν οι μηχανές, γι αυτό και αν καβαλήσω θα πέσω στην πρώτη στροφή αν δεν έχω πέσει ήδη στην ευθεία. Φόβος μαζί με αμπαλίαση φέρνουν ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Γιατί να μην μπορεί να υπάρχει μια αντίστοιχη περίπτωση αλλά για ΙΧ;
Άβαταρ μέλους
By Serf
Νίκος Παππάς έγραψε:
George_Prix έγραψε:Χ. Οταν εβαλα στο τρανσλειτ να μου μεταφρασει ολοκληρο το κειμενο που ανελυε το συγκεκριμενο στατιστικο, μου εβγαλε μονο μια λεξη. Αμπαλιαση

Ναι. Εμεις ειμαστε οι επικινδνοι και οι γυναικες οι αμπαλες. Εμεις κοστιζουμε ζωες, αυτες λαμαρινες.
Αν θες την γνωμη μου καλυτερα το 2ο παρα το 1ο.

Εχω δει γυναικα να πεφτει σε παρκαρισμενο γιατι εκανε να παισει κατι απο το διπλανο καθισμα και μαζι εστριψε το τιμονι. ¨η να της φευγει το αμαξι σε κατηφορα και να παταει γκαζι τερμα με νεκρα ακομα και 3 δευτερολεπτα μετα το μπαμ στον πισω Τρομερα αστειο αλλα ευτυχως δεν ημουν ο πισω

Να σου πω για την δικια μου; Μπορει να παρκαρει τα 4,2μ της ΚορολλαΣ :shifty: σε χωρο 4,5 μετρα χωρις να αγγιξει ουτε τον μπροστα ουτε τον πισω. Εχει κανει αναποδο γλυτωνοντας το σκασιμο με τον πισω αξονα σε κρασπεδο, ΑΛΛΑ....

Εχει τρακαρει με πευκο ενω παρκαριζε γιατι ειδε χαμηλα κι οχι ψηλα και χτυπησε με τον γερτο κορμο στο πανω μερος της πορτας πισω δεξια.

Οδηγησε πριν 2 βδομαδες το Panda και ξερεις τι ειπε;

Ωραιο, μικρο, καθεσαι ψηλα, αλλα πρεπει να πατησεις βαθια το γκαζι για να ξεκινησει, ενω το φρενο μολις το χαιδεψεις φιλας το τιμονι, ετσι πρεπει να ειναι;

( διαδρομη γκαζιου ΚορολλαΣ 8 εκατοστα, Panda 13 και 110 αλογα το ενα, 54 το αλλο )

Υποψιν, βαριεται αφορητα να οδηγει. Οδηγησε οταν της ηταν απαραιτητο ενω ειχε διπλωμα 20 χρονια. Οταν ειναι να παμε μαζι καπου μου δινει τα κλειδια..Αν ειχα λεφτα και ηξερε οτι το ΤΕΣΛΑ σε παει μονο του, θα με ειχε φαει να παρουμε
Που της στέλνω email με τις δυνατότητες των Tesla; Να την ενημερώσω απλά!!
Άβαταρ μέλους
By 224v
mousatos έγραψε:Εμ όταν πας αργά βαρετά είναι.
Και σε πιάνει υπνηλία!!! Ένας λόγος για να υπάρχει όριο τουλάχιστον στα 140

.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#788913 Εικόνα
:lipsealed:

Όσον αφορά στις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου, σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 20χρονος και εκινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα.

Στη συνέχεια, φορτηγό που οδηγούσε ένας 40χρονος μείωσε ταχύτητα, λόγω της ανατροπής του πρώτου οχήματος, και αμέσως μετά το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 73χρονος συγκρούστηκε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, με το όχημα του 40χρονου. Ακολούθησε αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος το οποίο συγκρούστηκε με το όχημα του 73χρονου.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικές δυνάμεις και περιπολικά της Τροχαίας. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του τον 73χρονο και τη 72χρονη, ενώ η 50χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

https://www.iefimerida.gr/ellada/pos-eg ... tin-akrata

τι διάολο
Άβαταρ μέλους
By bill33
#788929 Τουμπαρε ένας μπροστά,το φορτηγό απο πίσω έκοψε και ο 73χρονος έπεσε πάνω στο φορτηγό.Απο πίσω του έπεσε αλλο ένα αμάξι.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#789020 Κατά τις 6 το πρωί έγινε λέει μια καραμπόλα στον Κηφισό και κατά τις 8 που κοίταξα την κίνηση για τη δουλειά ήταν κατακόκκινο. οκ κρίμα οι άνθρωποι που τράκαραν, αλλά δεν μπορούσαν να τα βάλουν σε μια άκρη επί τόπου να μην προκληθεί το χάος; Τέτοια ώρα δε νομίζω να τους καθυστέρησαν οι ασφαλιστικές. Δεν υπολογίζω βέβαια και αυτούς που χάζευαν ...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#789025 Πριν 2 ώρες που ανέβηκα ήταν το κλασικό...κόκκινο των καθημερινώνε. Μήπως όμως έγινε χαμηλά, γιατί εγω το πιασα από Περιστέρι.