Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
George_Prix έγραψε: Συμφωνα με τη στατιστικη μου λοιπον, μεγαλυτερο ποσοστον αντρων σε σχεση με τις γυναικες, ειναι πιθανο να κανει τα εξης (και καμποσα ακομα):
- Να βιασει
- Να σκοτωσει
- Να κλεψει
- Να τσακωθει χωρις λογο
- Να κερατωσει
- Να ειναι χειροτερος γονιος

Φυσικα ολα αυτα δεν τα λεω για να παρω κανενα βραβειο, απλα τα λεω γιατι ειναι η στατιστικη που εχω στο μυαλο μου.

Δεν βλέπω για ποιο λόγο να χρησιμοποιείς την στατιστική που έχεις στο μυαλό σου (αυτό δεν λέγεται στατιστική όμως, γιατί το δείγμα σου είναι εσφαλμένο) και να μην βρίσκεις τα σωστά νούμερα. Για τα περισσότερα που λες, υπάρχουν επίσημες και διασταυρωμένες στατιστικές.
https://www.rainn.org/statistics/children-and-teens
One in 9 girls and 1 in 53 boys under the age of 18 experience sexual abuse or assault at the hands of an adult.
82% of all victims under 18 are female.
Females ages 16-19 are 4 times more likely than the general population to be victims of rape, attempted rape, or sexual assault.

Είναι σαφέστατο πως αν είσαι κορίτσι λοιπόν, κινδυνεύεις πολύ περισσότερο να βιαστείς. Και σχεδόν πάντοτε, οι βιαστές είναι άντρες (κι αυτό μπορείς να το βρεις αν ψάξεις).

Αντίστοιχα και στα τροχαία:
https://www.iihs.org/topics/fatality-st ... nd-females
Είναι ξεκάθαρο πως οι άντρες είναι χειρότεροι οδηγοί, μιας και προκαλούν περισσότερα ατυχήματα.
https://www.rosenfeldinjurylawyers.com/ ... accidents/
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bill33 έγραψε:
George_Prix έγραψε:
224v έγραψε:Έχει σχέση και με το βάρος σου ή περιοκτικοτητα του αλκοόλ στο αίμα, είσαι μεγαλόσωμος???

.

Οχι ιδιαιτερα. 1.82 και σε κιλα παιζω απο 75-85 (ουτε που θυμαμαι ποσα ημουν τοτε). Το ποιντ ειναι οτι αισθανομουνα μεθυσμενος, απλα γιατι ημουνα μεθυσμενος :lol:

Και δεν ειμαι απο αυτους που μεθανε με 2 μπυρες. Ειχα πιει αρκετα... Ειλικρινα μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση!

παρόλα αυτά οδήγησες.

Ναι οδηγησα, αλλα ΠΟΛΥ χαλαρα. Ευτυχως δεν ειμαι απο αυτους που τη βλεπουν Μαξ οταν ειναι σουρωμενοι. Οπως και να αισθανομαι ξερω καλα οτι δεν ειμαι σε θεση να οδηγησω σωστα και παω χαλαρα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mirage έγραψε:
bill33 έγραψε:
George_Prix έγραψε:
224v έγραψε:Έχει σχέση και με το βάρος σου ή περιοκτικοτητα του αλκοόλ στο αίμα, είσαι μεγαλόσωμος???

.

Οχι ιδιαιτερα. 1.82 και σε κιλα παιζω απο 75-85 (ουτε που θυμαμαι ποσα ημουν τοτε). Το ποιντ ειναι οτι αισθανομουνα μεθυσμενος, απλα γιατι ημουνα μεθυσμενος :lol:

Και δεν ειμαι απο αυτους που μεθανε με 2 μπυρες. Ειχα πιει αρκετα... Ειλικρινα μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση!

παρόλα αυτά οδήγησες.
Μη γίνεσαι τώρα politically correct. Άντρας είναι ήπιε κάτι παραπάνω, έκανε τις στατιστικές του μέσα στο μυαλό του και πήρε και τα ανάλογα ρίσκα.

Πεστα ρε Μιραζ γιγαντα. Τοσες γυναικες και γυναικωτοι ειναι εκει εξω, απο μενα θα βγαλουν οι ταριφαδες? :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
NickTG έγραψε:Μέχρι τώρα μας έχεις πει ότι οδηγείς μεθυσμένος, ότι τρέχεις, ότι κάνεις κόντρες.

Οταν γραφτηκα εδω μεσα, θεωρησα οτι ολοι πανω κατω εχουμε την ιδια "αρρωστια". Που στο μυαλο μας δεν υπαρχει λογικη, αλλα βενζινα. Με οτι αυτο συνεπαγεται.

Δυστυχως εδω μεσα η αγαπη προς την αυτοκινηση περιοριζεται στην κριτικη προφυλακτηρων και στο ποσο αργα πρεπει να οδηγαμε για να παραμεινουμε ασφαλεις.

NickTG έγραψε:Αλλά οι χερουδες με τις σφήνες είναι οι γυναίκες. Μάλιστα.
Καμιά φορά το πρόβλημα δεν είναι οι άλλοι.

Σε περιπτωση που δεν το καραλαβες (που ετσι δειχνουν τα πραγματα) οι γυναικες με τις σφηνες ηταν ειρωνια στους κορρεκτιλες.
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:
bill33 έγραψε:
George_Prix έγραψε:

.

παρόλα αυτά οδήγησες.

Ναι οδηγησα, αλλα ΠΟΛΥ χαλαρα. Ευτυχως δεν ειμαι απο αυτους που τη βλεπουν Μαξ οταν ειναι σουρωμενοι. Οπως και να αισθανομαι ξερω καλα οτι δεν ειμαι σε θεση να οδηγησω σωστα και παω χαλαρα.

Πες το ντε ότι οδήγησες χαλαρά.Εντάξει τώρα.

:vava:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bill33 έγραψε:
George_Prix έγραψε:
bill33 έγραψε:
George_Prix έγραψε:

.

παρόλα αυτά οδήγησες.

Πες το ντε ότι οδήγησες χαλαρά.Εντάξει τώρα.

:vava:

Μπιλ να θυμασαι ομως. Το χαλαρα το δικο μου, ειναι πιθανοτατα πιο γληγορο απο το ταπα το δικο σου.

Ισχυει ακομα το σχωροχαρτι που μου 'δωσες ή λες να παω στην κολαση τελικα? :omg: :help:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
George_Prix έγραψε:
NickTG έγραψε:Μέχρι τώρα μας έχεις πει ότι οδηγείς μεθυσμένος, ότι τρέχεις, ότι κάνεις κόντρες.

Οταν γραφτηκα εδω μεσα, θεωρησα οτι ολοι πανω κατω εχουμε την ιδια "αρρωστια". Που στο μυαλο μας δεν υπαρχει λογικη, αλλα βενζινα. Με οτι αυτο συνεπαγεται.

Δυστυχως εδω μεσα η αγαπη προς την αυτοκινηση περιοριζεται στην κριτικη προφυλακτηρων και στο ποσο αργα πρεπει να οδηγαμε για να παραμεινουμε ασφαλεις.

NickTG έγραψε:Αλλά οι χερουδες με τις σφήνες είναι οι γυναίκες. Μάλιστα.
Καμιά φορά το πρόβλημα δεν είναι οι άλλοι.

Σε περιπτωση που δεν το καραλαβες (που ετσι δειχνουν τα πραγματα) οι γυναικες με τις σφηνες ηταν ειρωνια στους κορρεκτιλες.

Από πότε η αγάπη για την αυτοκίνηση συνεπάγεται τα συγκεκριμένα?

Βέβαια το point δεν ήταν τόσο αυτό αλλά μιας και δεν το κατάλαβες ας το πω πιο άμεσα.

Δεν γίνεται να λες όλα αυτά και μετά να σου φταίνε στο δρόμο οι γυναίκες. Είναι λίγο αστείο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
NickTG έγραψε:Από πότε η αγάπη για την αυτοκίνηση συνεπάγεται τα συγκεκριμένα?

Εξαπανεκαθεν που λενε κι οι μορφωμενοι. Οσοι γουσταρουν τα αμαξια, οσοι γουσταρουν τους αγωνες, γουσταρουν να πηγαινουν σβελτα (οσο σβελτα μπορει ο καθενας). Απο εκει και περα, αν καποιος εχει μεγαλυτερη τρελα αυτο το σβελτα το παει λιγο παραπερα σε ταπα. Προφανως με μεγαλυτερο ρισκο, που λογω της αρρωστιας του δεν ειναι ικανο να του βαλει μυαλο.

NickTG έγραψε:Βέβαια το point δεν ήταν τόσο αυτό αλλά μιας και δεν το κατάλαβες ας το πω πιο άμεσα.

Δεν γίνεται να λες όλα αυτά και μετά να σου φταίνε στο δρόμο οι γυναίκες. Είναι λίγο αστείο.

Διαφωνω οριζοντια, καθετα, παραληλα, σε μηκος, σε πλατος και σε βαθος.

Εγω οπως οδηγαω τοσα χρονια, δεν εκανα ανθρωπο να πατησει ατσαλο φρεναρισμα για να με αποφυγει ουτε να σκασει καμια τρομοκρατημενη τιμονια για τον ιδιο λογο. Επισης δεν εχω τρακαρει εδω και 25+ χρονια, για την ακριβεια δεν εχω κανει ουτε γρατζουνια στο αμαξι. Δηλαδη ξεκαβλωνω χωρις να δημιουργω προβληματα. Δε βλεπω κατι το κακο. Κακο για μενα θα ηταν να πηγαινω σαν την κοτα και να παιζω συγκρουομενα με τους αλλους καθε τοσο.

Βεβαια υπαρχει πιθανοτητα να τρακαρω και να σκοτωθω σημερα, το ξερω. Αλλα μεχρι τοτε, αφηστε με να χαρω την αψογη στατιστικη μου και να οδηγω οπως γουσταρω.

Και το πιο σημαντικο Νικ. Δε μου φταινε οι γυναικες. Μου φταινε ΟΛΟΙ οσοι μαλακιζονται στους δρομους. Απλα εχω την αισθηση οτι οι γυναικες ειναι λιγο χειροτερες αναλογικα. Αισθηση που ανεφερα εδω μεσα και ακολουθησαν καμποσες ειρωνιες απο οσους εχουν διαφορετικη αισθηση.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#788260 ΧαιΦαι εσυ τουλαχιστον απαντησες σοβαρα χωρις ειρωνιες και μαλιστα εφαγες χρονο να βρεις και να ποσταρεις μερικα ωραια λινκς :s_howdy

Ανεφερα απλα την εικονα που εχω σχηματισει στο μυαλο μου γνωριζοντας οτι ειναι "μια ακομα γνωμη" χωρις ιδιαιτερη βαρυτητα. Και περιμενα να διαβασω κι αλλες γνωμες, ασχετα αν συμφωνουν με μενα ή οχι. Κουβεντα να γινεται...

Μολις ομως αρχισανε οι παπαρολογιες περι στερεοτυπων, περι του "αντρα του Πριξ που τολμαει να μιλησει για τις γυναικες" και που "τολμαει να μιλαει ενω ειναι ενας δολοφονος αναμεσα μας στους δρομους"... Μολις ειδα ειρωνικα ποστακια απλα γιατι δεν αρεσε η αποψη μου, χαλαστηκα πολυ. Δεν επιτρεπεται τετοια αντιδραση, επειδη καποιος εχει διαφορετικη αποψη :thumbsdown:

Να σου πω την αληθεια, μεχρι χθες ποτε δεν ειχα ψαχτει για τα στατιστικα αναμεσα σε αντρες/γυναικες. Ουτε στο οδηγικο σκελος ουτε σε ολα τα υπολοιπα που δειχνουν τι κουμασια ειμαστε οι αντρες γενικοτερα. Χθες πρωτη φορα εψαξα λιγο το θεμα και παντου ειδα τους αριθμους που ποσταρισες κι εσυ. Μακραν μπροστα οι αντρες σε θανατηφορα, σε μεθυσια, σε υπερβολικη ταχυτητα, σε λοιπες παραβασεις του ΚΟΚ, σε ολα τα κακα αυτου του κοσμου. Σε μια ερευνα λοιπον που σε ολες τις κατηγοριες παλι κατακεραυνωνε τους αντρες, ειχε ενα σκελος για την προκληση ατυχηματος ή καπως ετσι που οι γυναικες κερδανε τον αγωνα. Οταν εβαλα στο τρανσλειτ να μου μεταφρασει ολοκληρο το κειμενο που ανελυε το συγκεκριμενο στατιστικο, μου εβγαλε μονο μια λεξη. Αμπαλιαση :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Χ. Οταν εβαλα στο τρανσλειτ να μου μεταφρασει ολοκληρο το κειμενο που ανελυε το συγκεκριμενο στατιστικο, μου εβγαλε μονο μια λεξη. Αμπαλιαση :lol:

Ναι. Εμεις ειμαστε οι επικινδνοι και οι γυναικες οι αμπαλες. Εμεις κοστιζουμε ζωες, αυτες λαμαρινες.
Αν θες την γνωμη μου καλυτερα το 2ο παρα το 1ο.

Εχω δει γυναικα να πεφτει σε παρκαρισμενο γιατι εκανε να παισει κατι απο το διπλανο καθισμα και μαζι εστριψε το τιμονι. ¨η να της φευγει το αμαξι σε κατηφορα και να παταει γκαζι τερμα με νεκρα ακομα και 3 δευτερολεπτα μετα το μπαμ στον πισω :lol: :lol: :lol: Τρομερα αστειο αλλα ευτυχως δεν ημουν ο πισω :lol:

Να σου πω για την δικια μου; Μπορει να παρκαρει τα 4,2μ της ΚορολλαΣ :shifty: σε χωρο 4,5 μετρα χωρις να αγγιξει ουτε τον μπροστα ουτε τον πισω. Εχει κανει αναποδο γλυτωνοντας το σκασιμο με τον πισω αξονα σε κρασπεδο, ΑΛΛΑ....

Εχει τρακαρει με πευκο ενω παρκαριζε γιατι ειδε χαμηλα κι οχι ψηλα και χτυπησε με τον γερτο κορμο στο πανω μερος της πορτας πισω δεξια.

Οδηγησε πριν 2 βδομαδες το Panda και ξερεις τι ειπε;

Ωραιο, μικρο, καθεσαι ψηλα, αλλα πρεπει να πατησεις βαθια το γκαζι για να ξεκινησει, ενω το φρενο μολις το χαιδεψεις φιλας το τιμονι, ετσι πρεπει να ειναι; :lol:

( διαδρομη γκαζιου ΚορολλαΣ 8 εκατοστα, Panda 13 και 110 αλογα το ενα, 54 το αλλο )

Υποψιν, βαριεται αφορητα να οδηγει. Οδηγησε οταν της ηταν απαραιτητο ενω ειχε διπλωμα 20 χρονια. Οταν ειναι να παμε μαζι καπου μου δινει τα κλειδια..Αν ειχα λεφτα και ηξερε οτι το ΤΕΣΛΑ σε παει μονο του, θα με ειχε φαει να παρουμε :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Εχω δει γυναικα να πεφτει σε παρκαρισμενο γιατι εκανε να παισει κατι απο το διπλανο καθισμα και μαζι εστριψε το τιμονι.

Γιατι παρακολουθεις τη γυναικα μου μωρη κουφαλα? :x

Απλα επειδη ησουν απο πισω και δεν εβλεπες καλα, να συμπληρωσω. Ηθελε να πιασει τα ταμπλετ που ζητησαν τα καμαρια μου απο πισω. Και δεν επεσε σε 1 παρκαρισμενο. Καταφερε να φαει 2 παρκαρισμενα :s_yes

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#788268 Μπαιδεγουει πολυ μαυριλα η ζαντα οπως παντα. Τα τακακια τα τρωω αμασητα, στα μισα χιλιομετρα απο το αναμενομενο. Σχωρα με θε μου γι' αυτη την αμαρτια μου, μη με στειλεις στην κολαση :help:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
George_Prix έγραψε:Μπαιδεγουει πολυ μαυριλα η ζαντα οπως παντα. Τα τακακια τα τρωω αμασητα, στα μισα χιλιομετρα απο το αναμενομενο. Σχωρα με θε μου γι' αυτη την αμαρτια μου, μη με στειλεις στην κολαση :help:

στην κολαση θα πας γιατι οι ωμοι απο τα ελαστικα ειναι ταξιτζιδικοι.
Γκρεμισες με μια φωτο οτι ειχες χτισει. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Εχω δει γυναικα να πεφτει σε παρκαρισμενο γιατι εκανε να παισει κατι απο το διπλανο καθισμα και μαζι εστριψε το τιμονι.

Γιατι παρακολουθεις τη γυναικα μου μωρη κουφαλα? :x

Απλα επειδη ησουν απο πισω και δεν εβλεπες καλα, να συμπληρωσω. Ηθελε να πιασει τα ταμπλετ που ζητησαν τα καμαρια μου απο πισω. Και δεν επεσε σε 1 παρκαρισμενο. Καταφερε να φαει 2 παρκαρισμενα :s_yes

Εικόνα

Α, η δικια σου ηταν; :lol: :lol: Κερδισε και κανονακι ε; Με ενα μπαμ δυο kills :lol:

Παλι καλα που δεν μπαινει εδω να μου λεει μετα οτι τετοια ζημια δεν εχει κανει ποτε (οντως μονο γυρω γυρω κανα σημαδακι βρισκω, αλλα μπορει να μην το κανει αυτη ) και μονο να παραπονιεμαι ξερω, κλπ
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#788271 Κι εσυ τεκνο Βρουτε? :x

Το πηρα αποφαση. Δηλωνω επισημη συμμετοχη στην κοντρα με τα Τεζλα. Κι εγω, ΘΑ ΕΡΘΩ :rtfm:

Εσυ μετα απο αυτο, ξεκινα να μετρας...
Εικόνα

:s_tongue :s_tongue :s_tongue