Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NiTse
Νίκος Παππάς έγραψε:
ΥΓ. Τα Brawl stars, Brawlhala, Among us ειναι απο 7-10 χρονων και πανω οπως και καθε ενδιαφερον παιχνιδι για τα παιδια. Τα της ηλικιας τους δεν τα θελουν συνηθως, ειναι πολυ παιδικα

Και εγώ αυτή την εντύπωση σχημάτισα τώρα που τα κατέβασα για να δω τι παίζει. Καλά και με τα βίντεο από κατασκευές Lego ευχαριστημένος είναι οπότε μπορεί να "ξεγελαστει" ακόμα. Ίσως δοκιμάσω με angry birds.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#786696 Το Among Us δεν είναι άσχημο αλλά και εγώ δεν ξέρω αν κάνει για την ηλικία.

Από μια ματιά που έριξα ίσως κάτι από τα παρακάτω:

Townscaper
Pokemon Playhouse
Animal Crossing
Road Trip Endless Driver
Ordia
Mario run
Rayman Adventures

Υπάρχουν και πιο εκπαιδευτικά πχ. για μαθηματικά.

Ακόμα υπάρχουν και μικρές κονσόλες με εξομοιωτές όπου μπορείς να βάλεις ότι θες από παλιότερες κονσόλες.

Τέλος αν είναι για μισή ώρα τη βδομάδα μην παιδεύεσαι. Θα ξεχνάει τι πρέπει να κάνει. :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#786732 Θενκς θα τα ψάξω αύριο όλα. Καλά σίγουρα θα τα ξεχνάει αλλά ο ενθουσιασμός στα μάτια του έστω και για αυτό το λίγο είναι απερίγραπτος. Btw τον έβαλα λίγο να δοκιμάσει angry birds ένα με κάτι φούσκες που σκάνε και ψιλοξενερωσε. Ενώ με ένα demo του among us το οποίο σαφώς δεν μπορεί να παίξει και μου έλεγε συνέχεια πάνε από εδώ πάνε από εκεί, ενθουσιάστηκε. Οπότε όντως ισχύει αυτό που είπαν ο prix και ο Νίκος ότι τα πολύ παιδικά της ηλικίας του μάλλον δεν θα του αρέσουν θα θέλει αυτά για τις μεγαλύτερες ηλικίες.
Άβαταρ μέλους
By koukouros92
#786763 Λοιπόν παιδιά καλησπέρα. Ψάχνοντας βρήκα το παρακάτω Post το οποίο αναφέρεστε και στην δική μου απορία.

Τι ποδήλατο να πάρω στο πιτσιρικά... βρήκα αυτό τον οδηγό εδώ : https://toyscenter.gr/product-category/ ... %84%ce%b1/
βλέπω ότι με τα λεγόμενα σας πέφτει λίγο πολύ μέσα https://prnt.sc/VHKh9s9YY7Vk

Εμένα είναι 112 εκ. ο μικρός και λέω παρόλα αυτά να του πάρω το 18άρι για να το έχει περισσότερο... :s_dunno

Σχετικά με τον ατμομάγειρα που γίνεται αναφορά εμείς είχαμε το παρακάτω απο Prenatal και ήταν τούμπανο https://prenatal.gr/product/%cf%81%ce%b ... %ba%ce%b9/
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#788242 μοδελο 10ος του 22? :inlove:
Να σας ζησει και να ειναι ευτυχισμενο!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
egobrain έγραψε:ημέρες θαυμασμού και χαζοπαρατήρησης :inlove:
Εικόνα

Να σας ζησει!!
να ειναι γερο και καλοτυχο!
Απολαυσε οσο μπορεις το μεγαλωμα του, εκει μεχρι τα 3 χρονια. Πως απο πλασματακι γινεται ανθρωπος!

Απο εκει και μετα ξεκινανε τα αγχη κι οσο μεγαλωνει μεγαλωνουν κι αυτα
Άβαταρ μέλους
By dimik
Εικόνα
Να σας ζήσει, τώρα ξεκινάνε τα ωραία!!!!
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#788256 Να σας ζήσει!
Να βοηθάς και να στηρίζεις τη μαμά.

Θυμήθηκα και τα (σχετικά πρόσφατα) δικά μου τώρα...Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#788262 Ρε κφαλα Γιανς! :metalo:

Εκεί κατά την περίοδο που ποσταρες τα σάντουιτς και έγραφες " έφαγε τα 2 η Γιανσαινα" έλεγα να γράψω "με μια ανάσα Γιαν :shifty: " :lol:

Να τό κοιτάζετε κάθε μέρα όπως την σημερινή. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Εικόνα

:inlove: :inlove:

:yahoo: :yahoo: :yahoo:

:metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλα τα επίπεδα!
Άβαταρ μέλους
By drdino
#788289 Ωπ, να σας ζήσει! Join the club :D