Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#788111 Παντως για να μη με πειτε μισογυνη, να ξερετε το εξης:

Αν καποτε πλουτισω, θα παρω ενα αμαξι και στην αγαπημενη μου γυναικουλα και μανα των παιδιων μου :inlove: :s_roses :s_inlove :s_airkiss

Γιατι αν καποτε πλουτισω, το αμαξι που θα παρω δε θα ειναι για να το ακουμπησουν γυναικεια χερια που θα ελεγε και ο ευθυτενης ο Τακαρος :s_cool
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
EDDIE_147 έγραψε:Αν η Μ2 ήταν άνθρωπος.

Παιζω τα ρεστα μου οτι το σαγονι σε τετραγωνο στυλ σουπερμαν (ΚΑΙ με βουλα μαλιστα) του εχει κοστισει οσο και η Μ2 σε πλαστικους :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
George_Prix έγραψε:Παντως για να μη με πειτε μισογυνη, να ξερετε το εξης:

Αν καποτε πλουτισω, θα παρω ενα αμαξι και στην αγαπημενη μου γυναικουλα και μανα των παιδιων μου :inlove: :s_roses :s_inlove :s_airkiss

Γιατι αν καποτε πλουτισω, το αμαξι που θα παρω δε θα ειναι για να το ακουμπησουν γυναικεια χερια που θα ελεγε και ο ευθυτενης ο Τακαρος :s_cool
Αχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
By edmond
Anonymous Founder έγραψε:Και έχοντας πιει επίσης (αλλά χωρίς να μεθύσει).

Χωρίς να ανιχνεύεται το αλκοόλ στο αλκοτέστ έλεγε. :roll:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#788149 Δεν ξερω τι παιζει με τα αλκοτεστ, αλλα τη μονο 1 φορα που μου εχουν κανει, το αποτελεσμα ηταν μη αναμενομενο!

Οταν ειδα το μπλοκο σκεφτηκα "τωρα με πηδηξαν". Ειχα πιει 5 ποτα (και μαλιστα οχι τσιγκουνικες μεριδες) και 2-3 σφηνακια. Το κεφαλι μου ειχε γεμισει καλα και θεωρουσα δεδομενο οτι εχω ξεπερασει το οριο. Αλλα τελικα μου ειπαν οτι ειμαι ακριβως στο οριο και με αφησαν να φυγω συμβουλευοντας με να παω για υπνο και να μην πιω αλλο :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By 224v
#788152 Έχει σχέση και με το βάρος σου ή περιοκτικοτητα του αλκοόλ στο αίμα, είσαι μεγαλόσωμος???

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#788156 Και ενα ακομα ποστακι σχετικο με τα χθεσινα, γιατι συγχυστηκα με το τροπαριο περι στερεοτυπων που εψελναν διαφοροι... :rant:

Ειπα λοιπον σε καποια φαση για το "κατα τα αλλα ελαττωματικο αντρικο μυαλο". Συμφωνα με τη στατιστικη μου λοιπον, μεγαλυτερο ποσοστον αντρων σε σχεση με τις γυναικες, ειναι πιθανο να κανει τα εξης (και καμποσα ακομα):
- Να βιασει
- Να σκοτωσει
- Να κλεψει
- Να τσακωθει χωρις λογο
- Να κερατωσει
- Να ειναι χειροτερος γονιος

Φυσικα ολα αυτα δεν τα λεω για να παρω κανενα βραβειο, απλα τα λεω γιατι ειναι η στατιστικη που εχω στο μυαλο μου. Και φυσικα δε θα πεταχτει κανενας κορρεκτιλας να τα χαρακτηρισει ολα αυτα σα στερεοτυπα. Αυτα ειναι δεδομενα με τα οποια συμφωνουν οι περισσοτεροι μονδερνοι ανθρωποι :s_yes

Αλλα μην τολμησει κανενας κομπλεξικος μισογυνης να χαρακτηρισει οδηγικα αμπλαλες τις γυναικες. Γιατι παει εναντια στη μοδα της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ αναμεσα στα 2 φυλλα :s_crazy

Αντε συνεχιστε μερικοι το θεαρεστο εργο της κορρεκτιλας για να διορθωσετε την κοινωνια μας. Και την επομενη φορα που θα φατε σφηνα απο καμια χερου γυναικα, ειμαι σιγουρος οτι ουτε καν θα την κυνηγησετε για να μη φανειτε κομπλεξικοι αντρες :s_tongue :s_tongue :s_tongue :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
224v έγραψε:Έχει σχέση και με το βάρος σου ή περιοκτικοτητα του αλκοόλ στο αίμα, είσαι μεγαλόσωμος???

.

Οχι ιδιαιτερα. 1.82 και σε κιλα παιζω απο 75-85 (ουτε που θυμαμαι ποσα ημουν τοτε). Το ποιντ ειναι οτι αισθανομουνα μεθυσμενος, απλα γιατι ημουνα μεθυσμενος :lol:

Και δεν ειμαι απο αυτους που μεθανε με 2 μπυρες. Ειχα πιει αρκετα... Ειλικρινα μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση!
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:
224v έγραψε:Έχει σχέση και με το βάρος σου ή περιοκτικοτητα του αλκοόλ στο αίμα, είσαι μεγαλόσωμος???

.

Οχι ιδιαιτερα. 1.82 και σε κιλα παιζω απο 75-85 (ουτε που θυμαμαι ποσα ημουν τοτε). Το ποιντ ειναι οτι αισθανομουνα μεθυσμενος, απλα γιατι ημουνα μεθυσμενος :lol:

Και δεν ειμαι απο αυτους που μεθανε με 2 μπυρες. Ειχα πιει αρκετα... Ειλικρινα μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση!

παρόλα αυτά οδήγησες.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
axel12p έγραψε:Δεν θέλει και πολύ να γίνει το λάθος. Πόσο περισσότερο αν λάβουμε υπόψη ότι το ατύχημα έγινε στις 3 τα ξημερώματα.

Εντωμεταξύ ακόμη και στο Google Maps φαίνεται να υπάρχει ένας ξηλωμένος προφυλακτήρας στο σημείο.
Εικόνα

Στην ηλικία της, έχω αντίστοιχα κόψει δρόμο στην Καλαμαριά, επειδή θεώρησα ότι ο δικός μου δρόμος (όντας πολύ φαρδύς) είχε προτεραιότητα. Υπήρχε STOP αλλά ειλικρινά δεν το είχα δει, μιας και είχα κόντρα ήλιο.
Ακόμη θυμάμαι το σήμα της Volvo από το αστικό να έρχεται από τα αριστερά μου και τον φίλο μου δίπλα να ρωτάει "STOP δεν είχαμε;" :lipsealed:

Οι επιβάτες του αστικού πρέπει να βρέθηκαν στο παρπρίζ από το φρενάρισμα του οδηγού. Να είναι καλά ο άνθρωπος που σταμάτησε. Προχώρησα δύο στενά παρακάτω, έκατσα πέντε λεπτά να ηρεμήσω και γυρίσαμε σπίτι... :sorry:

Τότε θα την πληρώναμε εμείς, τώρα δυστυχώς την πλήρωσε εντελώς άδικα ο οδηγός της μηχανής.

Παρασκευοπούλου με Θήχης και το λεωφορείο το 33;;
Άβαταρ μέλους
By mirage
bill33 έγραψε:
George_Prix έγραψε:

.

παρόλα αυτά οδήγησες.
Μη γίνεσαι τώρα politically correct. Άντρας είναι ήπιε κάτι παραπάνω, έκανε τις στατιστικές του μέσα στο μυαλό του και πήρε και τα ανάλογα ρίσκα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
George_Prix έγραψε:
Αντε συνεχιστε μερικοι το θεαρεστο εργο της κορρεκτιλας για να διορθωσετε την κοινωνια μας. Και την επομενη φορα που θα φατε σφηνα απο καμια χερου γυναικα, ειμαι σιγουρος οτι ουτε καν θα την κυνηγησετε για να μη φανειτε κομπλεξικοι αντρες :s_tongue :s_tongue :s_tongue :s_tongue :s_tongue

Μέχρι τώρα μας έχεις πει ότι οδηγείς μεθυσμένος, ότι τρέχεις, ότι κάνεις κόντρες.
Αλλά οι χερουδες με τις σφήνες είναι οι γυναίκες. Μάλιστα.
Καμιά φορά το πρόβλημα δεν είναι οι άλλοι.

Εμένα πάλι συνήθως άντρες με κόβουν με τη μηχανή. Μάλλον θα έτυχε. :hmmm: