Στο τέλος μένει μόνο η βαβούρα και το σοκ της κοινωνίας. Λες και τα έχουν στο συρτάρι και τα βγαζουν κατα βούληση.
Σε αυτές τις περιπτώσεις δρας γρήγορα, μαζεύεις στοιχεία γρήγορα, δικάζεις γρηγιρα. Τα υπόλοιπα είναι για την Τατιάνα.
popolaros έγραψε:
George_Prix έγραψε:Και ιδου η μανα
g8777 έγραψε:George_Prix έγραψε:Και ιδου η μανα
Your point;
George_Prix έγραψε: Ας πηγαινε να εκπορνευτει η ιδια αντι να στειλει το παιδι της
bibendum έγραψε:Κάθε φορά που δυσκολεύει η φάση προκύπτει εμάς Λιγνάδης, μια Πισπιριγκου, ένας Μίχος.
Στο τέλος μένει μόνο η βαβούρα και το σοκ της κοινωνίας. Λες και τα έχουν στο συρτάρι και τα βγαζουν κατα βούληση.
Σε αυτές τις περιπτώσεις δρας γρήγορα, μαζεύεις στοιχεία γρήγορα, δικάζεις γρηγιρα. Τα υπόλοιπα είναι για την Τατιάνα.
Giuseppe Busso έγραψε:bibendum έγραψε:Κάθε φορά που δυσκολεύει η φάση προκύπτει εμάς Λιγνάδης, μια Πισπιριγκου, ένας Μίχος.
Επιτέλους, κάποιος το είπε.
popolaros έγραψε:Έχεις γίνει ήδη θρύλος.
RIP με βαθύτατη θλίψη
< >
RIP
Δεν μπορώ να ασχοληθώ. Είμαι κύριος εγώ. Θα τα πάρουν πίσω, θα δεις... Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από 10 ευρώ. Εμείς είμαστε κύριοι. Είμαστε άρχοντες... Μου το μπλέξαν το παιδί. Οποιοσδήποτε να ήταν άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε... Είναι ψυχοπονιάρης, σ’ όλο τον κόσμο έδινε... Έχει τόσα χρόνια το μαγαζί του, όλος ο κόσμος παίρνει από εκεί. Κάνει δωρεές και κανένας δεν πάει να το υποστηρίξει το παιδί...
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]