Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
Dimitris_P έγραψε:Επειδή τα led του νέου router είναι έντονα σε σχέση με το προηγούμενο κι εκεί που το έχω ενοχλεί τώρα (και δεν θέλω να του αλλάξω θέση) είναι οκ να του βάλω μια μεμβράνη φιμέ μπροστά;

Το wifi του δεν το χρησιμοποιώ οπότε δεν με νοιάζει αν έπεφτε η απόδοσή του.

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dimitris_P έγραψε:Επειδή τα led του νέου router είναι έντονα σε σχέση με το προηγούμενο κι εκεί που το έχω ενοχλεί τώρα (και δεν θέλω να του αλλάξω θέση) είναι οκ να του βάλω μια μεμβράνη φιμέ μπροστά;
Μήπως έχει κανένα κουμπί ή ρύθμιση να μην ανάβουν τα φώτα; Ένα δικό μου router έχει κουμπάκι από πίσω.
Αν δεν χρησιμοποιείς το wifi σβήστο από τα μενού, δεν έχεις λόγο να τρώς επιπλέον ραδιοσυχνότητες, άσε που θα επηρεάζει έστω κι ελάχιστα άλλα πράματα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:

Εικόνα

Εικόνα

Αυτά είναι ημίμετρα.
Μόνο το
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... faskomilo/
θα κάνει δουλειά.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#787277 1η φορα αγωνας με τη νεα ταχυτητα

Εικόνα

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:1η φορα αγωνας με τη νεα ταχυτητα

Εικόνα

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Εκανε ηδη αποσβεση το εξοδο για τα επομενα 10 χρονια. Μολις ειδες τον αγαπημενο σου οδηγο να φτανει στο 0.666% του τιτλου :s_devil

Δηλαδη αλλος ενας (με το γνωστο αυστηρο συντελεστη πετσινοτητας 0.333) και θα αξιζει πραγματικα το παλουκι που εχει βαλει ηδη στη μουρη του μονοθεσιου, ενω δεν ειχε καν μισο (0.5) τιτλο εως τωρα :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By gianik
#788103 Ανανέωσα στην Nova .
100ρα γραμμή
Απεριόριστα αστικά-υπεραστικά
Δωρεάν κινητά τηλέφωνα
Full pack tv
Θεαση εκτός από τον αποκωδικοποιητη και σε μια smart tv και σε ταμπλετ κινητό κλπ..
Τιμη: 6 μήνες χ 31€
18 μήνες χ 48€

Not bad... :s_wink
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#788105 Εικόνα

24 μηνες με 31.5 ευρω το μηνα + απεριοριστα σταθερα / κινητα.

νομιζω πολυ καλο value for money
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
popolaros έγραψε:Εικόνα

24 μηνες με 31.5 ευρω το μηνα + απεριοριστα σταθερα / κινητα.

νομιζω πολυ καλο value for money
FTTH? 300/30?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#788113 Σουπερ. Τοσα δινω εγω για την 100αρα στην Κοτε κι αν θυμαμαι καλα μου ζητησαν 6 ευρω παραπανω το μηνα για τη 200αρα.

Ποιο πακετο ειναι αυτο Ποπολαρε? 1000αρα που δεν τερματιζει? Αν και με τοσο χαμηλο πινγκ λογικα εισαι πολυ κοντα στην καμπινα...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
popolaros έγραψε:ftth 300/30 - cosmote

Δεν ηξερα οτι παιζει και 300αρα. Τοτε τελικιαζεις κανονικα :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#788116 Οσοι ηταν 200 ftth θα τους πανε αυτοματα στα 300. Θα καταργηθει η 200αρα.
Μετα 500 και τελος 1gbps
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#788132 Από τη διαχείριση: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ΟΤΕ ξεκίνησε στις 6/10/2022 τον έλεγχο των υποδομών FTTH ( Fiber To The Home ), προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της οπτικής ίνας. Με το πέρας των ελέγχων, θα συνεχιστεί η τοποθέτηση οπτικής ίνας στο κτίριο και θα ακολουθήσει η εγκατάσταση των καλωδιώσεων εσωτερικά ανά όροφο.

Σήμερα έκαναν κάτι εργασίες στο κτίριο. Πότε πρέπει να αναλάβουμε δράση (και ποια θα είναι αυτή; :D ) ;

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#788561 Εξοπλισμό δεν σας έχει στείλει η cosmote ; Οπτική σε RJ45, Modem/router, mesh repeater
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#788582 Εμάς ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση των καλωδιώσεων σε ορόφους και διαμέρισμα.
Προς το παρόν έχουν στείλει ένα μηχάνημα (NOKIA ONT, λέει) που υποθέτω ότι παίρνει οπτική και βγάζει RJ45 (γιατί όμως όχι modem/router που να παίρνει οπτική; :hmmm: ) και περιμένω να μου στείλουν μήνυμα για ενεργοποίηση ή να έρθει τεχνικός να το κάνει (δεν μου έχουν εξηγήσει).