Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#788066 Οι γυναίκες έχουν μιά ταχύτητα για όλα...
55 στα στενά, 55 στον αυτοκινητόδρομο, 55 στις παλιές εθνικές οδούς...
(ή 60-70 κλπ)...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
kubiak έγραψε:Οι γυναίκες έχουν μιά ταχύτητα για όλα...
55 στα στενά, 55 στον αυτοκινητόδρομο, 55 στις παλιές εθνικές οδούς...
(ή 60-70 κλπ)...

oh yes , αν και συνήθως οδηγούν πιο αργά απο ότι επιβάλλουν οι συνθήκες , η ροή της κυκλοφορίας , και σου σπάνε τα νεύρα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
diplomat έγραψε:Η φάση με τα cτερεότυπα εδώ και λίγα ποστίνια

Στερεοτυπικο θεωρω το δικο σου ποστακι τα τελευταια χρονια.

Οτιδηποτε ειπωθει που αναδεικνυει οτι αντρες και γυναικες ΔΕΝ εχουν τις ιδιες δεξιοτητες, ακολουθειται απο μερικα ποστακια κορρεκτιλας. Αν βεβαια σε καποιο συγκεκριμενο τομεα ειπωθει οτι υπερτερουν οι γυναικες, ειναι ενα μοντερνο ποστακι που δε σχολιαζεται απο κανεναν (πιθανοτατα για να μη φανει μισογυνης).

Παντως με χαρα βλεπω οτι στη συγκεκριμενη κουβεντα για την οδηγικη αμπαλιαση των γυναικων, δεν ειμαι ο μονος "μισογυνης". Δειχνει να ειναι η επικρατουσα αποψη :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By kubiak
George_Prix έγραψε:

Οτιδηποτε ειπωθει που αναδεικνυει οτι αντρες και γυναικες ΔΕΝ εχουν τις ιδιες δεξιοτητες, ακολουθειται απο μερικα ποστακια κορρεκτιλας. Αν βεβαια σε καποιο συγκεκριμενο τομεα ειπωθει οτι υπερτερουν οι γυναικες, ειναι ενα μοντερνο ποστακι που δε σχολιαζεται απο κανεναν (πιθανοτατα για να μη φανει μισογυνης).

Παντως με χαρα βλεπω οτι στη συγκεκριμενη κουβεντα για την οδηγικη αμπαλιαση των γυναικων, δεν ειμαι ο μονος "μισογυνης". Δειχνει να ειναι η επικρατουσα αποψη :s_tongue
George_Prix όταν ανέβω με το καλό (ναι καλά, έχουν περάσει 23 χρόνια), να πάμε για καφέ, φαγητό, ποτό...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
kubiak έγραψε:
George_Prix έγραψε:

George_Prix όταν ανέβω με το καλό (ναι καλά, έχουν περάσει 23 χρόνια), να πάμε για καφέ, φαγητό, ποτό...

Οτι γουσταρεις και οποτε γουσταρεις :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#788076 Μα δεν είναι μόνο προς αυτήν την κατεύθυνση το θέμα, BTW το ότι εστίασες-σατε εκεί κάτι δείχνει. :shifty:

Οι γενικεύσεις/κατηγοριοποίηση είναι σαν λογική εγγενώς άστοχη και πλέον υπερκαρακαταξεπερασμένη (εξ'ού η εφημερίδα). Σε 5,000,000 ΕΛ επιβατικά οχήματα, και πες πάνω από τα μισά στο αθηνεζοπέδιο, τα παραδείγματα της εμπειρίας μας δε λένε και πολλά.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
diplomat έγραψε:Μα δεν είναι μόνο προς αυτήν την κατεύθυνση το θέμα, BTW το ότι εστίασες-σατε εκεί κάτι δείχνει. :shifty:

Μη μας βαζεις γριφους. Πες με απλα Ελληνικα ποιο στερεοτυπο ειχες στο μυαλο σου. Προκαταβολικη συγνωμη απο μενα αν δωσεις μια πειστικη απαντηση :s_tongue

diplomat έγραψε:Οι γενικεύσεις/κατηγοριοποίηση είναι σαν λογική εγγενώς άστοχη και πλέον υπερκαρακαταξεπερασμένη (εξ'ού η εφημερίδα). Σε 5,000,000 ΕΛ επιβατικά οχήματα, και πες πάνω από τα μισά στο αθηνεζοπέδιο, τα παραδείγματα της εμπειρίας μας δε λένε και πολλά.

Εχω μια ευαισθησια με τα νευρα μου στο τιμονι. Εχω ριξει το καντηλι μετα τη μ@λακια ταλλουνου, με ριαξιον ταιμ αντιστοιχο με εκκινηση αγωνα Φ1. Οχι φυσικα φωναχτα σα καφρος που ψαχνεται για καυγα. Μεσα απο τα δοντια μου το λεω, γιατι αν δεν το πω καθολου θα σκασω ο ερμος.

Με αυτο το δεδομενο και επισης με δεδομενη τη λατρεια μου για τη στατιστικη, εχω συμπερανει το εξης:
George_Prix έγραψε:Εδω θα συμφωνησω με το Σκωτζεζο. 6 στις 10 φορες που θα σκεφτω "τι χοντραδα εκανε ο μ@λακας" λιγα δευτερολεπτα μετα βλεπω οτι τελικα ειναι μια μαλακω στο τιμονι. Αυτο το 6 στα 10, αναλογιζομενος το ποσο λιγοτερες ειναι οι γυναικες οδηγοι, δινει ακομα μεγαλυτερη διασταση στην οδηγικη αμπαλιαση των γυναικων.

Αν καποιος εχει διαφορετικη αποψη/στατιστικη στο μυαλο του, με ευχαριστηση να την ακουσουμε. Γκωσαμε κορρεκτιλες ομως...
Άβαταρ μέλους
By markvag

Εικόνα

Από το πληκτρολόγιό μου το πήρες...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
diplomat έγραψε:Μα δεν είναι μόνο προς αυτήν την κατεύθυνση το θέμα, BTW το ότι εστίασες-σατε εκεί κάτι δείχνει. :shifty:

Οι γενικεύσεις/κατηγοριοποίηση είναι σαν λογική εγγενώς άστοχη και πλέον υπερκαρακαταξεπερασμένη (εξ'ού η εφημερίδα). Σε 5,000,000 ΕΛ επιβατικά οχήματα, και πες πάνω από τα μισά στο αθηνεζοπέδιο, τα παραδείγματα της εμπειρίας μας δε λένε και πολλά.

Στα 5 εκατ αυτοκινητα μας λενε οτι οι γυναικες συνηθως ειναι πιο αφηρημενες κοιτωντας την φραντζα στον καθρεπτη ή αν θελει διορθωμα το μακιγιαζ, ενω οι ανδρες συχνοτερα το παιζουν Μακινεν.
Επισης οι πρωτες δυσκολευονται περισσοτερο να ορισουν το που τελειωνει το αμαξι τους, ενω οι δευτεροι μπερδευονται λιγο με τον καφε, το κινητο και το τιμονι. :lol: ενιοτε δε πανω σε 2 τροχους :lol:

Δεν κατηγορουμε κανεναν, εξισου αμπαλοι και οι δυο. :lol:

Προφανως και υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα δεν τους βλεπουμε γιατι δεν εστιαζουμε ποτε στον "σωστο" αλλα στον "λαθος"
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
markvag έγραψε:Από το πληκτρολόγιό μου το πήρες...

Πραγματι, εδω σε κερδισε :sorry:

Οταν με εκραζες που τρεχω με 200 στην εθνικη, ενω θα επρεπε να βαλω την ετοιμοθανατη τη γρια στην πιστα, ειχες πολυ καλυτερη κορρεκτοαντιδραση :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#788081 1 εκ χρόνια εξέλιξης . άντρας κυνηγός . για να χτυπήσει το θύραμα έπρεπε να υπολογίσει δυο ταχύτητες.
γυναίκα τροφοσυλλέκτης σε θάμνους-ρίζες-φρούτα. Ε δεν μπορεί να συγκριθεί , τι να κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:1 εκ χρόνια εξέλιξης . άντρας κυνηγός . για να χτυπήσει το θύραμα έπρεπε να υπολογίσει δυο ταχύτητες.
γυναίκα τροφοσυλλέκτης σε θάμνους-ρίζες-φρούτα. Ε δεν μπορεί να συγκριθεί , τι να κάνουμε;

Παντως σε κατι ντοκιμαντερ με λιονταρια βλεπουμε τις θηλυκες να κυνηγανε και τους κηφηνες τους αρσενικους να τους αρπαζουν το θηραμα στο τελος και να το καταβροχθιζουν (και να τσακωνονται μεταξυ τους στη μοιρασια) :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#788085 Υποθεση.

Εχουμε 2 Μ2 σε κυκλοφορια, αντρας / γυναικα οδηγος στο καθενα. Σε μιση ωρα ενα απο τα 2 οχηματα εμπλεκεται σε ατυχημα.

Ποιο;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Υποθεση.

Εχουμε 2 Μ2 σε κυκλοφορια, αντρας / γυναικα οδηγος στο καθενα. Σε μιση ωρα ενα απο τα 2 οχηματα εμπλεκεται σε ατυχημα.

Ποιο;

Απαντηση:

Γυναικα με Μ2 θα δεις μονο αν ειναι ο αντρας της τοσο μαλακας ωστε να της το δωσει για βολτα :rtfm: