- 18 Φεβ 2015, 19:57
Ενώ ζούμε στην ίδια κοινωνία, είναι τουλάχιστον άδικο να μην παραδέχεστε ορισμένοι, ότι πάνω απ΄το 50% αυτών που δεν πλήρωναν τις οφειλές τους στις ΔΟΥ, είχαν τη δυνατότητα να τις πληρώνουν ή έστω κάποιο μεγάλο μέρος απ΄αυτές , αλλά εκμεταλλευόμενοι τις συγκυρίες της κρίσης έκαναν τον Αλέκο.
Όπως ειπώθηκε, το χειρότερο είναι πως κάποιοι μπορεί να έκαναν το σκ@τό τους παξιμάδι για να είναι ΟΚ, ενώ οι άλλοι να έλεγαν: "δεν θα πεθάνω κιόλας", κι ας είχαν να δώσουν έστω "έναντι".
Δεν το πιστεύω πως μόνο εγώ ξέρω τέτοιες περιπτώσεις γνωστών μου, ενώ εσείς ούτε 1.
ΕΛΕΟΣ!

Οποιαδήποτε, ακόμα και οριστική διαγραφή των προσαυξήσεων, την κατανοώ και είμαι σύμφωνος.
Αλλά διαγραφή και μέρους της αρχικής οφειλής?
Και περιμένουν να τους δώσω την τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ μέχρι τέλος Φεβ???
Γιατί? Για να ανακηρυχτώ (κατά Βαλαβάνη) πατριώτης?
Μάλλον δεν με συμφέρει να είμαι καλοπληρωτής. Οπότε, στο εξής : Τσιμπάτε ένα
@ 
Τέλος, αυτή η ανακοίνωση-προειδοποίηση: "Είναι η τελευταία προθεσμία, το Μάιο τέλος", μου θυμιζει τις κάθε 5-6 μήνες εκ νέου ανανέωσεις προθεσμιών για νομιμοποιήσεις ημιυπαιθρίων, αυθαιρέτων , κλπ.
Αν νομίζετε πως παρά τις παρατάσεις για νομιμοποιήσεις που έχουν δοθεί κατ΄επανάληψη, όλοι έχουν σπεύσει

να δηλώσουν με απόλυτη ακρίβεια πλέον τις ιδοκτησίες τους, μάλλον γελιέστε. Αρκετοί έχουν ακόμα αδήλωτα κάποια τετραγωνικά ή παρανομες κατασκευές, ημιυπαίθριους κλπ. Και στους περισσότερους, δεν είναι πως τους λείπουν τα φράγκα για τη νομιμοποίηση. Όοοοοχι βέβαια. Η απάντηση είναι απλή:
ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΡΕ, ΔΕΝ "ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!
Είμαστε Ελληνες, ΦΑΡΑ άπαιχτη και το κράτος ο καθρέφτης μας!