Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
saxon_747 έγραψε:
Asimov έγραψε:Η τσατσά δεν είναι αυτό που δήλωσε.
Επίσης είναι γνωστή από τη συμμετοχή της στην περίφημη επιτροπή "αγανακτισμενων" του Αγίου Παντελεήμονα που, εκτός από το στασιδι στα κανάλια, ήταν μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΧΑ με πλούσια δράση, με επιθέσεις σε μετανάστες κλπ.

Απάντηση στις καταγγελίες της Ντίνας Καρατζιώτη η οποία μιλώντας στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στα δικαστήρια, έδωσε νωρίτερα το μεσημέρι η πρόεδρος του ΣΕΠΕ - Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος - Έλλη Κανελλοπούλου. Σύμφωνα με την κυρία Κανελλοπούλου «δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια, ούτε ανήλικα κορίτσια».

«Εγώ είμαι εκπρόσωπος του Σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κα. Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... e-anilika/

Ύποπτος ο ρόλος της. :hmmm:
Κυκλοφορούν και φωτογραφίες της με Πατουλη κλπ
(ΕΕΠ δεξιά κι αυτή :shifty: )
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Δεν εχει πατο το βαρελι λεμε. Η τσατσα γιατι ειναι ακομα ελευθερη ;;

Θα έρθει και η σειρά της μόλις αρχίσουν τα καρφώματα. :rtfm:

Αν δεν ήταν η θεία δε θα είχε μαθευτεί τίποτα. Tον Σεπτέμβριο είχε γίνει κλήση στο Χαμόγελο του Παιδιού: https://meneimystiko.gr/2022/10/12/%ce% ... /#more-277 Πιθανόν να ήταν η καταγγέλλουσα.

Αν έπρεπε να κάνω μια υπόθεση, θα έλεγα ότι και οι γονείς είναι μπλεγμένοι με κάποιο τρόπο. Το πιθανότερο είναι να γνώριζαν τι συμβαίνει αλλά, είτε τους εκβίαζαν, είτε συμμετείχαν αυτοβούλως.

Η δήθεν πρόεδρος εκδιδομένων υποθέτω ανήκει και αυτή στο κύκλωμα και απλά έβαλε σε λειτουργία το rescue plan.
Υποθέτω επίσης ότι στο κύκλωμα συμμετέχουν και δημόσιοι υπάλληλοι. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Asimov έγραψε:Κυκλοφορούν και φωτογραφίες της με Πατουλη...

Το κακο δεν ειναι οτι εχει βγαλει καμποσες φωτο με τον κυριο Πατουλη. Το τερας πλησιασε ακομα και την Κυρια (με Κ κεφαλαιο) Πατουλη :omg:

Εικόνα

Φανταζομαι οτι θα τον δικασει ΚΑΙ το φαν κλαμπ της ζωντοχηρας τωρα τον ενοχο :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#787904 Ο διπλανός στο γραφειο, η κόρη του είναι συμμαθήτρια με το 12χρονο κοριτσάκι. Το μόνο που ήξεραν είναι οι οι γονείς ήταν μπλεγμένοι με ναρκωτικά. Όλα τα κοριτσάκια στην τάξη μου λέει ότι έχουν φοβηθεί.

Max Verstappen
Άβαταρ μέλους
By g8777
#787906 Ευγε στην Τατιανα λοιπον . :s_drinks

(Φυσικα καμια φωτο με τις εκλεκτες γνωριμιες του κτηνους δεν εχει μεταδοθει απο τα ανεξαρτητα καναλια ).
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#787910 «Ο πατέρας μου ήθελε να... πεθάνει όταν έγινα πορνοστάρ, τώρα είναι ο μάνατζέρ μου»
Η Kimmy Granger μίλησε για την επίδραση που είχε στην οικογενειακή της ζωή η απόφαση να γίνει πορνοστάρ.

https://www.sport-fm.gr/article/NEXT/po ... -1wCXqy7v8

Εικόνα

:s_wink :s_wink :s_wink :s_wink :s_wink

Σε κανέναν δεν αρέσει, αλλά άμα μπορείς να βγάλεις μαρούλι, γιατί όχι;

:s_wink :s_wink :s_wink :s_wink :s_wink
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:Ευγε στην Τατιανα λοιπον . :s_drinks

(Φυσικα καμια φωτο με τις εκλεκτες γνωριμιες του κτηνους δεν εχει μεταδοθει απο τα ανεξαρτητα καναλια ).

και αυτη δεξια,σε καναλι που σιγονταρει σθεναρα την δεξια κυβερνηση.Περιεργο...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#787923 Θα ετυχε ρε, δεν υπαρχει καμια σχεση ( οπως διαβεβαιωνεται μετα βαιων και κλαδων εδω μεσα :shifty: ).
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#787928 Απο παιδακι ακουγα τον πατερα μου να λεει "αυτος ο πστης ο γερος ο Καραμανλης τους μαζεψε ολους τους ανωμαλους εκει μεσα".

Ποσο μπροστα ησουνα ρε πατερα :thumbsup:

Και σορρυ απο τους υγιεις δεξιους για το τσουβαλιασμα, αλλα με συμμαχο τη στατιστικη των ανωμαλιων στη χωρα μας, δικαιουμαστε να πουμε και μια κουβεντα παραπανω :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By g8777
«είναι ασφαλώς ευνόητο ότι δεν φέρει ευθύνη, όποιος είχε επικοινωνία με τον υπόψη κατηγορούμενο, κατά παρελθόντα χρόνο και χωρίς οποιαδήποτε γνώση περί των εξόχως θλιβερών εγκλημάτων του»

https://www.in.gr/2022/10/11/greece/sepolia-orgismeni-apantisi-patouli-gia-ti-sxesi-ton-paidoviasti/

Εικόνα

Συμπτωση θα ειναι.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#787934 Η υπόθεση γίνεται όλο και πιο σιχαμένη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:
«είναι ασφαλώς ευνόητο ότι δεν φέρει ευθύνη, όποιος είχε επικοινωνία με τον υπόψη κατηγορούμενο, κατά παρελθόντα χρόνο και χωρίς οποιαδήποτε γνώση περί των εξόχως θλιβερών εγκλημάτων του»

https://www.in.gr/2022/10/11/greece/sepolia-orgismeni-apantisi-patouli-gia-ti-sxesi-ton-paidoviasti/

Εικόνα

Συμπτωση θα ειναι.

ειναι απιστευτο τι συμπτωσεις υπαρχουν.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#787938 Εγώ δε καταλαβαίνω πως πέρασε στα ψιλά αυτό το ότι το όλο πάρε δώσε ξεκίνησε όταν η μικρή επιασε δουλειά στον τύπο.

in hindsight εφόσον όντως και η μάνα του ήταν μπλεγμένη , προφανώς η "δουλειά" ήταν κάλυψη, αλλά σοβαρά τώρα σ' αυτό το μάρκετ του τύπου μπαινόβγαινε κόσμος καθημερινά, βλέπαν ένα παιδάκι 11 χρονών να αράζει και δεν έτρεχε μία? Κανείς δεν πονηρεύτηκε? Πέραν του ότι δεν είναι και νόμιμη η εργασία πριν τα 15, αν υποτεθεί πως όντως έτσι το πουλούσε ο τύπος.

Τραγωδία πραγματική. :oops:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
socratesn έγραψε:Εγώ δε καταλαβαίνω πως πέρασε στα ψιλά αυτό το ότι το όλο πάρε δώσε ξεκίνησε όταν η μικρή επιασε δουλειά στον τύπο.

in hindsight εφόσον όντως και η μάνα του ήταν μπλεγμένη , προφανώς η "δουλειά" ήταν κάλυψη, αλλά σοβαρά τώρα σ' αυτό το μάρκετ του τύπου μπαινόβγαινε κόσμος καθημερινά, βλέπαν ένα παιδάκι 11 χρονών να αράζει και δεν έτρεχε μία? Κανείς δεν πονηρεύτηκε? Πέραν του ότι δεν είναι και νόμιμη η εργασία πριν τα 15, αν υποτεθεί πως όντως έτσι το πουλούσε ο τύπος.

Τραγωδία πραγματική. :oops:

εχει πολυ βρωμια η υποθεση,αλλα αμφιβαλλω εαν θα τα μαθουμε ποτε ολα.

Και απο την Αστυνομια επαιρνε δουλεια ο παιδερας.
Εικόνα