https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
saxon_747 έγραψε:Κυκλοφορούν και φωτογραφίες της με Πατουλη κλπAsimov έγραψε:Η τσατσά δεν είναι αυτό που δήλωσε.
Επίσης είναι γνωστή από τη συμμετοχή της στην περίφημη επιτροπή "αγανακτισμενων" του Αγίου Παντελεήμονα που, εκτός από το στασιδι στα κανάλια, ήταν μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΧΑ με πλούσια δράση, με επιθέσεις σε μετανάστες κλπ.Απάντηση στις καταγγελίες της Ντίνας Καρατζιώτη η οποία μιλώντας στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στα δικαστήρια, έδωσε νωρίτερα το μεσημέρι η πρόεδρος του ΣΕΠΕ - Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος - Έλλη Κανελλοπούλου. Σύμφωνα με την κυρία Κανελλοπούλου «δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια, ούτε ανήλικα κορίτσια».«Εγώ είμαι εκπρόσωπος του Σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κα. Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... e-anilika/
Ύποπτος ο ρόλος της.

)
g8777 έγραψε:Δεν εχει πατο το βαρελι λεμε. Η τσατσα γιατι ειναι ακομα ελευθερη ;;
Asimov έγραψε:Κυκλοφορούν και φωτογραφίες της με Πατουλη...



g8777 έγραψε:Ευγε στην Τατιανα λοιπον .![]()
(Φυσικα καμια φωτο με τις εκλεκτες γνωριμιες του κτηνους δεν εχει μεταδοθει απο τα ανεξαρτητα καναλια ).
).
«είναι ασφαλώς ευνόητο ότι δεν φέρει ευθύνη, όποιος είχε επικοινωνία με τον υπόψη κατηγορούμενο, κατά παρελθόντα χρόνο και χωρίς οποιαδήποτε γνώση περί των εξόχως θλιβερών εγκλημάτων του»
g8777 έγραψε:«είναι ασφαλώς ευνόητο ότι δεν φέρει ευθύνη, όποιος είχε επικοινωνία με τον υπόψη κατηγορούμενο, κατά παρελθόντα χρόνο και χωρίς οποιαδήποτε γνώση περί των εξόχως θλιβερών εγκλημάτων του»
https://www.in.gr/2022/10/11/greece/sepolia-orgismeni-apantisi-patouli-gia-ti-sxesi-ton-paidoviasti/
socratesn έγραψε:Εγώ δε καταλαβαίνω πως πέρασε στα ψιλά αυτό το ότι το όλο πάρε δώσε ξεκίνησε όταν η μικρή επιασε δουλειά στον τύπο.
in hindsight εφόσον όντως και η μάνα του ήταν μπλεγμένη , προφανώς η "δουλειά" ήταν κάλυψη, αλλά σοβαρά τώρα σ' αυτό το μάρκετ του τύπου μπαινόβγαινε κόσμος καθημερινά, βλέπαν ένα παιδάκι 11 χρονών να αράζει και δεν έτρεχε μία? Κανείς δεν πονηρεύτηκε? Πέραν του ότι δεν είναι και νόμιμη η εργασία πριν τα 15, αν υποτεθεί πως όντως έτσι το πουλούσε ο τύπος.
Τραγωδία πραγματική.
Μην τα μπερδεύετε με αεροπλάνα. Αν δεν κουβαλάνε κ[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]