Επισης διαβασα οτι παρουσιαστηκε αυτοβουλως μια τσατσα και ειπε οτι πηγαιναν το κοριτσακι να "εργαστει" στο μαγαζι της. Μιλησε για "συνευρεσεις με ηθοποιους, καλλιτεχνες αλλα και πολιτικους"
Αν οχι ενοχοι για τα οσα εγιναν (ας περιμενουμε να αποφανθει η δικαιοσυνη), τουλαχιστον απαραδεκτοι σα γονεις
Θα πέσουμε από τα σύννεφα πάλι.
Ευνουχισμός χημικος, δεν σηκώνει άλλη λύση
.
Hellenic tifosi έγραψε:Και αυτη δηλαδη ειδε ότι έφεραν το κοριτσακι και δεν το κατήγγειλε;
Αυτή ξέμεινε από άκρες και έτρεξε να προλάβει προτού χτυπήσει και η δικιά της πόρτα.
Εντωμεταξύ καρφώθηκε από μόνη της, τα βιντεοσκοπουσε όλα για μελλοντικό μεροκάματο.
Suburra.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Πριν από λίγη ώρα συμβατικό αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίστηκε κάτω από το σπίτι της οικογένειας και πήρε τη μητέρα της 12χρονης μετά από ένταλμα σύλληψης που βγήκε σε βάρος της κατόπιν εντολής της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.
g8777 έγραψε:Hellenic tifosi έγραψε:Και αυτη δηλαδη ειδε ότι έφεραν το κοριτσακι και δεν το κατήγγειλε;
Αυτή ξέμεινε από άκρες και έτρεξε να προλάβει προτού χτυπήσει και η δικιά της πόρτα.
Εντωμεταξύ καρφώθηκε από μόνη της, τα βιντεοσκοπουσε όλα για μελλοντικό μεροκάματο.
Suburra.
Άσε που είδα και δηλώσεις ότι την πλασαρε σαν 16χρονη οπότε οι καημένοι εξαπατήθηκαν. Ήθελαν ανήλικη αλλά όχι τόσο ανήλικη.
Επίσης είναι γνωστή από τη συμμετοχή της στην περίφημη επιτροπή "αγανακτισμενων" του Αγίου Παντελεήμονα που, εκτός από το στασιδι στα κανάλια, ήταν μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΧΑ με πλούσια δράση, με επιθέσεις σε μετανάστες κλπ.
https://www.news247.gr/koinonia/kolonos ... 91005.html
Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα είχε ήδη προσαχθεί στη ΓΑΔΑ, αφού την παρέλαβε περιπολικό από το σπίτι της, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Η ίδια πήρε μαζί της στη ΓΑΔΑ τρία από τα παιδιά της.
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να πάρεις 3 παιδιά στην ΓΑΔΑ, εκτός αν δεν υπήρχε κανείς άλλος να τα αφήσεις.
Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε/ακούσουμε γι'αυτό το πράγμα, έχω σιχαθεί την ανθρώπινη ύπαρξη μιλάμε.
Asimov έγραψε:Η τσατσά δεν είναι αυτό που δήλωσε.
Επίσης είναι γνωστή από τη συμμετοχή της στην περίφημη επιτροπή "αγανακτισμενων" του Αγίου Παντελεήμονα που, εκτός από το στασιδι στα κανάλια, ήταν μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΧΑ με πλούσια δράση, με επιθέσεις σε μετανάστες κλπ.
Απάντηση στις καταγγελίες της Ντίνας Καρατζιώτη η οποία μιλώντας στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στα δικαστήρια, έδωσε νωρίτερα το μεσημέρι η πρόεδρος του ΣΕΠΕ - Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος - Έλλη Κανελλοπούλου. Σύμφωνα με την κυρία Κανελλοπούλου «δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια, ούτε ανήλικα κορίτσια».
«Εγώ είμαι εκπρόσωπος του Σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κα. Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... e-anilika/
Ύποπτος ο ρόλος της.
Anonymous Founder έγραψε:έχω σιχαθεί την ανθρώπινη ύπαρξη μιλάμε.
Ακριβώς αυτό και εγώ...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>