Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#787517 Παιδες το θεμα ειναι να τους γινει μαθημα και να καθαρογραψουν τον κανονισμο. Με ασαφειες και στο περιπου, μην περιμενετε σοβαρη θωρακιση του θεσμου.

Επρεπε απο την αρχη να εχουν βγαλει ποινες για το καθε πιθανο σεναριο παραβασης και να μην ψαχνονται τωρα πως θα τηρησουν ενα κακογραμμενο κανονισμο.
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
#787520 Ρε παιδια τι να λεμε τωρα...οι ανθρωποι αφου εκλεψαν το 2021 ωφεληθηκαν και στο 2022 και στο 2023 με το σασι που θα κατεβασουν το πιο ελαφρυ κλπ κλπ...το οποιο και αυτο ειναι κερασμενο απο τα million που ξοδεψαν παραπανω.
Αν πιστευει κανεις οτι αν αυτο το ειχε κανει η merc και η rbr δεν θα τους πηγαινε μαμιωντας στα δικαστηρια ειναι γελασμενος.θα αφηνε τετοια ευκαιρια ο μαρκος κ ο χορν...?
Η ποινη ειναι αφαιρεση του τιτλου του 2021,εχει ωφεληθει καθαρα ο μαξ και αφαιρεση του μισου budget για το 2023.
Για μενα πρεπει η μερκ να το φτασει στο ICA.
Τελος οι μαλακιες του ποτου.
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
#787523 Minor Overspend breach (<5% Cost Cap) can result in Financial Penalties and/or Minor Sporting Penalties"

Αν ισχυει η ποινη αυτη τοτε τους κλαψανε μια μαντρα.
Θα πληρωσουν ενα χ ποσο under ABA κ τελος.
Τα κερδισμενα δεκατα ομως θα παραμεινουν.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Bayern7 έγραψε:Εικόνα

Τι χαμπάρια μάστορες; Όλα καλά; :s_bye

Mε προλαβες ρε μημενε. :rant:

:lol:

Τι να λεμε μωρε τωρα, μονο οι εμπαθεις δεν βλεπουν.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#787528 Ένα ωραίο που έγραψε κάποιος (αντικειμενικός) στο twitter.

Just add 5% to Verstappen's race times in 2021 and 2022 and see how " minor " a 5% difference is...

:s_howdy :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777
George_Prix έγραψε:Εκπληξη και απογοητευση στο στρατοπεδο της Ρεντ Μπουλ με το αποτελεσμα της ερευνας:

Red Bull 'surprised, disappointed' by FIA F1 cost cap breach verdict

https://www.motorsport.com/f1/news/red- ... /10382817/

Αυτό είναι κάτι αντίστοιχο με τα ομιτζι του γκεακου γαι τις πίστες και τα χρμπφ για την σειρά εκκίνησης.
Μην γινεσαι γκεακος.
Άβαταρ μέλους
By blinkys
#787531 Εγώ πάλι πιστεύω πως η μόνη κατάλληλη τιμωρία είναι να τους βάλουμε να διαβάσουν όλα τα σχόλια συγκεκριμένων μελών του φόρουμ στα φορμουλοτοπικά. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
MEGAS έγραψε:Minor Overspend breach (<5% Cost Cap) can result in Financial Penalties and/or Minor Sporting Penalties"

Ετσι. Με τοσο κακογραμμενο κανονισμο και με προσδιορισμο της ποινης σαν "μαινορ σαμθινγκ" περιμενατε να αφαιρεσουν τιποτα κατσαρολικα?

Δικαιο θα ηταν κατι σαν αυτο που ειπε ο Κορτο. Για παραδειγμα κλεβεις 5, μπορεις να ξοδεψεις 15 λιγοτερα την επομενη χρονια.

Αλλα για να δοθουν τετοιες ποινες, πρεπει να εχουν προβλεφθει τετοιες ποινες. Στερνη μου γνωση, να σ' ειχα πρωτα.
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
#787537 Daily free lunch for many of their 1,000 members of staff at their Milton Keynes headquarters is a key contributor to Red Bull’s overspend, the report states.

Costs over absent staff, due to illness, also contributed alongside catering fees.

Red Bull expect a fine as their punishment, the report concludes.

:s_crazy :s_crazy :s_crazy :s_crazy :s_crazy
Αν ισχυει πεφτει χοντρη παπατζα για να γλυτωσει η αρΒαρ...ελεοςςςς
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
George_Prix έγραψε:
MEGAS έγραψε:Minor Overspend breach (<5% Cost Cap) can result in Financial Penalties and/or Minor Sporting Penalties"

Ετσι. Με τοσο κακογραμμενο κανονισμο και με προσδιορισμο της ποινης σαν "μαινορ σαμθινγκ" περιμενατε να αφαιρεσουν τιποτα κατσαρολικα?

Δικαιο θα ηταν κατι σαν αυτο που ειπε ο Κορτο. Για παραδειγμα κλεβεις 5, μπορεις να ξοδεψεις 15 λιγοτερα την επομενη χρονια.

Αλλα για να δοθουν τετοιες ποινες, πρεπει να εχουν προβλεφθει τετοιες ποινες. Στερνη μου γνωση, να σ' ειχα πρωτα.

Παντως εγω για κατι γευματα διαβαζω στο twitter :eat: :eat: :eat:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:
George_Prix έγραψε:Εκπληξη και απογοητευση στο στρατοπεδο της Ρεντ Μπουλ με το αποτελεσμα της ερευνας:

Red Bull 'surprised, disappointed' by FIA F1 cost cap breach verdict

https://www.motorsport.com/f1/news/red- ... /10382817/

Αυτό είναι κάτι αντίστοιχο με τα ομιτζι του γκεακου γαι τις πίστες και τα χρμπφ για την σειρά εκκίνησης.
Μην γινεσαι γκεακος.

Τωρα δεν ξηγιεσαι καλα και το ξερεις :x
Άβαταρ μέλους
By g8777
#787543 Καλά συγνώμη.
Θα σου χαρίσω το s2000 μου αν δεν γίνεις.

(Υπόψιν ότι αναφερόμουν στην αντίδραση της red bull).
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:...Θα σου χαρίσω το s2000 μου...

Ντιλ :thumbsup: Κι αν ειπαμε και 2 κουβεντες παραπανω, περασμενα ξεχασμενα :lol:

Ρε πστ μου τελικα αυτη η προικα μου αναφερει συνεχεια ο Ντιμης, ΙΣΧΥΕΙ :omg: