Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#786276 Διακόπτω για ένα μικρό off topic
https://ilovethecars.com/2023-bmw-3-0-c ... or-launch/

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#786282 Μακακια, έχει πολυ μικρη μάσκα! :s_no

:lol:

Σε άλλο ένα οφτοπικ η σωστή απάντηση όσον αφορά τις προτεινόμενες πιέσεις τελικά είναι αυτή, οπως αναφερει και στο μανουαλ :oops: :
Anonymous Founder έγραψε:Το λιγότερο εύκολο, είναι με την χρήση: πχ ένας ήρεμος οδηγός, δεν θ'ανεβάζει πιέσεις στην οδήγησή του , η πίεση ανεβαίνει με την άνοδο της θερμοκρασίας, όσο πιο γρήγορα οδηγείς, τόσο πιο πολύ θ'ανέβει η πίεση των ελαστικών.
Θα μου έκανε εντύπωση να κάνει κάτι τέτοιο όμως, όχι πως δεν γίνεται, αλλά απλώς δεν νομίζω να μπήκαν στον κόπο.

Πως το κανει δεν ξερω...Αρχικα μπορείς να επιλέξεις είτε από preset διαστασεις ή να κανεις αναγνωρηση ελαστικου και αναλογα αναγραφει τις προτεινομενες

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
Zeus έγραψε:Μακακια, έχει πολυ μικρη μάσκα! :s_no

:lol:

Όντως, δεν κάνει για να ξαπλώσει ελέφαντας, περίμενα κάτι καλύτερο από την πενβέ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#787120 Ένα εκπληκτικό feature για τα περιπετειώδη νέα SUV bmw θα ήταν η γρίλια εμπρός να είναι αποσπώμενη , την βάζεις πάνω σε κάρβουνα στην εξοχή και ψήνεις τα πάντα .
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#787188 Σωστά.
Ενώ τα αντίστοιχα σουβλάκια Μερκεντε ή Αουντη έχουν τόσο κουτσικες γρίλιες που δε θα γινόταν δουλειά.
Άβαταρ μέλους
By skous
EDDIE_147 έγραψε:Σωστά.
Ενώ τα αντίστοιχα σουβλάκια Μερκεντε ή Αουντη έχουν τόσο κουτσικες γρίλιες που δε θα γινόταν δουλειά.
Αλλες οι γρίλιες για tbone, και άλλες για κεμπαπ.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#787284 Εικόνα

Ξεκάθαρα κουτσικη γρίλια το Αουντη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#787286 Εντυ το αφηνω πανω σου. Οποιο απο τα 2 και να με πιασεις κοροιδο να μου δωσεις, θα το υποστω το μαρτυριο και θα το παρω εστω και με τοσο αισχρη μασκα :s_cry

Τι να σου κανω που με επιασες στην αναγκη και πεφτω τοσο χαμηλα :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#787375 Απροπό -->
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#787390 Αποτυχημένα. Της BMW πάσχουν απο βλεφαρόπτωση. Της Skoda μια χαρά είναι (βαρετά, αλλά τουλάχιστον όχι άσχημα).
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#787567 https://www.motor1.com/news/615450/next ... -x4-spied/

Next-Gen BMW X2 Spied For The First Time

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#787798 Το καθιερωμένο πεεμβεδοσπαμάρισμα -->

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Wir haben es geschafft paparen
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#787800 Πάντως κρίνοντας από δύο M240i που έχω δει στο δρόμο, τα οποία ήταν και σε αυτό το άθλιο μελιτζανί χρώμα και παρ' όλα αυτά γ@μούσαν, αυτό το M2 πιστεύω Live Θα είναι εντελώς τούμπανο :eat: