Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
g8777 έγραψε:Γκεακο πώς ακριβώς αξιοποιείς αυτές τις ταχύτητες;;

Στεπ ουάν:
Εικόνα

Στεπ του:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#785514 ^τυπικη ταχυτητα adsl 384kbps, τελη 2004-αρχες 2005, δωρεαν για καποιους μηνες στους εθελοντες των ολυμπιακων
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Chris έγραψε:^τυπικη ταχυτητα adsl 384kbps, τελη 2004-αρχες 2005, δωρεαν για καποιους μηνες στους εθελοντες των ολυμπιακων

2003 αν θυμαμαι καλα εδινε ενα περιοδικο 384 δωρεαν για ενα μηνα νομιζω.
Τι τρελη μεταβαση ηταν αυτη απο το 56κ. Και μετα απο λιγο καιρο μας εκανε ο Οτε ολους 1024...
Αξεχαστα χρονια.
Napster,emule,dc++, mIRC :shifty: δονησεις στο msn :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#786419 Πώς κάνουν την μετάβαση στο FTTH τελικά; Τρυπάνε και σου περνάνε όπου να'ναι την οπτική και την κουμπώνουν κατευθείαν στο router ή στο κεντρικό διανεμητή της πολυκατοικίας;

Θέλω να ξέρω αν χρειάζεται να κάνω κάποια προετοιμασία στις καλωδιώσεις μου/δικτύωση ώστε να παίξει άμεσα τυχόν αλλαγή και να έχω όσο το δυνατόν το λιγότερο downtime.

Τώρα έχω ένα utp που ένα ζεύγος φεύγει από την κεντρική πρίζα και δίνει στο dsl input του router που έχω βάλει σε άλλο σημείο του σαλονιού. Από το phone του router φεύγει ζεύγος του utp και πάει προς την κεντρική πρίζα (την έχω κάνει διπλή) για να δίνει επιστροφή τηλεφωνικού σήματος σ'όλο το σπίτι.

Άρα αν τρυπήσουν και φέρουν το καλώδιο εκεί που έχω τώρα το router (βασικά θα στείλουν νέο router) θα κρατήσω μόνο το παλιό ζεύγος που πάει προς την κεντρική για την επιστροφή. Καλά τα λέω;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#786996 Ήρθε ο εξοπλισμός, μια συσκευή από οπτική σε rj45, ένα νέο router speedport smart και ένα wifi repeater.

Προς το παρόν κούμπωσα το νέο router πάνω. Το περίεργο είναι ότι δεν μ'άφηνε ν'αλλάξω dhcp σε 192.168.2.1 ενώ άλλους αριθμούς άφηνε, πχ 5.1, 10.1 κλπ

Επίσης το WAN ρυθμίζεται στο Services configuration για όποιον ψάχνεται.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#787000 Επειδή τα led του νέου router είναι έντονα σε σχέση με το προηγούμενο κι εκεί που το έχω ενοχλεί τώρα (και δεν θέλω να του αλλάξω θέση) είναι οκ να του βάλω μια μεμβράνη φιμέ μπροστά;

Το wifi του δεν το χρησιμοποιώ οπότε δεν με νοιάζει αν έπεφτε η απόδοσή του.
Άβαταρ μέλους
By corsair
Dimitris_P έγραψε:Επειδή τα led του νέου router είναι έντονα σε σχέση με το προηγούμενο κι εκεί που το έχω ενοχλεί τώρα (και δεν θέλω να του αλλάξω θέση) είναι οκ να του βάλω μια μεμβράνη φιμέ μπροστά;

Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν
Άβαταρ μέλους
By drdino
corsair έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Επειδή τα led του νέου router είναι έντονα σε σχέση με το προηγούμενο κι εκεί που το έχω ενοχλεί τώρα (και δεν θέλω να του αλλάξω θέση) είναι οκ να του βάλω μια μεμβράνη φιμέ μπροστά;

Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν
+1

Προφανώς αν χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο αντί για αυτό θα έχεις θέμα.
Άβαταρ μέλους
By glf
#787010 Μαύρη ταινία ηλεκτρολόγου να βάλεις χαχα ρε τι λέμε σήμερα;
Άβαταρ μέλους
By bill33
#787012 Εγώ θα έσπαγα τα λεντ με σφυράκι.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
bill33 έγραψε:Εγώ θα έσπαγα τα λεντ με σφυράκι.

Την εγγύηση την πληρώνεις εσύ; :lol:

glf έγραψε:Μαύρη ταινία ηλεκτρολόγου να βάλεις χαχα ρε τι λέμε σήμερα;

Δεν είπαμε να μην τα βλέπουμε καθόλου :rtfm: Θα μπορούσα να βάλω και 10 στρώσεις ζελοτέιπ :iconcool:

drdino έγραψε:Προφανώς αν χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο αντί για αυτό θα έχεις θέμα.

Ωπ, καλό :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#787015 Εγω πριν αρχισω τα εξοδα θα τα εβαφα απο πανω με ενα μαυρο μαρκαδορο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Εγω πριν αρχισω τα εξοδα θα τα εβαφα απο πανω με ενα μαυρο μαρκαδορο.

εγω θα κολλαγα ενα post it λευκο :lol:

Αλλα......

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Morx
#787027 Τι σε νοιαζουν τα led οταν μπορεις απλα να μπεις στο interface και να δεις τι παιζει;
Βαψτο 3 χερια μπλε ωστεν να μην φεγγουν τα led και να ειναι ετοιμο για οταν ερθει η ωρα... γιατι οταν ερθει δεν θα ασχοληθεις με εγγυησεις κτλ ουτε επισκευαζονται αυτα πλεον!