Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#786801 Λίγα ξενοδοχεία έχουν θερμά λουτρά από πηγές.

bebes έγραψε:Ξενοδοχείο «Κεντρικόν», πρώτη φορά πήγα Αιδηψό, όταν ξαναπάω θα πάω πάλι στο ίδιο.

Όταν ξαναπάς στείλε μήπως είμαι κει.
Άβαταρ μέλους
By otso
#786803 Τρανη αποδειξη οτι το φορουμ και ειδικα τα μελη του φορουμ εχουν παραγερασει , απο μικρο παιδι η αιδηψος μου δημιουργουσε συναισθηματα ματαιοτητας και λυπης , ολοι οι δρομοι θα επρεπε να ονομαζονται αναπαυσεως 1,2,3, κοκ . Οι λιγοστες κραυγες γελιου θυμιζαν παρτι μοναχικων του καπη που ξορκιζαν τον θανατο .
θα προτεινα νεο ονομα στο φορουμ , Πουρογκαζονια και ιατρικη φροντιδα .
Άβαταρ μέλους
By otso
#786804 Α και το γεροντικο πεισμα και η εμμονη σε οτι ξεπερασμενο και πεθαμενο και ειδικα ιδεες , που το κανει (το φορουμ) σε εμας τους νεους απωθητικο.
Άβαταρ μέλους
By otso
#786807 Εξ αλλου φαινεται και απο την επιλογη επιπλων .
Ποτε ηταν η τελευταια φορα που μελος κοιμηθηκε σε παραλια με σλιπινγκ μπανγκ ;
Άβαταρ μέλους
By bebes
otso έγραψε:Τρανη αποδειξη οτι το φορουμ και ειδικα τα μελη του φορουμ εχουν παραγερασει , απο μικρο παιδι η αιδηψος μου δημιουργουσε συναισθηματα ματαιοτητας και λυπης , ολοι οι δρομοι θα επρεπε να ονομαζονται αναπαυσεως 1,2,3, κοκ . Οι λιγοστες κραυγες γελιου θυμιζαν παρτι μοναχικων του καπη που ξορκιζαν τον θανατο .
θα προτεινα νεο ονομα στο φορουμ , Πουρογκαζονια και ιατρικη φροντιδα .

Πράγματι.
2-3 φορες εχω παει Β ευβοια και παντα περνουσα "ανοιχτά" "ανοιχτά" την Αιδηψώ λες και ειχε λεπρούς.
Τωρα έκελεισα συμπτωματικα εκει, τελευταια στιγμη πραγματικά.
Πηγαμε με τη μηχανη με σκοπό να γυρισουμε τα βουνα, αλλά το μόνο που κάναμε ηταν να παμε ως τα Λιχαδονήσια και τον φάρο.
Το ξενοδοχείο ειχε πισίνα με ιαματικό νερό, πρωι και απόγευμα ειχαμε προγραμμα μπουρμπουλήθρες και ενδιάμεσα τρώγαμε κοι κοιμόμασταν.
Επίσης δεν ειχε τα κλασσικά γκρουπ ΚΑΠΗ με τις "μαυροφορεμένες", οσοι ηταν ηταν (πουρο)ζευγαρια και ειχε και λιγο νεο κόσμο.
Κανονική μετάβαση δηλαδή, απο την "κανονική ζωή" στη ζωη του συνταξιούχου.
Η Αιδηψός καλύτερη απ οτι τη φανταζόμουν, είχε και κατι παϊδακια ζυγούρι... κόλαση :inlove:

Μας άρεσε, λέμε να ξαναπάμε τον Ιούνιο.

Την τελευταία μερα τυχαία πηγα στο επίσημο υδροθεραπευτήριο.
Μας ξεναγησε ο Διευθυντής, μας εξήγησε για τις πηγές.
Η αλήθεια ειναι οτι το νερο ειναι διαφορετικό εκεί (αφιλτράριστο), αλλά και στα ξενοδοχεία που δίνουν κανει δουλίτσα.

Για τη θέρμανση ειχα κι εγω την απορία, δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νερο (αν και βγαίνει με 82 C), γιατι φτιαχνει εύκολα ιζήματα και βουλώνει τα παντα.
Ολες οι "πετρες" γυρω απο τις πηγες ήταν φτιαγμενες απο ιζήματα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#786813 Τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί ο μέσος όρος ηλικίας τουριστών, ειδικά από τότε που τους κόψανε τα μπάνια από το ΙΚΑ.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να φας φθηνά και ωραία.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
otso έγραψε:Εξ αλλου φαινεται και απο την επιλογη επιπλων .

2016, ερχόμενοι από Ικαρία, την πέσαμε σε μια παραλία στην Πάτμο, το Αγριολίβαδο, γιατί το σπίτι στην Πάτμο είχε κράτηση από την επόμενη μέρα.
:s_blush :s_hang

Με έκανες και το έψαξα. :s_laughat :s_biggrin
Κάναμε κάτι παρόμοιο (πάλι στην Πάτμο!) και την επόμενη χρονιά, το 2017, γιατί φτάσαμε νωρίς και το καραβάκι για Αρκιούς έφευγε αργότερα. Στην ίδια παραλία!
:lol:
Δεν είχαμε sleeping bag, αλλά την βγάλαμε με τα ρούχα μας, και τις πετσέτες.
:inlove:
Το 2016, μόλις είχαμε γνωριστεί με την μετέπειτα γυναίκα μου, οι πρώτες μας διακοπές μαζί! :inlove:

otso, το ΣΚ θα πάω να δοκιμάσω το καγιάκ, κατέβα να κάνουμε καμιά βόλτα παρέα. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By otso
#786818 το μονο που αξιζε να υποστεις τον συναισθηματικο κλονισμο ηταν τα γλυκα του πετρακου ειδικα τα μιλφειγ αλλα παει κι αυτος.
στην αρκιτσα που κανουμε μπανιο αποφευγουμε να κοιταμε προς τα κει .
Άβαταρ μέλους
By otso
Anonymous Founder έγραψε:

2016, ερχόμενοι από Ικαρία, την πέσαμε σε μια παραλία στην Πάτμο, το Αγριολίβαδο, γιατί το σπίτι στην Πάτμο είχε κράτηση από την επόμενη μέρα.

Κάναμε κάτι παρόμοιο (πάλι στην Πάτμο!) και την επόμενη χρονιά, το 2017, γιατί φτάσαμε νωρίς και το καραβάκι για Αρκιούς έφευγε αργότερα. Στην ίδια παραλία!
:lol:
Το 2016, μόλις είχαμε γνωριστεί με την μετέπειτα γυναίκα μου, οι πρώτες μας διακοπές μαζί! :inlove:

otso, το ΣΚ θα πάω να δοκιμάσω το καγιάκ, κατέβα να κάνουμε καμιά βόλτα παρέα. :s_roses

φανταζομαι φοβηθηκες το παγκακι για να μην σας συλλαβουν για αστεγους και πηγες απομερα και καπου κρυφα .
εσυ δεν εσαι γερος ακομα αν και δειχνεις απο τα ασπρα μαλλια.
το παιρνω πισω , το νεος , αφου εκανες προσπαθεια να θυμηθεις 5 χρονια πισω , εκτος πρωιμο αλτσχαιμερ.
Ασε σου μοιαζω για εθελοντης σκλαβος που του αρεσει να τραβαει κουπι και μαλιστα σε αλλου τρυπια βαρκα; φανταζομαι τον φουκαρα ν. παππα που θα εχεις βαλει μπροστα και εσυ απο πισω θα τα εχεις μεσα κοντρα τα κουπια , και θα του φωναζεις πιο γρηγορα .
Αν υπηρχε ταχυπλοο να ακολουθαμε εγω και ο g , εγω πηδαλιο και ο g να βαραει το νταουλι να σας δινει ρυθμο και ο enty τον βουρδουλα, πολυ ευχαριστως .
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#786836 Γιατι ρε otso με λες φουκαρα; Εσυ 60ρησες και θες ταχυπλοα;
Άβαταρ μέλους
By Serf
Anonymous Founder έγραψε:

Αρκιους ως εναλλακτικό προορισμό ή υπάρχει κάποια σχέση με το νησί;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#787117 Εικόνα
Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια , φάσεις με φιλμ, αν ήθελες να βγάλεις μια βραδυνη φωτό ήθελες τρίποδα και λίγο τύχη .
Βγήκα χθες το βράδυ μια ποδηλατάδα μιας και είχε φοβερό φεγγάρι , βγάζω το κινητο από την τσέπη και κάνω ένα κλικ , 3 δευτερόλεπτα κρατημένο με το ένα χέρι πάνω στη σέλα του ποδηλάτου . Δε σταματάει να με εντυπωσιάζει αυτό το feature
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#787205 Αυτοί από κουνούπια και διάφορα ζουζούνια πως τα πάνε το καλοκαίρι;