Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By g8777
Helmut Marko admitted this to the German media. «There are some points in which we have interpreted the regulation in a different way from the FIA, which is why we are discussing it. We have several companies, such as Red Bull Advanced Technologies, Red Bull Technology and Red Bull Powertrains. :shifty: :shifty: It is important for us to separate them very clearly in terms of personnel costs, ”said the Austrian consultant.

https://www.corriere.it/sport/formula-1 ... a2b2.shtml

Υπολοιπες μεγαλες παρεξηγησεις στον αθλητισμο:

Εικόνα

(Τελικο σκορ αγωνος 1-1)

“Γνωρίζω 5 γλώσσες και μου ζητήθηκε να είμαι στον πάγκο για μεταφραστής”

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ο Μάκης Ψωμιάδης

(
«Του είχαν χορηγήσει ξυλοκαίνη ως προνάρκωση και δεν τον εξήτασα. Γνωρίζω όμως ότι είχε έντονη αιμόπτυση» :s_cry είπε.
)

Εικόνα

:shifty:

Εικόνα

:shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#786466 Και ο Σπιρτούλης με το Λύκο τώρα θα ανοίξουν άλλες 17μισι εταιρίες που θα ξοδεύουν αέρα. Ωραίος ο Μάρκος, παραδέχεται πλήρως την απάτη ΔΥΟ ΕΤΩΝ (τουλάχιστον)
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#786469 Πιστεύω ότι αν τερματίσει ο Μαξ 148 βαθμούς μπροστά, θα φάνε μία αυστηρή ποινή 147 βαθμών. Πρωτοφανής σκληρότης
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#786474 Μπορουν να τα βρουν και κατω απο το τραπεζι οπως το 2019 που εκλεβε η Φερραρι στο θεμα μοτερ...

:s_dunno :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#786590 Έτσι ακριβώς, άλλωστε είναι το ίδιο πράγμα να κρίνεται ένα πρωτάθλημα και μια δευτεροτρίτη θέση...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#786592 Αυτό σορρυ αλλά δείχνει ότι οι της Φερραρι είναι τοσο άχρηστοι που έκλεψαν και βγήκαν δευτεροτριτοι...ουψ

Max Verstappen
Άβαταρ μέλους
By g8777
#786594 Έχουμε απόφαση! :adminpower:

Ακούγεται σκληρό αλλά νομίζω ότι είναι δίκαιο. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By marmagas
#786639 φερραρι+μερκ/ρε σεις εκει στη ρεντμπολ τι κανατε με το μπατζετ?το ξεσκισατε!
ρεντμπουλ(χορνερ)/αντε ρε απο δω,εμας τα κοιταπια μας ειναι μια χαρα,μας ζηλευεται!
φερραρι+μερκ/θελουμε ελεγχο τωρα στη ρεντμπουλ και ...καπου αλλου.
ρεντμπουλ(μαρκο)/κοιταξτε εμεις εχουμε πολλες εταιριες οποτε μπορουμε να χαλαμε οσα θελουμε!

τη Δευτερα θα γελασουμε πολυ με την αποφαση της μαFia
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#786640 Εσυ με τι ποινη θα εισαι χαρουμενος?
Επισης το παρεακι ΜΕΡΚ-ΦΕΡΡ πως ξερει ακριβως τι ξοδεψαν οι αλλοι?

Ο Λουης στο τελος της χρονιας το 2021 πως ειχε πυραυλο?
Άβαταρ μέλους
By marmagas
#786642 Ποια ποινη τσαμπουνας μωρε?
μεγαλη μποχα η ρεντμπουλ,δεν κρυβεται
για πες εσυ για τον πυραυλο του λουη?
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Geo f1 έγραψε:Αυτό σορρυ αλλά δείχνει ότι οι της Φερραρι είναι τοσο άχρηστοι που έκλεψαν και βγήκαν δευτεροτριτοι...ουψ

Max Verstappen
Σαφώς και είναι παντελώς άχρηστοι. Εδώ φτιάξανε φέτος κάτι καλό και πάλι είναι για κλωτσιές. Δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς το πόσο άχρηστοι είναι.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#786688 Alonso has no doubts regarding FIA after F1 cost cap delay

Asked by Motorsport.com about his levels of faith in the FIA, the Alpine driver said: “Very high, to be honest.

“As I have said a few times, I have a lot of trust in Mohammed, president, and his team.

Η FIA χαιρει της ακρας εμπιστοσυνης του Λολονσο,οποτε μην αγχεστε για την ενδεχομενη ποινη.
:shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#786692 Πονηρος ο βλαχος, εχει μυριστει πώς κερδιζονται οι τιτλοι. :shifty:

Κριμα ομως, εγω τον θυμαμαι μια ζωη μεγαλο αλανι, τα γραφε ολα εις της πετσαν του, ομαδες, τιμμεητ, αγωνες, μυστικα... :metalo: :metalo:

Μπορει να τον σιχαινοσουν αλλα τουλαχιστον ειχε τον σεβασμο σου. Τωρα; Τι απεμεινε; Ενα λιποσαρκο σαρκιο, ενας τυμβωρυχος , ενας Σαηλοκ , μια Μαυρη Οχια.

Παθετικ. :(