- 26 Ιούλ 2023, 13:25
κανω μια ανακαίνηση στο σπιτι ελλαδα, με αποτέλεσμα να βγάλω πολλά πράγματα για πέταμα
τα περισσότερα ειναι χαρτικά, πράγματα που ανακυκλώνονται
στο σπιτι μου διπλα δεν εχει καδο ανακυκλωσης και επειδη βγαζω αρκετο υλικο τα φορτωνω στο αμαξι και οταν βγαινω καμια βολτα εχω κατα νου να βρω μπλε καδους να τα ριξω. Συνηθως τα ξεχναω οτι τα εχω πισω με αποτελεσμα να εχω κανει καργα χαρτι βολτες ανα την αττική .
Οταν ερχεται η ωρα να θυμηθω κατεβαινω και αδειαζω..... ελα ομως που εχω παρατηρησει οτι οι μπλε καδοι πολλες φορες εχουν κανονικα σκουπιδια μεσα !!! αρχικα μου φανηκε αδιανοητο αυτο και λεω επεσα στην περιπτωση... μιας και εχω ριξει τουλαχιστον 7-8 φορες μεχρι τωρα εχω ενα καλο δειγμα απο πολλες περιοχες Πειραια, αμφιαλλη, κερατσινι, δραπετσωνα, περαμα. σχεδον παντα θα δω σκουπιδια μεσα
Εχθες το βραδυ δε, στην κατηφορα του προφ. Ηλία Καστελλα προς κεντρο, παω να σταματησω και περναει μια τυπισα με τα σκουπιδια στο χερι και ενω εχει διπλα διπλα πρασινο καδο (κλειστο) και μπλε (ανοιχτο) διαλεγει με μια φυσικοτητα τον μπλε!!! Μια ματαιότητα του κόπου που κανω την ενιωσα να πω την αληθεια
μιας και εχω αλλα, για πειτε τι παιζει
εχει νοημα η τζαμπα κόπος;