Μεγάλη εταιρία είστε θα πρέπει να έχετε πιστοποίηση ISO, ώστε να υπάρχει ξεκάθαρα περιγραφή θέσεως και ευθύνης...κλπ. φθάνει η ευθύνη μέχρι τον γενικό διευθυντή?
.
224v έγραψε:Μάρκο όταν στην εταιρία σας γίνεται κάποια λαμογια πχ. Οικονομική, παραιτείται ο οικονομικός διευθυντής σας??? Που όπως λες φέρει την ευθύνη??
Μεγάλη εταιρία είστε θα πρέπει να έχετε πιστοποίηση ISO, ώστε να υπάρχει ξεκάθαρα περιγραφή θέσεως και ευθύνης...κλπ. φθάνει η ευθύνη μέχρι τον γενικό διευθυντή?
224v έγραψε:Μάρκο όταν στην εταιρία σας γίνεται κάποια λαμογια πχ. Οικονομική, παραιτείται ο οικονομικός διευθυντής σας??? Που όπως λες φέρει την ευθύνη??
.

224v έγραψε:Πόσο συχνά συμβαίνει αυτό???
.

markvag έγραψε:Άρα το πρόβλημα με τις υποκλοπές είναι ότι ο Παπαδημούλης είναι μ@λ@κάς (που είναι).
Ωραία, το λύσαμε.

τον παλμο της εποχης .
g8777 έγραψε:
Και εγω αυτο διαπιστωνω, δεν ενδιαφερουν και κανεναν εδω που τα λεμε.
Μπραβο στα ΝΕΑ λοιπον που αναδεικυσαντον παλμο της εποχης .

Metron Analysis: Βαριές πληγές στον Μητσοτάκη - Γνώριζε για τις υποκλοπές πιστεύει το 65%
Την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνώριζε τίποτα για το σκάνδαλο των υποκλοπών και την παρακολούθηση του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, οι πολίτες φαίνεται πως έχουν τελείως διαφορετική άποψη, καθώς όχι μόνο δεν πείθονται από τις εξηγήσεις του Μαξίμου, αλλά επιπλέον θεωρούν ότι ο πρωθυπουργός έχει συγκεντρώσει υπέρμετρες εξουσίες σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση.
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]