diplomat έγραψε:Υπόψιν, είμαι και γουρλής.
Θα εκτιμηθεί!Scotch έγραψε:Η ατμόσφαιρα χθες ήταν αποπνικτική με τα καπνογόνα. Ειδικά στη 18, δίπλα στους κάφρους της 21, σχεδόν αφόρητη. Ευτυχώς πήγα χωρίς παιδιά, θα είχα φύγει.
Εντελώς γιούχου η όλη φάση. Η ορίζιναλ στο κάλεσμά της για τον αγώνα έλεγε φέρτε μαζί το κασκόλ σας και το καπνογόνο σας.. έλεος. Θα ήθελα να ελπίζω ότι εξάντλησαν τη στέρηση στον πρώτο αγώνα, αλλά δεν το νομίζω.
Ωραίες οι φωτός! Είναι τόσο ..απόκρημνο το πάνω διάζωμα όσο λένε;
Ελπίζω κι εγώ ότι θα τα καταφέρω σε 1 τουλάχιστον φέτος.
Chris έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Απο μεσα ειναι πολυ ωραιο, απο εξω χμμμμ...οχι και τοσο. Επισης η επιλογη ανοιχτου χρωματος θα αποδειχθει λαθος καθως θα βρωμισει αμεσως.
Ετσι λεω κι εγω. Μεσα ομολογουμενως δεν το ειχα δει, κατι βιντεακια απο το χθεσινο ματς βλεπω, ειναι πολυ ομορφο και μοιαζει υπερσυγχρονο. Απεξω ομως παναθεμα το ειναι καρακιτσαριο με τους τρουλους και τα καμπαναρια. Και αν βλεπω καλα απο την φωτο του scotch, ειναι σοβατισμενο?????
Από μέσα, ναι, μοιάζει τζιτζί. Εκκρεμεί να μπει και η "ταινία" oled της LG στο στηθαίο του άνω διαζώματος περιμετρικά. Τότε θα δείχνει ακόμα πιο μοντερνιά.
Απέξω, χαμηλότερα από το διάτρητο, είναι σοβατισμένο-βαμμένο.
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)


