Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
diplomat έγραψε:Υπόψιν, είμαι και γουρλής.

:lol: Θα εκτιμηθεί!

Scotch έγραψε:Η ατμόσφαιρα χθες ήταν αποπνικτική με τα καπνογόνα. Ειδικά στη 18, δίπλα στους κάφρους της 21, σχεδόν αφόρητη. Ευτυχώς πήγα χωρίς παιδιά, θα είχα φύγει.

Εντελώς γιούχου η όλη φάση. Η ορίζιναλ στο κάλεσμά της για τον αγώνα έλεγε φέρτε μαζί το κασκόλ σας και το καπνογόνο σας.. έλεος. Θα ήθελα να ελπίζω ότι εξάντλησαν τη στέρηση στον πρώτο αγώνα, αλλά δεν το νομίζω.
Ωραίες οι φωτός! Είναι τόσο ..απόκρημνο το πάνω διάζωμα όσο λένε;
Ελπίζω κι εγώ ότι θα τα καταφέρω σε 1 τουλάχιστον φέτος.

Chris έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Απο μεσα ειναι πολυ ωραιο, απο εξω χμμμμ...οχι και τοσο. Επισης η επιλογη ανοιχτου χρωματος θα αποδειχθει λαθος καθως θα βρωμισει αμεσως.

Ετσι λεω κι εγω. Μεσα ομολογουμενως δεν το ειχα δει, κατι βιντεακια απο το χθεσινο ματς βλεπω, ειναι πολυ ομορφο και μοιαζει υπερσυγχρονο. Απεξω ομως παναθεμα το ειναι καρακιτσαριο με τους τρουλους και τα καμπαναρια. Και αν βλεπω καλα απο την φωτο του scotch, ειναι σοβατισμενο?????

Από μέσα, ναι, μοιάζει τζιτζί. Εκκρεμεί να μπει και η "ταινία" oled της LG στο στηθαίο του άνω διαζώματος περιμετρικά. Τότε θα δείχνει ακόμα πιο μοντερνιά.
Απέξω, χαμηλότερα από το διάτρητο, είναι σοβατισμένο-βαμμένο.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
edmond έγραψε:Η 2η φωτό πάντως δεν κολακεύει καθόλου.
Ασοβάτιστα-άβαφα τα σκαλιά-παρτέρια. Και βασικά γιατί να υπάρχουν σκαλιά ελάχιστα μόλις μέτρα πριν την είσοδο? Σε μια μαζική έξοδο, ένας να σκοντάψει, θα κολήσουν όλοι από πίσω. :s_dunno

Σκαλιά υπάρχουν λόγω υψομετρικών διαφορών στο οικόπεδο (πάνω από 2μ από γωνία σε αντιδιαμετρική γωνία). Οπότε σε μια πλευρά έχει σκαλιά προς τα κάτω, σε άλλη προς τα πάνω και φυσικά κάπου είναι και σιόπατο. Λόγω της στενοκοπιάς τριγύρω, δε θα μπορούσαν να "σβήσουν" την κλίση με κεκλιμένη πρόσβαση, ήταν αναγκαστικά τα σκαλοπάτια.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
JarnoT έγραψε:Εντελώς γιούχου η όλη φάση. Η ορίζιναλ στο κάλεσμά της για τον αγώνα έλεγε φέρτε μαζί το κασκόλ σας και το καπνογόνο σας.. έλεος. Θα ήθελα να ελπίζω ότι εξάντλησαν τη στέρηση στον πρώτο αγώνα, αλλά δεν το νομίζω.
Ωραίες οι φωτός! Είναι τόσο ..απόκρημνο το πάνω διάζωμα όσο λένε;
Ελπίζω κι εγώ ότι θα τα καταφέρω σε 1 τουλάχιστον φέτος.

Ας ελπίσουμε ότι ήταν ο αρχικός ενθουσιασμός, αν και δεν έχω πολλές ελπίδες. Οι ενθουσιώδεις που είδα εγώ τριγύρω έμοιαζαν να είναι με σωφρονιστική άδεια για να δουν τον αγώνα.
Δεν είδα κάτι απόκρημνο στο πάνω διάζωμα. Μια χαρά μου φάνηκε, όχι ότι έχω και μεγάλη εμπειρία από γήπεδα.
Από εκκρεμότητες, εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο, τα κλιμακοστάσια μου φάνηκαν ακόμη "εργοταξιακά", αλλά χωρίς επικίνδυνες ελλείψεις. Μια χαρά γενικά.
Για να συνεχίσω τη γκρίνια, η πρόσβαση και το παρκάρισμα στην περιοχή είναι ασύλληπτα δύσκολα. Ξεκίνησα από Παλλήνη 18:10 (θεωρούσα νωρίς), έφτασα 19:20 (μία ώρα σχεδόν για να προσεγγίσω σε περπατήσιμη απόσταση), πάρκαρα σε 10 λεπτά (αν δεν είχα πάει με το smart, ακόμη θα έψαχνα θέση) και μπήκα στο γήπεδο 10 λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι (20:00).
Άβαταρ μέλους
By Chris
#786299 @Jarno αν μπει και ταινια γυρω γυρω θα το απογειωσει οντως. Αλλα καπως μου χει κατσει το σοβατισμα, λες και ειναι το τζανειο ρε συ. Θα επρεπε να ειναι καποιο τελειως διαφορετικο υλικο σε σχεση με τα συμβατικα κτιρια, και κυριως διαφορετικο χρωμα/ιδοτητες. Υποψιαζομαι πως εχει γινει ηδη καμβας
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:Για να συνεχίσω τη γκρίνια, η πρόσβαση και το παρκάρισμα στην περιοχή είναι ασύλληπτα δύσκολα. Ξεκίνησα από Παλλήνη 18:10 (θεωρούσα νωρίς), έφτασα 19:20 (μία ώρα σχεδόν για να προσεγγίσω σε περπατήσιμη απόσταση), πάρκαρα σε 10 λεπτά (αν δεν είχα πάει με το smart, ακόμη θα έψαχνα θέση) και μπήκα στο γήπεδο 10 λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι (20:00).

Αυτα που λες ηταν δυσκολα πριν το γηπεδο οπως και πριν 20τοσα χρονια που υπηρχε. Μερες αγωνα δεν περνουσες απο την περιοχη καν οχι να θες και να παρκαρεις.

Ομως οταν θες το γηπεδο ξανα στην ιστορικη εδρα αυτα γινονται. Οχι οτι το Καραισκακης δεν ειναι ετσι ε;

Μονο ο ΠΑΟ στον Βοτανικο αν μεριμνησει θα εχει θεσεις σταθμευσης
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Scotch έγραψε:Για να συνεχίσω τη γκρίνια, η πρόσβαση και το παρκάρισμα στην περιοχή είναι ασύλληπτα δύσκολα.

Σκέψου ότι ήδη τα τελευταία χρόνια το παρκάρισμα στην περιοχή τα ΠΣΚ ήταν δύσκολο λόγω μεγάλης ανάπτυξης στην εστίαση. Θα πρότεινα παρκάρισμα από την κάτω πλευρά της Δεκελείας, όσο δυνατόν πιο κοντά στην εθνική (φαντάζομαι ότι έρχεσαι μέσω ΑΟ).
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#786310 Γενικά ναι, έχει θέμα η περιοχή. Ωστόσο, τις προηγούμενες 3 φορές που πέρασα (προ ολοκλήρωσης του γηπέδου) είχα παρκάρει σχετικά εύκολα (και όχι με το smart), πολύ κοντά στο γήπεδο. Πιθανώς τυχαία. Το χθεσινό ήταν το κάτι άλλο, προφανώς επειδή έφτασε να γεμίσει το γήπεδο. Άλλη φορά, 3 ώρες νωρίτερα.

@ diplomat: Δεν πήγα από ΑΟ, ακολούθησα αυτή τη διαδρομή. Και κάτω από τη Δεκελείας νομίζω χαμός γίνεται.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#786311 Πωπω, δε γινόταν χαμός στην Καποδιστρίου και στα στριψίματα σε και από Ηρακλείου; :lipsealed:

Είναι σίγουρο ότι και από κάτω γίνεται χαμός. Ίιισως όμως να βρεις κάτι, και αν έφευγες από εθνική θα είχες και σχετικά γρήγορη απόδραση.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Chris έγραψε:@Jarno αν μπει και ταινια γυρω γυρω θα το απογειωσει οντως. Αλλα καπως μου χει κατσει το σοβατισμα, λες και ειναι το τζανειο ρε συ. Θα επρεπε να ειναι καποιο τελειως διαφορετικο υλικο σε σχεση με τα συμβατικα κτιρια, και κυριως διαφορετικο χρωμα/ιδοτητες. Υποψιαζομαι πως εχει γινει ηδη καμβας

Υποτίθεται ότι έχει μια επικάλυψη που δεν ευνοεί το ..μουτζουρωμα, αλλά δεν με πείθουν αυτές οι προδιαγραφές.
Συμφωνώ με όσα λες, κι εγώ θα ήθελα κάτι άλλο. Και άλλο χρώμα. Ας το έκαναν μαύρο ή γκρι σκούρο το κάτω μέρος και το πάνω με το κίτρινο διάτρητο ως έχει.

Ταινία oled θα μπει περιμετρικά, είναι στη σύμβαση με την LG. Το έχει ανακοινώσει η ίδια κιόλας. Εκτιμώ θα γίνει στο διάλειμμα του Μουντιάλ. Θα υπάρχει ένα προβληματάκι με τα πανώ βέβαια :roll:
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#786317 Νομιζω οτι αυτες ειναι καποιες "εκπτωσεις" που αναγκαστηκαν να κανουν λογω των γραφικοτητων στυλ πολεμιστρες :(

Δλδ δεν ξερω πως μπορουσες να κανεις τετοια σχεδια χωρις μονοκοματο μπετον. Ισως για αυτο απορριφθηκαν πιο μοντερνοι σχεδιασμοι με γυαλι και ατσαλι
Ακομη εσωτερικα, ειμαι σε θεση να γνωριζω, οτι υπαρχουν αρκετες ελλειψεις σε ηλεκτρολογικο και δικτυακο εξοπλισμο, αυτα θα ισιωσουν σε 2η φαση, το στοιχημα ηταν να γινουν τα εγκαινια

Για την μετακινηση υπαρχει και αυτο
https://www.sdna.gr/podosfairo/1009994_ ... si-tis-aek
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geralt έγραψε:Για την μετακινηση υπαρχει και αυτο
https://www.sdna.gr/podosfairo/1009994_ ... si-tis-aek

Ωπα, κατσε βιαζεσαι. :lol:

Ακομα δεν εχουν μπει οι μετροποντικες για την γραμμη 4 του Μετρο. :lol: Κατσε να φτιαξουν και να λειτουργησει σε 10 χρονια η κανονικη γραμμη 4 και βλεπουμε αν και ποτε θα γινουν οι επεκτασεις, αν θα ειναι αυτες που θελει η ΠΑΕ ή οχι. :innocent:

Σε καθε περιπτωση απο τον σταθμο Πευκακια του ΗΣΑΠ ειναι περι τα 20 λεπτα μετα ποδια το γηπεδο. Παλια ετσι πηγαιναν.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bibendum έγραψε:Υπάρχει και ο Περισσός που είναι ακόμα πιο κοντά.
It ain't closer