Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By bill33
kostis20 έγραψε:Πήρα και αφρό επισκευής αλλά γράφει πάνω ότι μετα το λάστιχο δε μπορεί να επισκευασθει.

< >

Δεν έχεις ρεζερβα;
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#25036 Στο Α5 έχω ,στο ΜΙΝΙ όχι.Έχει ένα στεγανοποιητικό μαζι με το κομπρεσερακι αλλα πρέπει να έχει χαλάσει τοσα χρόνια μετά.
Άβαταρ μέλους
By bill33
kostis20 έγραψε:Στο Α5 έχω ,στο ΜΙΝΙ όχι.Έχει ένα στεγανοποιητικό μαζι με το κομπρεσερακι αλλα πρέπει να έχει χαλάσει τοσα χρόνια μετά.

Απο ότι έχω δει στα τρια χρόνια στο βουλκανιζατερ:οι ζημιες που μπορεί να καλύψει ο αφρός κλπ είναι οι ίδιες που σου επιτρέπουν να φτάσεις σε βουλκανιζατέρ ή βενζιναδικο και να βαλεις αερα αν δεν βγάλεις την πρόκα/καρφί κλπ.
Αν σκιστεί στο πλάι το ελαστικό δεν σε καλύπτει ούτε ο αφρός ούτε το κορδόνι,μόνο η ρεζερβα.
Αν στραβώσεις ζάντα και χάνει αέρα πάλι μόνο η ρεζερβα σε σωζει.
Για να βαλεις κορδόνι πρέπει να βγάλεις το καρφί ή να βρεις την τρύπα και μετά φυσικά να το φουσκώσεις.

Βάλε οδική βοήθεια στην ασφάλεια σου :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By antonis-team
#25487 Καλό είναι να διαβάζετε της προδιαγραφές του προϊόντος!!!!!!!........
Αλλιώς μπουρδολογείτε όσο αφορά της προδιαγραφές!.
Ελαιώδες υλικό με νεράκι?. Λουφάξτε τεχνολογικά, και αφήστε τους ιδικούς να αποφανθούν!.
Διαβάσατε τo κιτ της smart?.
Διαβάσατε τo κιτ της ΙQ?.
Που και τι διαβάσατε?.
Παραπληροφόρηση του κερατά!.
Ενεργείτε φανταστικά και παραπληρογόνα. Κάνετε ζημιά στους ερωτώντα φίλους!.
Antonis-team.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#25489 Επιτηδευμένα παραισθησιογόνα. Καλα τα λέει ο φίλος μου ο Α

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By bill33
antonis-team έγραψε:Καλό είναι να διαβάζετε της προδιαγραφές του προϊόντος!!!!!!!........
Ελαιώδες υλικό με νεράκι?. Λουφάξτε τεχνολογικά, και αφήστε τους ιδικούς να αποφανθούν!.
Που και τι διαβάσατε?.
Antonis-team.

Μια μετάφραση στα ελληνικά αν είναι εύκολο;
Άβαταρ μέλους
By gakost
antonis-team έγραψε:Καλό είναι να διαβάζετε της προδιαγραφές του προϊόντος!!!!!!!........
Που και τι διαβάσατε?.
Antonis-team.

Κοίτα στον καθρέφτη καλύτερα να βρεις για ποιον ισχύουν τα τονισμένα.

Και για πες μας κι εσυ που δεν παραπληγείς (αν γράφω σωστά την λέξη) τον κόσμο σου περίσσεψε κανένα μαγνητάκι εξοικονόμησης καυσίμου η ξεπούλησες;
Άβαταρ μέλους
By Marios
gakost έγραψε:Και για πες μας κι εσυ που δεν παραπληγείς (αν γράφω σωστά την λέξη) τον κόσμο σου περίσσεψε κανένα μαγνητάκι εξοικονόμησης καυσίμου η ξεπούλησες;

Τα 'χει στο ίδιο ράφι με το παράθυρο του focus wrc :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By antonis-team
Που και τι διαβάσατε?.
Ενεργείτε φανταστικά και .[u][u]Παραπληροφορηογόνα[/u][/u] Κάνετε ζημιά στους ερωτώνταs φίλους!.
Antonis-team.

Που γεννούν παραπληροφόρηση, μια λέξι αντί τριών…..
Οι παλαιοί, με έχουν χαρακτηρίσει ανορθόγραφο και λεξηπλάστη……. Σίγουρα έχουν δίκιο!.
Άβαταρ μέλους
By antonis-team
Marios έγραψε:
gakost έγραψε:Και για πες μας κι εσυ που δεν παραπληγείς (αν γράφω σωστά την λέξη) τον κόσμο σου περίσσεψε κανένα μαγνητάκι εξοικονόμησης καυσίμου η ξεπούλησες;

Τα 'χει στο ίδιο ράφι με το παράθυρο του focus wrc :s_laughat

Σίγουρα έχει δίκιο ο gakost!. Ξεπουλήσαμε. Τώρα πάμε για άλλα είδη βοηθημάτων!. Μα και τα εργοστάσια αυτό δεν προσπαθούν?.
Marios μαζί με την φωτώ που μου έστειλε ο φίλος μου Νάσος επικολλημένη στο τρίγωνο τζάμι, κοσμεί το γραφείο μου!.
Μα επί του θέματος: θα αγοράζατε μια ζάντα γενικού τύπου πολύ στενή, με συμπαγές λάστιχο?. Στον αφαλό θα προσαρμόζετε δίσκος που θα ταιριάζει με τα μπουλόνια του αυτοκινήτου σας.
Έτσι ούτε μους, ούτε κομπρεσέρ, ούτε καταστροφή του άλλου ελαστικού!. Και έτσι κατευθείαν στο πρώτο βενζινάδικο, που όλα πλέων έχουν βουλκανιζατέρ. :yahoo: :)
Για την ιστορία, μπαίνει άνετα και σε smart και σε IQ!. :whistlink:
Την γνώμη σας ζητώ!.
Antonis-team.
Άβαταρ μέλους
By Nikolaos106
#78594 Η ερώτηση μου πάει στο εργαλείο για το σπίτι κυρίως. Σκέφτομαι να αγοράσω ενα δυναμοκλειδο μέχρι 30Νm το πολύ. Τι έχετε να μου προτείνετε?