Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Δεν θα ρωτήσω κάν τί το ήθελες το mesh.
Απλά μια διόρθωση.

Για σένα λέγεται mess.

Saxonα ξέρω ότι εσύ κρύβεσαι πίσω από αυτά. Θα τα πούμε από κοντά Σαξονα. Στα μαρμαρένια αλώνια.
Σιγά μην έδινα στον ΝΠ mesh. Κανά 10μετρο ethernet το πολύ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#784970 Αξιζει λετε αγορα καρτας δικτυου 2,5αρα?
Τωρα με τις νεες ταχυτητες?
Το ρουτερ εχει LAN 2.5 που παει στο pc που ειναι 1.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#784971 Normal είναι οι τιμές απ'ότι βλέπω, αν δεν σε καλύπτει το 1, που νομίζω δεν θα έχεις θέμα αν η δικτύωση είναι σωστή και πιάνει
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Bayern7 έγραψε:Κάπου διάβασα από αυτους τους τηλεαστέρες γιατρούς, που βγαίνουν και ενημερώνουν, ότι:
α. όσοι κολλήσανε κορόνα μέχρι και τον Μάιο που κυριαρχούσε η ο1-2 να κάνουν το εμβόλιο B45
β. όσοι κολλήσανε κορόνα από τον Ιούνιο και μετά που κυριαρχούσαν οι ο4-ο5 να κάνουν το Β1

Έχει ακούσει κανείς τίποτα;
Κάτι δε μου κολλάει, να κάνω εμβόλιο για μια παραλλαγή που έχει σταματήσει να είναι επικρατούσα πριν 4-5 μήνες. :hmmm:
Δεν είμαι γιατρός αλλά νομίζω ο προβληματισμός έχει κάποια λογική.
Κάποιος γνώστης;

:x :x :x

Η/Υ, hardware, software & gadgets #2 :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#785146 Γιώργο είσαι άπαιχτος, δούλεψε τζιτζί το πληκτρολόγιο!

Ελπίζω μόνο να μην έχει κάνει εκεί πάνω τίποτα ο spike, τον είδα πουτ$αρά :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#785481 Ερώτηση: έχω πάρει ένα update (22H2) στα Win11 του laptop και μου έχει γίνει η μπάρα ήχου έτσι --->

Εικόνα

όπως και η μπάρα ρύθμισης της φωτεινότητας. Δηλαδή από το πάνω αριστερά σημείο, είναι εκεί κάτω κεντρικά. Το πρόβλημα είναι ότι όταν ρυθμίζω τη φωνή, είναι τα δάχτυλά μου μπροστά και δεν βλέπω. Γίνεται να αλλάξει θέση και να πάει στο παλαιό σημείο (ή κάπου αλλού πιο βολικά);
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#785755 Απαντώ στον εαυτό μου και σε περίπτωση που κάποιον τον ενδιαφέρει, απλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι στα πλαίσια μιας νέας έκδοσης των win11.

Άβαταρ μέλους
By Scotch
#785763 Μάλλον όχι. Από τα εκνευριστικά των 11, όπως και το γκρουπάρισμα όλων των ανοιχτών φακέλων και αρχείων. Μινιμαλιές χωρίς νόημα.

< >