Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Chris έγραψε:Για το συγκεκριμενο ποστ απεβληθη?

Βεβαίως. Γιατί, έχεις πρόβλημα Χρήστο;
Είδες κάποια πρόθεση διαλόγου; Όταν μπαίνεις σε ένα σπίτι πρώτα λες καλησπέρα σας. Και αν σου πουν να περάσεις τότε σκουπίζεις τα πόδια σου και περνάς. Ο συγκεκριμένος πάσχει από βασικές γνώσεις κοινωνικότητας.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#785098 Ξερω πολυ καλα αν ειναι αθωο ή οχι. Αλλα δεν ειναι λογος για αποβολη. 2 μηνες αποβολη και ξανα αλλοι 2 στο πρωτο ποσταρισμα τι νοημα εχει? Ή ριξτου ενα μονιμο, ή περιμενε για καποια συμπεριφορα που δικαιολογει αποβολη. Δε θα αργησει ετσι κι αλλιως, ότι και να εξηγουσε ο Μπουσος, η επομενη απαντηση θα ηταν μπεκατσα πιθανοτατα. Αν θυμαμαι καλα, τα μονιμα μπανς θεωρητικα εχουν καταργηθει. Αυτο εδω ειναι ενα μονιμο μπαν με περισσοτερα κλικ. Αρα για να απαντησω και στο Γιάννη, ναι εχω προβλημα, αλλα οχι αυτο που νομιζεις
Άβαταρ μέλους
By g8777
#785102 Αυτο ακριβως.

Και εξηγουμαι, δεν εχω τιποτα με τον Ρεντ Μονστερ. Εχω φιλους Ρεντ Μονστερ. Υπαρχει και το τεκμηριο της αθωοτητας ομως.

Αλλο που ειναι τοσο μπιτ στοκος ο αλλος που αργα ή γρηγορα τα τρωει τα μουτρα του.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#785119 Το έχω κάνει πάρα πολλές φορές αυτό, και απλώς στο τέλος έγινε το ίδιο. Αν θέλει να μείνει, την επόμενη φορά το πρώτο του ποστ, να μην είναι απάντηση σε κάτι που έγραψε ο GB. Επαναλαμβάνεται η ίδια βλακώδης συμπεριφορά μήνες, χρόνια σχεδόν τώρα. Θα τρώει λοιπόν ban, μέχρι ν'αλλάξει συμπεριφορά.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#785121 Από την άλλη, γιατί να καθυστερούμε αφού ολοι ξέρουμε που θα οδηγήσει αυτό το "αθώο" ποστ;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#785123 Ακριβώς. Έχει δοθεί μεγάλη ανοχή και ανεκτικότητα σε τέτοια ποστ, που δεν ήταν ποτέ αθώα. Απλώς ήταν το πρελούδιο.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Αυτο ακριβως.

Και εξηγουμαι, δεν εχω τιποτα με τον Ρεντ Μονστερ. Εχω φιλους Ρεντ Μονστερ. Υπαρχει και το τεκμηριο της αθωοτητας ομως.

Αφενός, απορώ που έχεις φίλους.

Αφετέρου, το τεκμήριο της αθωότητας αίρεται ή, τουλάχιστον, αμφισβητείται, όταν υπάρχει κατ' εξακολούθηση τέλεση του αδικήματος στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
By g8777
saxon_747 έγραψε:
g8777 έγραψε:Αυτο ακριβως.

Αφενός, απορώ που έχεις φίλους.

Αφετέρου, το τεκμήριο της αθωότητας αίρεται ή, τουλάχιστον, αμφισβητείται, όταν υπάρχει κατ' εξακολούθηση τέλεση του αδικήματος στο παρελθόν.

Οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εξασφαλίζουν τις μελλοντικές.

Πρώτον αυτό.

Δεύτερον.

saxon_747 έγραψε:Από την άλλη, γιατί να καθυστερούμε αφού ολοι ξέρουμε που θα οδηγήσει αυτό το "αθώο" ποστ;

Θες να με συφιλιασεις τώρα; Και τι να κάνουμε δλδ;; Να απολαμβάνουμε τα "χιούμορ" του Νικοαπαπαπα;;; :lipsealed:
Αγαπάμε Ρεντ Μονστερ :inlove: λέμε, nuru massage εκτελεί στις συνάψεις μας.
Εδώ έχουμε ξεφραγκιαστει μπας και γράψει τπτ ο Μπάγερ :metalo: και ο οτσο :inlove: , τι μας λες τώρα. :x Να μείνουμε δλδ 12 νοματαιοι να την παίζει ο ένας στον άλλον με τις αγορές που κάναμε; :hmmm:

Καλα.

Μην με βάλετε όμως δίπλα στον Γκέακο. Σχαινομαι. :oops:
Βάλτε με απέναντι από Κατερίνα Λασππα. :superman:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#785142 Τι να πω και γω βρε Γκεακο που το εκανα εικονα στο μυαλο μου πριν το γραψω.

Νιλα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Geo f1 έγραψε:Ωραίος τιμ μειτ. Ευγε

Max Verstappen

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Geo f1 έγραψε:Ωραίος τιμ μειτ. Ευγε

Max Verstappen
Νταξ ρε Γκεακο, 12 θα μείνουμε, κάποιος θα βρεθεί.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:
Θες να με συφιλιασεις τώρα; Και τι να κάνουμε δλδ;; Να απολαμβάνουμε τα "χιούμορ" του Νικοαπαπαπα;;; :lipsealed:
Αγαπάμε Ρεντ Μονστερ :inlove: λέμε, nuru massage εκτελεί στις συνάψεις μας.
Εδώ έχουμε ξεφραγκιαστει μπας και γράψει τπτ ο Μπάγερ :metalo: και ο οτσο :inlove: , τι μας λες τώρα. :x Να μείνουμε δλδ 12 νοματαιοι να την παίζει ο ένας στον άλλον με τις αγορές που κάναμε; :hmmm:

:

Μπορεί να μην αρέσουμε σε όλους αλλά οι προβληματικές συμπεριφορές είναι θέμα.
Είμαι υπέρ του οριστικού μπαν για ανίατες περιπτώσεις, δεν έχει νόημα.