Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#784765 Έτσι που μοιάζουν πλέον δεν το γράφουν ώστε οι ιδιοκτήτες να περνάνε ότι είναι πλούσιοι!!!
Αλήθεια το 2.24v είναι πολύ μεγάλο όνομα??

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#784784 Τα βγάζουν για να μη δίνουν στόχο (βλ. κλεφτρόνια) αλλά και για να αιφνιδιάζουν στις κόντρες (sleeper car κιέτς).
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Chris έγραψε:Μαλλον τον πονεσε το ποστακι μου στο βαλτε μια φωτο του αυτοκινητου σας :s_biggrin

:lol:

Βασικα και στη δικια σου φωτο το σκεφτηκα... Και προχθες που ποσταρισα το Μερσεντικο με την περτικαλι ζαντα/σποιλερ το σκεφτηκα... Και γενικα το εχω σκεφτει απειρες φορες απο τοτε που ξεκινησε αυτη η μοδα :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
224v έγραψε:Έτσι που μοιάζουν πλέον δεν το γράφουν ώστε οι ιδιοκτήτες να περνάνε ότι είναι πλούσιοι!!!
Αλήθεια το 2.24v είναι πολύ μεγάλο όνομα??

.

διακόσια εικοσιτέσσερα Βε δεν είναι μεγάλο όνομα; αν είναι αυτό, τότε ποιο είναι; το πεντακόσιες εκατοντριανταπέντε χιλιάδες; :s_crazy :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By edmond
#784849 Ή και ντούε βέντι κουάτρο βε :iconcool:
Όπως και να' χει η Ιταλική ακούγεται πιασιάρικη :inlove:

Πάντως δεν το έχω προσέξει να πω την αλήθεια με την μη αναγραφή των "κωδικών" των μονδέλων.
Μου θύμησε τον σχωρεμένο και πολύ L. J. K. Setright. Έλεγε -μεταξύ άλλων θεωριών- πως θα τον ενδιέφερε να αγοράσει ένα αμάξι στο οποίο να μην αναγράφεται πουθενά τι μάρκα, μοντέλο κλπ είναι. Θεωρούσε τσάμπα διαφήμιση να έχει τα σχετικά σήματα και πως αν ήθελε η εταιρία να τα έχει σώνει και ντε, να του έκαναν μια γενναία έκπτωση :lol: Εξάλλου -συνέχιζε- ο ίδιος ξέρει τι πήρε και οδηγάει, οι άλλοι θα έχουν το θέμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#784880 Εγώ όταν με ρωτάνε τι αμαξι έχω τους λέω, biturbo δύο 24 βε. Αμέσως το ξέρουν.
Τώρα πλέον με τα μερκ και μπέμπες, δεν ξέρει κάποιος τι μοτέρ φοράνε και τι άλλα μπιμπλικια είναι φορτωμένα, οπότε πλέον η αδιαφορία είναι κάτι που προκύπτει σαν λογικό αποτέλεσμα.

.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Giuseppe Busso έγραψε:Ούτε εμένα. Βέβαια είχαμε φτάσει στο σημείο να έχουμε turbo, 16v twin-cam, twin-spark, 224v και eki ke klimaticmo και ένα σωρό άλλες σαχλμάρες σιδηροδρόμους. :shifty:

+ Porsche 911 Carrera 4S

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
panos2171 έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Ούτε εμένα. Βέβαια είχαμε φτάσει στο σημείο να έχουμε turbo, 16v twin-cam, twin-spark, 224v και eki ke klimaticmo και ένα σωρό άλλες σαχλμάρες σιδηροδρόμους. :shifty:

+ Porsche 911 Carrera 4S

:shifty:

Δεν ήθελα να το γράψω αυτό, δεν μου πήγαινε το χέρι. Αλλά το περίμενα ότι κάποιος θα το πει. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#788126 Από τα αγαπημένα μου, πρώτο ραντεβού εκεί επίσης με την :inlove:.
Η θέση του ήταν όλα τα λεφτά, σέρβις, κοκτέιλ, καφές, κάτω του μετρίου.
Η ανάπλαση θα είναι μια αποτυχία φοβάμαι. Και όχι μόνο για το Skipper's