Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#782320 Μάλλον δε θα έκανα τίποτα. Τώρα ξαναφήνω μούσι και παρατηρώ ότι οι κόκκινες (ήτοι προσεχώς άσπρες) και οι άσπρες τρίχες έχουν αυξηθεί θεαματικά σε σχέση με την τελευταία φορά. Πρόσεξα επίσης ότι για κάποιο λόγο αυτές οι τρίχες έχουν ένα κλικ ταχύτερη ανάπτυξη από τις κανονικές (τέρμα σκούρες καστανές στην περίπτωσή μου).
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#782321 Ναι μωρέ με τον καιρό θ'αυξάνονται, οπότε deal with it :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#782322 Υπάρχει τόπικ "Ανδρικη Περιποίηση" (ή απεριποίηση) για τρίχες. Εδώ μιλάμε για ένδυση και υπόδηση.
Δεν θα μου το καταντήσετε Φορμουλοτοπικό. Σε λίγα χρόνια θα θυμηθεί να μπει εδώ ο Έντι και να πει ότι γαμήθηκε το Πουρομτοπικό.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Δεν είναι pour homme αλλά pour femme στην προκειμένη. Θέλει η μάνα μου την Knowing της Estee Lauder και ψάχνω μήπως μπορώ να τη βρω κάπου φθηνότερα ή παραεισαγωγή γιατί είναι πανάκριβη. Παλιά ψώνιζα από ένα μαγαζάκι στο ebay αλλά έχει κλείσει. Γνωρίζουμε κάτι; Μιλάω για την αυθεντική κολόνια, όχι type of

Θα ήθελα και για μένα μια Mont Blanc :innocent:
Χοντος;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
kovathe έγραψε:Μετροσέξουαλ και εντελώς υποθετική ερώτηση....
Με τι θα βαφατε ένα μικρό άσπρο μπάλωμα στα γένια;
Όχι για να μην φαίνονται άσπρες τρίχες γενικά, απλά είναι λίγο μλκια σε ένα σημείο μόνο.

Μην ασχολείσαι. Μακάρι να μείνει για καιρό έτσι και δεν ενοχλεί κανέναν. Δεν υπάρχει λύση, εκτός αν ασχολείσαι με βαψίματα μέρα παρά μέρα, το βρίσκω τραγικό και μόνον στη σκέψη.

Σε άλλα, με μια μονωτική κάνεις αριστουργήματα (προσοχή, ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ):
https://www.oneman.gr/women/i-pio-nsfw- ... -nea-iorki
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
bill33 έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Δεν είναι pour homme αλλά pour femme στην προκειμένη. Θέλει η μάνα μου την Knowing της Estee Lauder και ψάχνω μήπως μπορώ να τη βρω κάπου φθηνότερα ή παραεισαγωγή γιατί είναι πανάκριβη. Παλιά ψώνιζα από ένα μαγαζάκι στο ebay αλλά έχει κλείσει. Γνωρίζουμε κάτι; Μιλάω για την αυθεντική κολόνια, όχι type of

Θα ήθελα και για μένα μια Mont Blanc :innocent:
Χοντος;

Hondos αν έχει σίγουρα θα είναι πιο ακριβός από αλλού :lol:

Λέω να δοκιμάσω τύπου, έχουμε υπόψιν κάποιο τίμιο μαγαζάκι;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
dimik έγραψε:https://www.redzilla.de/

Δοκιμασμένο με κατά καιρούς καλές εκπτώσεις

Μάλλον αυθεντικά έχει αυτό. Για type έλεγα, δηλαδή καλή απομίμηση.

Θα το 'χω υπόψιν ωστόσο αν και δεν βλέπω επιλογή γλώσσας στα Αγγλικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:
dimik έγραψε:https://www.redzilla.de/

Δοκιμασμένο με κατά καιρούς καλές εκπτώσεις

Μάλλον αυθεντικά έχει αυτό. Για type έλεγα, δηλαδή καλή απομίμηση.

Θα το 'χω υπόψιν ωστόσο αν και δεν βλέπω επιλογή γλώσσας στα Αγγλικά

Δοκιμασε το Dust + cream. Αλυσιδα ειναι.
Πηρα δυο απο εκει και ειμαι ευχαριστημενος απο διαρκεια , μυρωδια
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#786767 Δεν έχω προλάβει ν'ασχοληθώ με το θέμα κολόνιας, αλλά θα το τσεκάρω το μαγαζί

Κατά τ'άλλα ψάχνω για τζιν που να αντέχει λίγο παραπάνω στον χρόνο. Τώρα δίνω 20€ για τζιν bershka που κρατάει 2-3 μήνες με σχεδόν καθημερινή χρήση και σκίζεται στον κώλο (πόσο ν'αντέξει πια αυτά τα χημικά αέρια :innocent: )

Δεν θέλω να πάρω ακριβό τζιν ή μάρκα, έχω απ'αυτά αλλά σε πολύ μικρότερα νούμερα που δεν μου κάνουν πια. Τώρα φοράω 38. Θέλω κάτι απλό δηλαδή για καθημερινή χρήση, τη δουλειά κλπ. Έχω καλύτερο για τις βόλτες.

Να κοιτάξω κανά berto lucci ή είναι κι αυτά κινεζιές πλέον;
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#786770 Πηγαινε σε κανένα outlet πάρε ένα Levis 508 σε κάποιο διαχρονικό Wash και έχεις λύσει το πρόβλημα για τουλάχιστον μια διετία (αν θες ντε και καλά να φοράς καθημερινά τζιν).
Από κει και πέρα ενίοτε σε Bershka-Zara-Pull and Bear και κυρίως MangoOutlet με λίγη έρευνα και υπομονή βρίσκεις και καλά πανιά, ειδικά σε μαύρο ή μπεζ τύπου demin παντελόνι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#786773 American Eagle Outfitters το 2ο στα μισα λεφτα στο μαγαζι, βγαινουν στα 37€ το ενα και κρατανε πολυ παραπανω απο χρονο
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#786775 Εγώ γενικά χτύπαγα ντίζελ από το άουτλετ στην ιφιγενείας, γύρω στα €80 ΙIRC. Μου κράταγαν 3-4 χρόνια σοβαρής χρήσης.

Τώρα τσίμπησα πριν από κανα μήνα ένα τζινάκι στα €30 από την Άlκοττ, και το έχω λατρέψει. Μου έκανε εντύπωση ότι βρήκα, regular fit 44 νούμερο και χώραγα όμορφα, ακόμη και στα μπούτια. Το λες και θαύμα. Πιστεύω να κρατήσει κι αυτό χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Dimitris_P έγραψε:τζιν

https://www.pullandbear.com/gr/%CE%B1%C ... -fit-n6355

Σε αντοχή πολύ πάνω από Ζάρα, Μάρα και κακό συναπάντημα.