Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#780801 Αισθητήρα θερμοκρασίας και μοτερακι ρελαντί θα έβλεπα για αρχή. Δες και τον κωδικό σφάλματος όμως.
Άβαταρ μέλους
By opc
224v έγραψε:Φλάντζα είναι, και μην το αφήσεις να χειροτερέψει. Θα κοστίσει πολύ μετά...

.
Ανοίχτηκε και όντως φλάντζα!

< one >
Άβαταρ μέλους
By melos86
#781812 Αντιστοιχο προβλημα με αλλο που αναφερθηκε παραπανω:
Σε Mercedes με κινητηρα M271 το δοχειο διαστολης εμφανιζει μπουρμπουληθρες οταν ο θερμοστατης του καλοριφερ ειναι στο "χλιαρο" η στο ζεστο!
Ολο το καλοκαιρι που ηταν στο τερμα κρυο δουλευε κανονικα! Απωλειες σε παραφλου δεν υπηρχαν ενω και οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα!
Υποψιαζομαι το ψυγειακι στην εβαπορετα? Η κατι αλλο?
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
melos86 έγραψε:Αντιστοιχο προβλημα με αλλο που αναφερθηκε παραπανω:
Σε Mercedes με κινητηρα M271 το δοχειο διαστολης εμφανιζει μπουρμπουληθρες οταν ο θερμοστατης του καλοριφερ ειναι στο "χλιαρο" η στο ζεστο!
Ολο το καλοκαιρι που ηταν στο τερμα κρυο δουλευε κανονικα! Απωλειες σε παραφλου δεν υπηρχαν ενω και οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα!
Υποψιαζομαι το ψυγειακι στην εβαπορετα? Η κατι αλλο?

Οπως τα λες μαλλον αυτο ειναι.
Μηπως ομως αλλαξατε παραφλου προσφατα και δεν εγινε εξαερωση ?
Άβαταρ μέλους
By melos86
#781838 Έγιναν αρκετές εξαερωσεις αλλά οι μπουρμπουληθες παρέμειναν. Και με δεδομένο ότι με τον θερμοστάτη στο κρύο όλο το καλοκαίρι δεν έκανε κιχ το μυαλό μου πάει στο κύκλωμα θέρμανσης. Το ψυγείο η τις βαλβιδες
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#784459 Γκάζι που έχει γίνει αρκετά σκληρό διορθώνει με αλλαγή ντίζας; Στο παλιό Kia αναφέρομαι, όχι στο Χόντα
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#785523 Μετά τα 130χλμ παρατηρώ ένα κοσκίνισμα στο τιμόνι το οποίο μετά από κάμποσα μέτρα (500-800 δε μπορώ να υπολογίσω ακριβώς) σταματάει. Αν το αυτοκίνητο στα ίδια χιλιομέτρα αλλάξει κατεύθυνση ελάχιστα ώστε να αλλάξει η ισορροπία του ξαναξεκιναει και πάλι μετά από κάποια μέτρα σταματάει.
Τι ξεκινάμε να κοιτάμε; Σε Peugeot 308 mk1 γίνεται αυτό.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#785535 Θα έλεγα τσεκάρισμα ελαστικά (ζυγοστάθμιση) και πιέσεις εννοείται

Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι, μήπως ξεκόλλησε κάνα βαράκι από τα αυτοκόλλητα που χρησιμοποιούν για τη ζυγοστάθμιση
Άβαταρ μέλους
By dimviii
panos2171 έγραψε:Μετά τα 130χλμ παρατηρώ ένα κοσκίνισμα στο τιμόνι το οποίο μετά από κάμποσα μέτρα (500-800 δε μπορώ να υπολογίσω ακριβώς) σταματάει. Αν το αυτοκίνητο στα ίδια χιλιομέτρα αλλάξει κατεύθυνση ελάχιστα ώστε να αλλάξει η ισορροπία του ξαναξεκιναει και πάλι μετά από κάποια μέτρα σταματάει.
Τι ξεκινάμε να κοιτάμε; Σε Peugeot 308 mk1 γίνεται αυτό.

εχεις παρατηρησει εαν το κανει μονο με ελαφρως στριμενο τιμονι?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#785541 Πέρα από τα λογικά που λέει ο Μπαρ, άλλαξες πρόσφατα τακάκια ή έχεις πολύ φθαρμένα;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#785555 Σταματάει να το κάνει μόνο όταν ισιωσει το τιμόνι και χρειάζεται να διανύσει μια απόσταση.
Τελευταία που αλλάχτηκαν είναι τα μπροστινά λάστιχα. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι τα μπροστά πήγαν πίσω και οι πίσω ζάντες με τα καινούργια λάστιχα μπροστά. Να κάνανε καμία μ.......α με το ζύγισμα μήπως;
Η απορία μου είναι γιατί κάποια στιγμή σταματάει, αν κάτι είναι στραβό η αζυγιστο υποθέτω θα έπρεπε και το κάνει πάντα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#785556 κοιτα και για τζογο στα εμπρος ρουλμαν.
Εμενα μου ειχε τυχει να κανει πολυ ελαφρο βιμπραρισμα με ελαφρως στριμενο τιμονι δεξια μονο,και μονο σε μεγαλη ταχυτητα,δλδ πανω απο 100-120 χλμ/ωρα.
Ηταν μπιλιοφορος :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By glf
#785573 Εκεί στα 120-140 είναι ζυγοστάθμιση. Νομίζω τα.. ακριβή χλμ ταχύτητας που γίνεται ο συντονισμός είναι ανάλογα τη διάμετρο του ελαστικού.