Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αντιθέτως, θεωρώ ότι αν ήθελε όντως να έχει προσωπική εμπλοκή, θα φρόντιζε να βάλει άλλους να κάνουν την βρωμοδουλειά και θα ήταν όσο πιο απομακρυσμένος μπορούσε. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα αν ήθελα να παρακολουθήσω κάποιον. Δεν θα ζωγράφιζα ένα στόχο πάνω από το κεφάλι μου "Προϊστάμενος ΕΥΠ, πετάξτε τις ντομάτες σας εδώ".

σωστα,οπως ο πατερας του με τον Μαυρικη.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Ήταν υπεύθυνος λοιπόν για αυτό που έγινε;
Σαφέστατα. Αυτή είναι η δουλειά του πολιτικού προϊστάμενου της ΕΥΠ, ή οποιασδήποτε υπηρεσίας. Και ειλικρινά αναρωτιέμαι, δεν υπήρξε κανένας σύμβουλος του να τον προειδοποιήσει όταν την αναλάμβανε "πρόεδρε, μείνε μακριά από αυτή την υπηρεσία γιατί αν γίνει καμιά |λογοκρισία|, θα σου σέρνουν τα εξ αμάξης μέχρι να παγώσει η κόλαση";

Μετα απο αυτο με τον πατερα του και τον Μαυρικη,επρεπε να του το πουνε λες ε?
Ειλικρινα πιστευεις οτι ειναι τοσο ηλιθιος? η περνας εμας για ηλιθιους που πας να περασεις οτι δεν ηξερε ,δεν τον προειδοποιησαν κλπ?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#784313 :lol:

Τον πήρατε αγκαλιά,τον νταχτιρντισατε, τον χτυπήστε στην πλάτη να ρευτει ( και αυτός έκλασε), του διαβάστε παραμύθια, του βάλατε μουσικουλα, του ανοιγοκλεισατε τα φώτα.

Και αυτός τίποτα. Μιρλα.

Για ανεβείτε λοιπόν στο κατάρτι,αχνοφαινομαι στον ορίζοντα ή ακόμα;; :iconcool:

Άκου κάτι Δημητριε. Προχτές μου είπανε μεγάλη κουβέντα.

Οι μισοί από αυτούς ήταν ρουφιάνοι των Τούρκων και οι άλλοι μισοί μαυραγορίτες

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
Χρήστος Λάππας έγραψε:
markvag έγραψε: AN διάβαζες αυτά που γράφω, σου εξηγώ πως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του αν εμπλέκεται ο Μητσοτάκης ή ακόμα και αν το ήξερε, ΕΙΝΑΙ υπεύθυνος και η πολιτική ευθύνη σημαίνει ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ παραίτηση, ενώ υπάρχουν και οι ποινικές ευθύνες ας μην ξεχνάμε...

Δεν απασχολεί ΚΑΝΕΝΑΝ αν το διέταξε, δεν απασχολεί ΚΑΝΕΝΑΝ αν το ήξερε, μόνο το ότι ήταν ο άμεσος πολιτικά υπεύθυνος, έχει πολύ συγκεκριμένες ευθύνες.

Εδώ είναι η πλάκα. Αυτό που δεν απασχολεί ΚΑΝΕΝΑ είναι αυτό για το οποίο εσύ βγάζεις αφρούς. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχασε περίπου 2,5 μονάδες και παραμένει μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ με ένα υπέράνετο 8%.

Σκέψου το λίγο. 8% μπροστά 3 χρόνια μετά και έχοντας φάει στα μούτρα την πανδημία και στο καπάκι την ενεργειακή και πληθωριστική κρίση του πολέμου.
Δεν ξέρω πως το βλέπεις εσύ και οι υπόλοιποι, αλλά εγώ θεωρώ ότι αν είχαμε τον Τσίπρα στο τιμόνι με όλα αυτά, τώρα θα ήταν... τέταρτο κόμμα πίσω από τον Βελόπουλο.

Είναι απάντηση textbook της Δεξιάς αυτό(σε όλα τα μέσα ΜΜΕ, social κτλ) και είναι πράγματι θλιβερό για ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται δημοκράτες.
Έχει διαπραχθεί κάτι που είναι πλήγμα για την ίδια τη δημοκρατία και η απίστευτη απάντηση είναι --- τα νταν τα νταν -> οι δημοσκοπήσεις.
Αλλά άμα δούμε τρικάκια στον περίβολο της βουλής σκίζουμε τα ρούχα μας. Sad
Άβαταρ μέλους
By g8777
Red Garland έγραψε:η απίστευτη απάντηση είναι --- τα νταν τα νταν -> οι δημοσκοπήσεις.

Δείτε τις δημοσκοπήσεις. Ο Μητσοτάκης αρχίζει πάλι να ανακάμπτει ελαφρασγδκξςσετγιοςεηταπιφης'ριηςεφγιησαδγιηςεγβξςβεφγ΄σδγβςέροθεξβςγλξκβνσδγιηγιηεςγ;βεγφοςγβπ;εφγη;ςεγιοεςηγιςηγεξςβ κνςγβλκσδηβκχν,χζωκλσηδφσκγνμσγνξπσαοδιγςεροτςποφςεθιτςν γμ.ςγολβξσ[νγςκγωξνλβωξνγ;΄λγμετλήξςεγξςερ.......................................................................

H αυτοκαταστροφική τακτική του Ανδρουλάκη

Εικόνα

Είναι μυστήριο γιατί έβαλε το κόμμα του σε αυτή την απομονωτική τροχιά, που μόνο με γραμμή ΚΚΕ θα μπορούσε να παρομοιαστεί.

Εικόνα

:superman:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Red Garland έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:
markvag έγραψε: AN διάβαζες αυτά που γράφω, σου εξηγώ πως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του αν εμπλέκεται ο Μητσοτάκης ή ακόμα και αν το ήξερε, ΕΙΝΑΙ υπεύθυνος και η πολιτική ευθύνη σημαίνει ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ παραίτηση, ενώ υπάρχουν και οι ποινικές ευθύνες ας μην ξεχνάμε...

Δεν απασχολεί ΚΑΝΕΝΑΝ αν το διέταξε, δεν απασχολεί ΚΑΝΕΝΑΝ αν το ήξερε, μόνο το ότι ήταν ο άμεσος πολιτικά υπεύθυνος, έχει πολύ συγκεκριμένες ευθύνες.

Εδώ είναι η πλάκα. Αυτό που δεν απασχολεί ΚΑΝΕΝΑ είναι αυτό για το οποίο εσύ βγάζεις αφρούς. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχασε περίπου 2,5 μονάδες και παραμένει μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ με ένα υπέράνετο 8%.

Σκέψου το λίγο. 8% μπροστά 3 χρόνια μετά και έχοντας φάει στα μούτρα την πανδημία και στο καπάκι την ενεργειακή και πληθωριστική κρίση του πολέμου.
Δεν ξέρω πως το βλέπεις εσύ και οι υπόλοιποι, αλλά εγώ θεωρώ ότι αν είχαμε τον Τσίπρα στο τιμόνι με όλα αυτά, τώρα θα ήταν... τέταρτο κόμμα πίσω από τον Βελόπουλο.

Είναι απάντηση textbook της Δεξιάς αυτό(σε όλα τα μέσα ΜΜΕ, social κτλ) και είναι πράγματι θλιβερό για ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται δημοκράτες.
Έχει διαπραχθεί κάτι που είναι πλήγμα για την ίδια τη δημοκρατία και η απίστευτη απάντηση είναι --- τα νταν τα νταν -> οι δημοσκοπήσεις.

Σε ολα τα σοβαρα απαντανε, οταν απαντανε, με ακυρα σχολια ή κομπλαρουνε. Να οπως εδω.

Μετα ξεκιναει το ξεπλυμα με δηλωσεις ο,τι να 'ναι

Μεχρι τον τελευταιο Beatle τον ειπανε :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Red Garland έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:

Ακριβώς. Θα περίμενα από το κόμμα του νόμου και τάξης, καθώς και από τους οπαδούς του, που σκίζονται καθημερινά για την απαρέγκλιτη και αυστηρή εφαρμογή των νόμων απ' όλους και προς όλους να έχουν εξεγερθεί με αυτό που έγινε.

Αλλά δεν έγινε τίποτα, επειδή οι δημοσκοπήσεις λένε πως είναι ΟΚ. (να μην πιάσουμε το θέμα των δημοσκοπήσεων που βρωμάει από χλμ τώρα). Γιατί δεν υπάρχει άλλο επιχείρημα πλέον, αλλά το ότι ο κυρ-Παντελής δεν έχει θέμα. Ωραία. Αν αύριο κάνω μία δημοσκόπηση στο Κερατσίνι και την Καισαριανή που να λέει πως οι ψηφοφόροι θέλουν δικτοταρία του προλεταριάτου, θα είμαστε εντάξει; :s_biggrin

Άρα η εφαρμογή των νόμων και των κανόνων της δημοκρατίας εξαρτάται από τις δημοσκοπήσεις; Δηλαδή εάν βγει δημοσκόπηση που να λέει πως το 60% των Ελλήνων συμφωνεί οι ψηφοφόροι του συριζα να σταλούν σε ξερονήσια, ή να επιβληθεί η θανατική ποινή σε όποιον διαφωνεί με την κυβέρνηση, είμαστε ΟΚ;

Επιλεκτική εφαρμογή νόμων βάσει δημοσίου αισθήματος = ο ορισμός του λαϊκισμού. Και το πρώτο βήμα για τον φασισμό.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Νίκος Παππάς έγραψε:
Σε ολα τα σοβαρα απαντανε, οταν απαντανε, με ακυρα σχολια ή κομπλαρουνε. Να οπως εδω.

Γενικά είναι κακό πράγμα όταν παίρνεις την ενημέρωση σου αποκλειστικά από κομμένα κομμάτια. Να βοηθήσω λίγο.

Όλη η συνέντευξη εδώ:

Το κομμάτι στο οποίο κόμπιασε και που απομόνωσαν για τις ανάγκες απαξίωσης στο 43:10.
Οοοοοοοολο το υπόλοιπο (σχεδόν μια ώρα) άψογο.
Δες οποία κομμάτια θέλεις επιπλεον των 10 δευτερολέπτων που απομόνωσαν στο τουιτ και πες μου αν τα είπε καλά ή όχι.

Και μια και το πιάσαμε, κάνε μου και μια σύγκριση με τις ομιλίες του Τσίπρα σε ξένους δημοσιογράφους να δω κάτι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Χρήστος Λάππας έγραψε:Και μια και το πιάσαμε, κάνε μου και μια σύγκριση με τις ομιλίες του Τσίπρα σε ξένους δημοσιογράφους να δω κάτι.

Να αφήσουμε το whataboutism κατά μέρος;
Γιατί να συγκρίνω τον πρώην με τον νυν όταν μάλιστα ο 2ος σπούδασε στην Αμερική;

Γιατί να συγκρίνω τον άριστο και καλά με τον άχρηστο όπως τον λέτε;

Κολλησε; Κόλλησε.
Όπως και την άλλη φορά σε συνέντευξη που ρωτήθηκε για την ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα.

Όπως κολλάει κάθε φορά που αντιμετωπίζει πραγματικές ερωτήσεις από πραγματικούς δημοσιογράφους και όχι Πετσωμενους.

Όπως κάθε φορά κουράζει η αναφορά στα καυτά ζητήματα, που είπε ο Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.

Ας ρωτήσουμε ποιο το αγαπημένο χρώμα του πρωθυπουργού, ή φαγητό.

Τώρα εσύ μπορείς να έχεις τα συμφέροντα σου με αυτόν και καλά κάνεις και τα βλέπεις όπως τα βλέπεις, η συντριπτική πλειοψηφία όμως όχι.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#784374 Χωρίς πλάκα τώρα, σε μια συνέντευξη 57 λεπτών το να κομπιάσει κάποιος (όχι να μην έχει τι να πει, απλά να κομπιάσει) για 20 δεύτερα σου φαίνεται τόσο τραγικό ώστε να αγνοήσεις εντελώς τα υπόλοιπα 56 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα; Δεν έχεις την παραμικρή περιέργεια να δεις τι είχε να πει αυτός ο άνθρωπος; Αν τα πήγε καλά, αν τα έκανε σαλάτα; Αν τον έπαιρναν σοβαρά, ή αν τον κορόιδευαν; Διάλεξε ένα τυχαίο τρίλεπτο στο φινάλε, απλά να πάρεις μια ιδέα.

Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω πάντως, στην συγκεκριμένη περίπτωση φυσικά και θα γίνουν συγκρίσεις με τον προηγούμενο (και δυνητικά επόμενο) πρωθυπουργό. Αλίμονο αν κλείνουμε τα μάτια για αυτά που λένε εκ μέρους της χώρας μας στην διεθνή σκηνή. Πραγματικά αλίμονο μας.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Νίκος Παππάς έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Και μια και το πιάσαμε, κάνε μου και μια σύγκριση με τις ομιλίες του Τσίπρα σε ξένους δημοσιογράφους να δω κάτι.

Να αφήσουμε το whataboutism κατά μέρος;
Γιατί να συγκρίνω τον πρώην με τον νυν όταν μάλιστα ο 2ος σπούδασε στην Αμερική;

Γιατί να συγκρίνω τον άριστο και καλά με τον άχρηστο όπως τον λέτε;

Κολλησε; Κόλλησε.
Όπως και την άλλη φορά σε συνέντευξη που ρωτήθηκε για την ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα.

Όπως κολλάει κάθε φορά που αντιμετωπίζει πραγματικές ερωτήσεις από πραγματικούς δημοσιογράφους και όχι Πετσωμενους.

Όπως κάθε φορά κουράζει η αναφορά στα καυτά ζητήματα, που είπε ο Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.

Ας ρωτήσουμε ποιο το αγαπημένο χρώμα του πρωθυπουργού, ή φαγητό.

Τώρα εσύ μπορείς να έχεις τα συμφέροντα σου με αυτόν και καλά κάνεις και τα βλέπεις όπως τα βλέπεις, η συντριπτική πλειοψηφία όμως όχι.
Καλά ντε θα βγάλουμε τον άλλο στις εκλογές, μπω μπωωωω πως κάνετε έτσι η συντριπτική πλειοψηφία, υπομονή λίγοι μήνες είναι θα περάσουν
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#784377 Μάλιστα.
Βγήκε λοιπόν ο πρωθυπουργός και υπερηφανεύτηκε για τα 37 δις που έχει στα ταμεία και τα οποία του επιτρέπουν να έχει για αποπληρωμή δανείων όταν σκυλοβριζε αυτόν που τα μάζεψε από την Βουλή.
Γιατί ο ίδιος δεν έκανε τίποτα πέρα από να υβρίζει.

Όπως έβριζε την συμφωνία των Πρεσπών και τώρα την διαφημίζει.

Όπως δηλωνε ότι δεν θα αποκαλέσει Βόρεια Μακεδονία τα Σκόπια και το έκανε.
Όπως....... μπορώ να συνεχίσω για μέρες.....

Λοιπόν, για εμένα δεν παίζει κανένα ρόλο αν μιλάει αγγλικά ο πρωθυπουργός.
Ο Μιτεράν δεν μιλούσε καλά αγγλικά όπως και ο Κολ αλλά ήταν πολιτικοί ογκόλιθοι.

Βασικά δεν είναι καν ένα από τα χαρακτηριστικά που μετράνε σε έναν ηγέτη πόσες γλώσσες και πόσο καλά μιλάει.
Άλλα μετράνε.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#784380 Με το συμπάθειο, αλλά μάλλον ξέχασες πως φτάσαμε στη συνέντευξη.

Να θυμίσω λοιπόν:

Νίκος Παππάς έγραψε:

Εδώ δεν κοιτάμε το αν μιλούσε καλά Αγγλικά, αλλά το αν έδωσε μια συνέντευξη που προωθεί τις θέσεις της Ελλάδας, ή αν ήταν όπως τον παρουσίασαν τα 20 μονταρισμένα δευτερόλεπτα που έβαλες από αυτή τη συνέντευξη τα οποία με την απαραίτητη κοπτοραπτική τον δείχνουν να μην ξέρει τι να πει.

Φαντάσου λίγο κάποιον λιγότερο ψαγμένο από εσένα που βλέπει το ίδιο tweet και αντίθετα από εσένα δεν έχει την περιέργεια να δει τι πραγματικά έγινε σε αυτή τη συνέντευξη. Θα μείνει με την εντύπωση ότι οι δημοσιογράφοι τον... κατατρόπωσαν ξέρω 'γώ, ότι είχε χάσει τα λόγια του κλπ.

Δεν προσπαθώ να σου πω ότι αυτή η συνέντευξη ήταν πιο σημαντική από άλλες, ή ότι δεν μετράνε χίλια δυο άλλα πράγματα. Αλλά από την στιγμή που παράθεσες κάτι, νομίζω ότι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε αν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα ή όχι.
Στην συγκεκριμένη συνέντευξη λοιπόν τα πήγε θαυμάσια. Δεν ξέρω για άλλες, θα πρέπει να τις δούμε κατά περίπτωση, αλλά σε αυτή όντως ήταν άψογος.

Μακάρι να ήταν έτσι και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Χρήστος Λάππας έγραψε:Χωρίς πλάκα τώρα, σε μια συνέντευξη 57 λεπτών το να κομπιάσει κάποιος (όχι να μην έχει τι να πει, απλά να κομπιάσει) για 20 δεύτερα σου φαίνεται τόσο τραγικό ώστε να αγνοήσεις εντελώς τα υπόλοιπα 56 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα; Δεν έχεις την παραμικρή περιέργεια να δεις τι είχε να πει αυτός ο άνθρωπος; Αν τα πήγε καλά, αν τα έκανε σαλάτα; Αν τον έπαιρναν σοβαρά, ή αν τον κορόιδευαν; Διάλεξε ένα τυχαίο τρίλεπτο στο φινάλε, απλά να πάρεις μια ιδέα.

Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω πάντως, στην συγκεκριμένη περίπτωση φυσικά και θα γίνουν συγκρίσεις με τον προηγούμενο (και δυνητικά επόμενο) πρωθυπουργό. Αλίμονο αν κλείνουμε τα μάτια για αυτά που λένε εκ μέρους της χώρας μας στην διεθνή σκηνή. Πραγματικά αλίμονο μας.
Θα ηθελα να δω αν θα μπορέσει να είναι τόσο άνετος σε ένα debate. Ας μιλάνε και αγγλικά με τον Τσίπρα :shifty: