- 23 Σεπ 2022, 18:52
edmond έγραψε:Γρηγόριε στην εταιρία σου παίζουν Χ1?
Έχει μία 118i o CFO.
Δεν έχω ζητήσει βόλτα, δεν με νοιάζει κιόλας.
Zeus έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Αυτή είναι γνώμη μου, αντιλαμβάνομαι πως μπορεί άλλος να έχει άλλη, και πάλι φίλοι είμαστε (με όλους!
). Απλώς οδηγείς παλιότερη BMW και σε πιάνει ένα σφίξιμο για το σημερινό χάλι, που όσο πάει γίνεται και χειρότερο (πάλι κατά την γνώμη μου, 29 κατασκευαστές πλυντηρίων, διαφωνούν μαζί μου!
)
Αλήθεια τώρα ρε Γρήγορη, ποια σύγχρονη bmw οδήγησες και σε έπιασε σφίξιμο για την κατάντια της εταιρίας σε σχέση με τη δίκη σου;
Δεν με ενδιαφέρει να οδηγήσω καμία εμπροσθοκίνητη BMW, για να βγάλω συμπέρασμα αν είναι καλύτερη ή χειρότερη από την δική μου. Θα προτιμούσα να οδηγήσω οποιαδήποτε Ε8x, E9x και όλες τις Ε36, Ε30, Ε60 οτιδήποτε πισωκίνητο ακόμη και με 100 άλογα, παρά την Χ1 με τα 136 και τον τρικύλινδρο.
Μπορεί λοιπόν οι καταστάσεις να με αναγκάζουν να αρκούμαι στο εταιρικό μου κουτί, που είναι θαυμάσιο για να με πάει στην δουλειά άνετα και οικονομικά, αλλά δεν έχω τρελαθεί ακόμη και μπορώ να κρίνω τι μου αρέσει: θα επέλεγα την γριά μου, από οποιαδήποτε μπροστοκίνητη καινούρια BMW του κουτιού, όταν θέλω ν'απολαύσω ΚΑΙ οδήγηση.
Για ποιο λόγο; Για τον ίδιο λόγο που το MX5 πουλάει σαν ζεστό ψωμί ακόμη, κι ας μην έχει άλογα.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι γιατί αυτό σου φαίνεται τόσο περίεργο.
Μακάρι να μπορούσα να έχω μια 3άρα (να την πληρώνει άλλος όμως όταν χαλάει), αλλά δεν μπορώ. Και εννοείται πως θα προτιμούσα ένα Tesla, γιατί και πιο εύκολο είναι τελικά να το αγοράσεις από μια καλή 3άρα και πιο φθηνό να το συντηρήσεις. Και παίρνεις δώρο και την τεχνολογία που έχει πάνω (που εσένα δεν σου λέει κάτι, αλλά εμένα μου λέει πολλά και έχω τους λόγους μου-μιας και δεν έχει νόημα να προσπαθήσω να πείσω κανέναν γι'αυτό..).
Απλό είναι κατά βάθος.