Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
saxon_747 έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Αν δεν, ευκαιρία να πάρεις το 7.

Το πήρα δώρο στη Μπούσαινα

Εικόνα
Τι περισσότερο μας δίνει αυτό;

Πιο μεγάλη οθόνη είναι το πρώτο. Δες εδώ τα υπόλοιπα
https://www.androidauthority.com/xiaomi ... 6-3168274/

@ Σκοτς

Προφανώς και ισχύει
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#784039 Μπορεί κάποιος ωρολογοποιός να φτιάξει ή να προσαρμόσει ένα λουράκι στο huawei μου; Το μαμίσιο δερμάτινο είναι ετοιμόρροπο και δεν το βρίσκω σαν ανταλλακτικό. Άλλων εταιρειών που έχω δοκιμάσει μου προκαλούν ερεθισμό στο σημείο.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#784041 Τι εννοεις με το να φτιαξει ή να προσαρμοσει ενα λουρακι ενας ωρολογοποιος;
Εχει δικη του ιδιαιτερη συνδεση το ρολοι με το λουρακι; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#784083 Ειναι αγενες, για να μην πω τιποτα παρα πανω, να απαξιεις να απαντησεις σε καποιον που διεθεσε χρονο να σε βοηθησει, στο ερωτημα για βοηθεια που εθεσες εσυ ο ιδιος... :x
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#784084 Γιάννη σοβαρά τώρα;
Οτι μπορεί να είμαι στη δουλειά και να πήζω με πιο θέματα εργασίας σημαίνει ότι σε γράφω πατόκορφα;

Δεν ξέρω, ένα κλιψάκι έχει που κουμπώνει το λουράκι στο σώμα. Είναι 46ρι όμως, άρα πρέπει να βρω ένα ίδιο για να δοκιμάσω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:Γιάννη σοβαρά τώρα;
Οτι μπορεί να είμαι στη δουλειά και να πήζω με πιο θέματα εργασίας σημαίνει ότι σε γράφω πατόκορφα;

Δεν ξέρω, ένα κλιψάκι έχει που κουμπώνει το λουράκι στο σώμα. Είναι 46ρι όμως, άρα πρέπει να βρω ένα ίδιο για να δοκιμάσω.

Το λουρακι ειναι 22 χιλ. Το μεγεθος του ρολογιου ειναι αδιαφορο. Το θεμα ειναι αν η τρυπα που μπαινει ο πυρος συγκρατησης εχει την ιδια διατομη. Μονο ομως σε μαγαζι θα μπορεσουν να το δουν

Λουρακια υπαρχουν
https://www.skroutz.gr/c/942/lourakia-r ... /22mm.html
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#784086 Νίκο κανα δυο άσχετα-προφανώς κινεζιές- που έχω δοκιμάσει μου 'χουν προκαλέσει εξανθήματα και ερεθισμούς στην πέριξ περιοχή. Έχω κι ένα μπρασελέ αλλά το κάνει βαρύ. Καλά θα δω τι θα κάνω, ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
By Y.V
Dimitris_P έγραψε:Γιάννη σοβαρά τώρα;

Σοβαροτατα! Οπως ακριβως τωρα, ετσι και οταν το δημοσιευσα μπηκες και το διαβασες.
Μια ωρα αργοτερα δε, προφανως σε διαλειμα απο την εργασια, εκανες δημοσιευση στο θεμα του καιρου

Dimitris_P έγραψε:
diplomat έγραψε:Kαβάλα τί έγινε; Νωρίς άνοιξες το κρύο, κανόνισε. :x

Κάτι παρνηθένιες αρκούδες ξύνουν το παράθυρο της μάμα και ακόμη είναι σεπτέμβρης ΓΤΚΜ :x :x

17 και κάτι σπόρια βαθμοί μιάμιση το μεσημέρι :x :x :x

Εικόνα

Είναι ο καιρός οικονομίας, ό,τι πρέπει δηλαδή ούτε για καλοριφέρ ούτε για αρκουδίσιον. Ανοίγεις παραθυράκι και είσαι κύριος. Για την ακρίβεια που έρχεται είναι ταμάμ.

Εν πασει περιπτωσει, εφ οσον δηλωνεις οτι δεν ηταν εκ προθεσεως, το δεχομαι ως αμελεια.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Y.V έγραψε:Εν πασει περιπτωσει, εφ οσον δηλωνεις οτι δεν ηταν εκ προθεσεως, το δεχομαι ως αμελεια.

Παλι καλα. Νομιζα οτι εχεις ανοιξει τη βαλιτσα με τις φαλτσετες και διαλεγεις με ποια θα του κοψεις το λαρυγγι :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Y.V
George_Prix έγραψε:
Y.V έγραψε:Εν πασει περιπτωσει, εφ οσον δηλωνεις οτι δεν ηταν εκ προθεσεως, το δεχομαι ως αμελεια.

Παλι καλα. Νομιζα οτι εχεις ανοιξει τη βαλιτσα με τις φαλτσετες και διαλεγεις με ποια θα του κοψεις το λαρυγγι :s_tongue

Αγαπητε, οταν κατι με ενοχλησει, το λεω δημοσιως και καθαρα ωστε να δοθουν εξηγησεις, τουλαχιστον να μην υφισταται παρεξηγηση! Θεωρω πως ειναι πιο σωστο ετσι!

Τις φαλτσετες τις εχω μονο για ξυρισμα...
:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Y.V έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Αγαπητε, οταν κατι με ενοχλησει, το λεω δημοσιως και καθαρα ωστε να δοθουν εξηγησεις, τουλαχιστον να μην υφισταται παρεξηγηση! Θεωρω πως ειναι πιο σωστο ετσι!

Τις φαλτσετες τις εχω μονο για ξυρισμα...
:iconcool:

Καλα ξηγιεσαι. Το ιδιο κανω κι εγω, δεν τα κραταω μεσα μου :s_howdy

Απλα θεωρω οτι σημερα επρεπε να περιμενεις λιγο παραπανω πριν τον παρεις απο τα μουτρα...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#784152 Είχα πάρει κάποια στιγμή αυτό εδώ αλλά δεν κούμπωνε, ήταν μικρότερος ο πείρος σύνδεσης
https://www.skroutz.gr/s/33228181/Huawe ... -42mm.html
Άβαταρ μέλους
By g8777
#784153 https://www.skroutz.gr/c/2987/lourakia_ ... =S1+Active

Πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο. :roll:

Και μου συγχιζεις και τον YV και μου ρχεται ψοφιος στα φορμουλοτοπικα. :x
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:Είχα πάρει κάποια στιγμή αυτό εδώ αλλά δεν κούμπωνε, ήταν μικρότερος ο πείρος σύνδεσης
https://www.skroutz.gr/s/33228181/Huawe ... -42mm.html

Λογικο να μην κουμπωνει. Εχει 22 χιλ πλατος στο σημειο κουμπωματος το δικο σου ρολοι. Το λουρακι ειναι 20χιλ.