Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
Anonymous Founder έγραψε:Εντυπώσεις;

Σίγουρα καλύτερα στην αίσθηση σε σχέση με τα πλαστικά, τα οποία ήταν πισωγύρισμα σε σχέση με της F30. Αυτά της G20 έχουν στα σημεία επαφής σαγρέ μαύρο πλαστικό, ενώ στην F30, είτε τα απλά M-Sport είτε αυτά της M3 που είχα βάλει είχαν "μέταλλο" στα σημεία που άγγιζε κανείς. Λίγο περίεργο στο αυτί το ότι ακούγεται μέταλλο αν πχ χτυπήσει το νύχι :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#784141 https://www.bmw.gr/el/all-models/m-seri ... lsrc=aw.ds

Eddieτ - άκυρο νόμιζα ότι ήταν ναι η κουπέ οχι μόνο η γκρανκουπεπε
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#784200 Περι Χ1...μια χαρα το αμαξακι, από κοντά πολύ όμορφο σε Μ με αυτό το ματ γκρι. Μέσα επίσης, αν και έχουν παίξει μερικές τσιπιες. Από χώρους πίσω μου φάνηκε χειρότερο από την τωρινή πάντως...

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Και τιμουλες/τεχνικά..

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Στην παρουσίαση τον Ιούλιο έτρεχαν αυτές τις τιμές, και έλεγαν για παραδόσεις μέσα στη χρόνια...σημαντικό.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#784202 Το "προετοιμασία" τι ακριβώς σημαίνει; Πως είναι λογικά συνδρομητικό, σωστά;
Αυτά είναι, να πληρώνεις συνδρομή για τα καθίσματα στην Χ1! Μεγαλεία!

EDIT: Ομολογώ πάντως πως είναι πολύ ομορφότερη από πριν.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#784207 Προετοιμασια σημαινει οτι μπορεις αργοτερα να προσθεσεις ως extra εξοπλισμο τα συγκεκριμενα features..

Οσον αφορα την συνδρομη, νομοτελειακα θα συγκλινουν ολοι προς αυτο το μοντελο, οποτε ειναι προτιμοτερο να πληρωνεις για ενα σηματακι κυρους παρα για οτιδηποτε αλλο.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#784208 Ειναι ολα προεγκατεστημενα και σου δινει τη δυνατοτητα ή να αγορασεις ή να "νοικιασεις" τη λειτουργια για οσο διαστημα επιλεξεις (πχ θερμαινομενα μονο χειμερινους μηνες).
Δεν ξερω πως θα δουλεψει αυτο με τις τιμες, αλλα κρινοντας απο το δικο μου, που μπορεις να αγορασεις (δεν εχει επιλογη ενοικιασης) τη λειτουργια αυτοματων προβολεων, συμφερει γιατι γλιτωνεις το ΕΤΤ... :iconcool:

Επισης προχθες που ανακοινωσαν στοιχεια για το νεο Volvo ΕΧ90, εκτος LIDAR και πληρως αυτονομης οδηγησης :iconcool: ανακοινωσαν και τη δυνατοτητα αγορας εξοπλισμου με τον ιδιο τροπο....με λιγα λογια προς τα εκει το πανε ολοι...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#784211 Και στα Βαγκ ακουσα οτι γινεται. Ή οτι ΘΑ γινει, δε θυμαμαι... Μεχρι και περισσοτερα αλογα μπορεις να νοικιασεις αν θελεις!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#784221 Εδώ που τα λέμε έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν, δεν είναι η Tesla που είναι κατσαπλιάδες. Ετούτοι φτιάχνουν αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, αλίμονο...
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#784229 Δεν ξερω τι σχεση εχει το παραπανω ραντ με το θεμα..... Οποιος δεν ειναι κοροιδο να του κανει πλακα η καθε bmw ας τα πληρωσει ως εξτρα στην παραγγελια, μπορει. Κι αν ανεβει κλιμακα και πληρωσει και λιγο παραπανω ΕΤΤ δεν τρεχει τιποτα...αρκει να μην τον πιασουν κοροιδο... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#784231 Ρε συ, πού είδες το rant; :dizzy:
Μια πλάκα έκανα, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε δηλαδή τα της BMW; Κι εγώ κάτοχος είμαι, μπορώ νομίζω να έχω διαφορετική γνώμη για τα δημιουργήματά της, σωστά;

Δεν έχω κανένα σκοπό να τσακωθώ, ειδικά για κάποια αυτοκίνητα που πλέον μου είναι αδιάφορα (το λιγότερο). Γενικώς, το μοντέλο pay as you go/as a service, το αγαπάει πολύ η Tesla επίσης. Το βρίσκω γελοίο και κακό, κυρίως γιατί δεν προφυλάσσει τον πελάτη από μελλοντικές αυξήσεις ή ακόμη ακόμη και αρνήσεις εξυπηρέτησης.
Ελπίζω να είναι τώρα σαφέστερο.

ΥΓ: Σημείωση: Δεν έχω αυτή την γνώμη επειδή δεν μπορώ ν'αγοράσω την εν λόγω Χ1. Απλώς δεν μου αρέσει το αμάξι, αν και ήδη είπα πως είναι πιο όμορφο από το προηγούμενο. Ελάχιστες σημερινές BMW μου αρέσουν (μία ουσιαστικά, η 2 coupe )
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#784233 Προετοιμασία για θερμαινόμενα καθίσματα? :lol: :lol: :lol:
Εντωμεταξύ εξωτερικά είναι λίγο χάλια...
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#784235 Ο καθενας μπορει να σχολιαζει κι ας μην ειναι κατοχος....

Η συγκεκριμενη ειδηση για την ενοικιαση εχει παιξει ηδη παρα πολυ, εννοειται με αρνητικα σχολια, αλλα εχει παιξει λαθος. Δεν σου βαζει το μαχαιρι στο λαιμο να νοικιασεις τον εξοπλισμο. Αν θελεις μπορεις να τον πληρωσεις ειτε στην παραγγελια, ειτε one off μετα. Σε αντιθεση με το παρελθον λοιπον εχεις αλλες δυο επιλογες να προσθεσεις εξοπλισμο στο αυτοκινητο σου. Μπορει και να μην περπατησει αυτο το μοντελο, θα δειξει.

Στην Ελλαδα παντως συμφερει να μπορεις να προσθεσεις εξοπλισμο μετα γιατι γλιτωνεις ΕΤΤ, επομενως δεν καταλαβαινω προς τι η αρνητικη κριτικη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#784236 Παντως σαν ιδεα δεν ειναι κακη. Ενα αμαξι μπορει να παει μεχρι και 30% πανω στην τιμη, αν του φορτωσεις την Αρτα και τα Γιαννενα απο εξτρα. Μπορει καποιος να κανει τσιγκουνια στην παραγγελια του αυτοκινητου και μετα αν θελει μια στο τοσο να δωσει κανενα ευρωπουλο να κανει τα παραπανισια γουστα του...