- 21 Σεπ 2022, 14:51
georgetz έγραψε:θυμάμαι πάντα το cringe της κυρίας στα δεξιά
Συμφωνώ μέχρι κεραίας με τα γραφόμενα του bebes για την αμορφωσιά του πρώην ΠΘ (όπως και πολλών νυν/ πρώην πολιτικών) όπως και για το πως, πιθανόν, "υποστηρίχθηκε" στο να αποκτήσει πτυχίο και συμπληρώνω οτι κάποιος που έχει τέτοιο τραγικό επίπεδο αγγλικών (ή και γεωγραφίας κλπα) μα το κυριότερο, περίσσιο θράσος στο να χρησιμοποιεί κάτι που δεν ξέρει , σημαίνει οτι είναι αδίστακτος, άρα και επικίνδυνος αφού εκπροσωπεί 10m κόσμου.Θα έπρεπε να προβληματίζει τον εκάστοτε ψηφοφόρο του στο μέχρι που είναι διατεθειμένος να τραβήξει κάτι
(έξοδος, πόλεμος, σύναψη σχέσεων με άλλους "δύσκολους" εταίρους) αλλά φαντάζομαι οτι ξέρουν καλύτερα
Ψιλά γράμματα αυτά αλλά υγεία πάνω απ'όλα
ΥΓ τσίμπησα εν γνώσει μου , κακώς γινεται όμως στο τοπικό της ενέργειας. Το ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ δεν είναι του ξεμαλλιάσματος ? 
Όλα τα τοπικά προσφέρονται, μην ανησυχείς.

Όπως και είναι πανεύκολο να καταλάβει κάποιος τι θα ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές, όταν το πρόβλημα το εντοπίζεις τόσο... μονομερώς (και με τέτοια... τυφλότητα να προσθέσω)!
Θα ξαναπώ εδώ και το κλείνω από πλευράς μου, πως ο σημερινός πθ, "σπρώχτηκε" σε κάθε μα κάθε θέση που έχει βρεθεί, λόγω ονόματος και μόνον, και όχι ικανοτήτων. Από πανεπιστήμια, μέχρι δουλειές, όλες τις πήρε χάρη στο επίθετό του, άρα και σ'αυτό, είναι... ασύγκριτη η εύνοια που δέχτηκε, με την όποια (και είναι σίγουρο πως υπήρξε) εύνοια δέχτηκε ο Τσίπρας.
Άρα, σίγουρα μιλάμε για ένα τύπο, που ό,τι πέτυχε, το πέτυχε λόγω ονόματος ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε άλλο επίθετο, δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του. Αυτό αρκεί για να τον κάνει απείρως πιο επικίνδυνο από τον όποιο Τσίπρα, που ποτέ δεν είχε την τύχη να έχει την ίδια εύνοια και υποστήριξη.
Θα συμφωνήσουμε πάντως πως σίγουρα ο Κ. Μητσοτάκης, μιλάει πολύ καλά αγγλικά, όπως και αρκετά καλά γαλλικά (για τα γερμανικά δεν έχω ιδέα), ενώ ο Τσίπρας είναι κάτω του μετρίου. Άρα, στο επίπεδο της γλωσσομάθειας, κερδίζει κατά κράτος. Αν όμως αυτό είναι το απόλυτο κριτήριο ικανότητας ενός πθ, σίγουρα ο επόμενος πθ πρέπει να είναι Γράψας ή ο Στρατηγάκης ξέρω γω...