Παυλόπουλος και Αλιβιζάτος ήταν "δίδυμο" στο Πανεπιστήμιο. Πολύ καλό δίδυμο. Αλλά θα προτιμηθεί ο πρώτος, που είχε άλλωστε ανακατευτεί πολύ πιο ενεργά στην πολιτική.
Υπόψιν, ο Αλιβιζάτος είχε πιο "αριστερές" θέσεις, πιο κεντροαριστερές καλύτερα. Αλλά ο Τσίπρας προτίμησε τον Παυλόπουλο, ως δείγμα καλής θέλησης.
Ο Αλιβιζάτος είχε συντάξει τον κανονισμό της αναμορφωμένης ΕΡΤ (όχι της ΝΕΡΙΤ), τον οποίο πολέμησαν άγρια οι συνδικαλιστές της ΕΡΤ κι είχαμε τελικά το μαύρο. Σοβαρότατος άνθρωπος.
Anonymous Founder έγραψε:Τώρα τι ακριβώς βρήκαν καλό στον Πάκη, που πρέπει να είναι ο πιο αποτυχημένος ακαδημαϊκός (και με σοβαρό έργο μάλιστα) που πολιτεύτηκε, δεν ξέρω!
Φημολογείται ότι είχε ξετιναξει στο Συνταγματικο τον koutsan

Κι εγώ την Καρυστιάνη ή ακόμα καλύτερα καμιά Πέπη Ρηγοπούλου θα προτιμούσα, αλλά δυστυχώς επικράτησε η σκοπιμότητα.
«Λέει δημοσίως ότι μόνο ο Σόιμπλε είναι του διαμετρήματος του και σνομπάρει τους άλλους»
Είναι άραγε καλό να επιδεικνύει ένας πολιτικός ναρκισσισμό;
I pity you fools, γιατί δεν ξέρετε την τύφλα σας;
Θα σας πω γιατί τα έχετε κάνει όλα κώλο;
Ακούτε εδώ βλάκες, η Ελλάδα δεν έχει plan B, αλλά am I right or am I right;
Δείτε με, είστε όλοι χαρτογακιάδες με γραβάτα, Εγώ όμως όχι;
Τέλος πάντων, αφού στους σεμνούς και σοφούς Έλληνες αρέσει το στυλάκι του, τι σημασία έχει; Σάμπως έχει πάει για καμιά σοβαρή δουλειά στις Βρυξέλλες;
manosky έγραψε:Καρφιά Liberation κατά Βαρουφάκη:
«Λέει δημοσίως ότι μόνο ο Σόιμπλε είναι του διαμετρήματος του και σνομπάρει τους άλλους»
Είναι άραγε καλό να επιδεικνύει ένας πολιτικός ναρκισσισμό;
I pity you fools, γιατί δεν ξέρετε την τύφλα σας;
Θα σας πω γιατί τα έχετε κάνει όλα κώλο;
Ακούτε εδώ βλάκες, η Ελλάδα δεν έχει plan B, αλλά am I right or am I right;
Δείτε με, είστε όλοι χαρτογακιάδες με γραβάτα, Εγώ όμως όχι;
Τέλος πάντων, αφού στους σεμνούς και σοφούς Έλληνες αρέσει το στυλάκι του, τι σημασία έχει; Σάμπως έχει πάει για καμιά σοβαρή δουλειά στις Βρυξέλλες;
Άλλωστε εκεί δεν έχει να κάνει με φοιτητάκια, αλλά με μπαρουτοκαπνισμένους.
Να τα λέμε αυτά!
Asimov έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Τώρα τι ακριβώς βρήκαν καλό στον Πάκη, που πρέπει να είναι ο πιο αποτυχημένος ακαδημαϊκός (και με σοβαρό έργο μάλιστα) που πολιτεύτηκε, δεν ξέρω!
Φημολογείται ότι είχε ξετιναξει στο Συνταγματικο τον koutsan
Κι εγώ την Καρυστιάνη ή ακόμα καλύτερα καμιά Πέπη Ρηγοπούλου θα προτιμούσα, αλλά δυστυχώς επικράτησε η σκοπιμότητα.
Αν ήταν έτσι με τον koutsan, τόσο εγώ, όσο και ο g8777 στηρίζουμε Πάκη!
Έλεος γαμώ τη μπαναγίτσα μ
τον εβαλε λεει για να κανει ζημια στο Σαμαρα.
rx8_drifter έγραψε:Tον Πάκη της ζαρτινιέρας, των προσλήψεων και του Γρηγορόπουλου.
Έλεος γαμώ τη μπαναγίτσα μ
Μωρέ τότε με τον Γρηγορόπουλο δεν το χειριστηκε τοοοοοοόσο άσχημα. Είχε και χειρότερα όντας μάλιστα στην αντιπολιτευση: πχ στην υπόθεση Ματέι, δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Πάκη και τον Σπηλιωτόπουλο στον Ευαγγελισμό να ψαρευουνε ψηφαλάκια πάνω από το πτώμα της άτυχης κοπελίτσας.
Sounds fun.
TON PROKOPI PAVLOPOULO DEN TON PROTEINEIS GIA PROEDRO DIMOKRATIAS ALLA SE DIAFIMISTIKO GIA LEFKANTIKO MALLIWN.
#SORRY_MOU_LEIPEI_IDI_O_AVRAMOPOULOS