Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Νίκος Παππάς έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Τελικά υπάρχει κι άλλο πρόβλημα.
Ο υπολογιστής δεν μπαίνει σε κανέναν mail client, ενώ μπαίνει οπουδήποτε αλλού.
Ή τσίμπησε κάτι ή κάτι άλλο συμβαίνει.

Επειδή κάπου εδώ τελειώνουν οι γνώσεις μου θα φωνάξω έναν γνωστό που είναι της δουλειάς να το δει.

Συγνώμη, αν αυτή την συμπεριφορά την έχει ο υπολογιστής του μόνον, τότε προφανώς το πρόβλημα είναι ο υπολογιστής του. Από τον δικό σου μπαίνει στο email του;
Μπορείς να το ψάξεις και μόνος σου αν τσίμπησε κάποιον ιό πάντως, τόσα εργαλεία υπάρχουν δωρεάν τα περισσότερα.

Για ιο οσο το εψαξα δεν βρηκα κατι, βασικα το Malwarebytes εχω και το εβαλα να ψαξει , δεν βρηκε κατι.

Το μειλ του εγω το βλεπω κανονικα απο τον υπολογιστη μου στην δουλεια. Αλλα ουσιαστικα εγω τον δημιουργησα μεσω του family link.
Στον δικο του υπολογιστη υπαρχει μονο ο δικος του λογαριασμος στον Chrome.

Λοιπον, ηρθε ο ειδικος, εκανε τα τεστ του και.....δεν υπαρχει ιος. Ολα φαινονται να δουλευουν σωστα μονο που δεν δουλευουν σωστα. Σαν να υπαρχει ενα Firewall μου ειπε που τα κοβει αλλα δεν υπαρχει τιποτα τετοιο.

Ο υπολογιστης συνδεεται κανονικα παντου εκτος απο τους mail clients, ολους τους mail clients :dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#783137 Έχεις κάποιο adblock?

Δοκίμασε να ανοίξεις μια καρτέλα ανώνυμης περιήγησης σε κάποιον browser και να συνδεθείς από εκεί.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
saxon_747 έγραψε:Έχεις κάποιο adblock?

Δοκίμασε να ανοίξεις μια καρτέλα ανώνυμης περιήγησης σε κάποιον browser και να συνδεθείς από εκεί.

Οχι, δεν εχει.

Δοκιμασα ως επισκεπτης στον Chrome και παλι το ιδιο. Θα δοκιμασω και με ανωνυμη να δω το απογευμα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#783141 Άνοιξε τον chrome κάνε διαγραφή δεδομένων περιηγήσης, αποσύνδεση από το gmail και πες με λογαριασμό άλλο, δες αν το ξανακάνει.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Chris έγραψε:πηρε και λεφτα για τη διαγνωση?

Oχι βεβαια.

Του βαλαμε δυσκολα. Πρωτη φορα το αντιμετωπιζει αυτο. Θα ψαξει ενδελεχως ειπε και θα επανελθει. Πολυ μυστηριο ομως
Άβαταρ μέλους
By Chris
#783144 παλι καλα :lol:

Απο το ιδιο δικτυο εχουν γινει ολες οι δοκιμες? Κανα αλλο wifi, hotspot κλπ δοκιμασατε? Και τους 3 browsers? Uninstall/reinstall οι browsers? Βγαζει καποιο ερρορ δηλαδη, βγαζει 404, φορτωνει επ'απειρον?

Πχ γραφεις, επαναλαμβανω ΓΡΑΦΕΙΣ www.gmail.com, τι γινεται? Στο google.com μπαινει? Στο gdrive? Στους χαρτες? Στο outlook.live.com?
Τελευταία επεξεργασία από Chris και 17 Σεπ 2022, 14:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#783145 Έχει γίνει τρελο κονφλικτ στο Κουκλ imho, το κατάφερε ο τζούνιορ με τα 2 ακαου στην γκουκλ που έστησε.

Πρόβλεψη.

Μεθαύριο θα μπείτε στον πειρασμό να εγκαταστήσετε κάνα e banky.

Don't.
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 17 Σεπ 2022, 14:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Chris έγραψε:παλι καλα :lol:

Απο το ιδιο δικτυο εχουν γινει ολες οι δοκιμες? Κανα αλλο wifi, hotspot κλπ δοκιμασατε? Και τους 3 browsers? Uninstall/reinstall οι browsers? Βγαζει καποιο ερρορ δηλαδη, βγαζει 404, φορτωνει επ'απειρον?

Τρομερη η ιδεα σου! Αυτο ηταν! :metalo:

Εχω βαλει στο σπιτι ενα mesh για να δινει σωστα wifi παντου. Με την τηλεκπαιδευση ειχε θεμα ο μικρος και λυθηκε ετσι.

Αυτο λοιπον εχει ενα τρομερο κολπο που αναγνωριζει ολες τις συσκευες με το ονομα τους και οχι μονο με την ΙΡ και ετσι ειχα βαλει ολες του μικρου μαζι και με ενα κουμπι του εκοβα την προσβαση στο ιντερνετ. :s_cool

Ναι μεν δεν ηταν ενεργο αλλα καποιο κολλημα ειχε φαει και επετρεπε το ιντερνετ αλλα εκοβε τα μειλ. Εβγαλα το pc απο την λιστα και ολα καλα. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:

Εχω βαλει στο σπιτι ενα mesh για να δινει σωστα wifi παντου. Με την τηλεκπαιδευση ειχε θεμα ο μικρος και λυθηκε ετσι.

Αυτο λοιπον εχει ενα τρομερο κολπο που αναγνωριζει ολες τις συσκευες με το ονομα τους και οχι μονο με την ΙΡ και ετσι ειχα βαλει ολες του μικρου μαζι και με ενα κουμπι του εκοβα την προσβαση στο ιντερνετ. :s_cool

Ναι μεν δεν ηταν ενεργο αλλα καποιο κολλημα ειχε φαει και επετρεπε το ιντερνετ αλλα εκοβε τα μειλ. Εβγαλα το pc απο την λιστα και ολα καλα. :yahoo:

να ξερεις οτι ο Chris χρεωνει 70+φπα την τηλεφωνικη υποστηριξη.
Εαν θες χωρις αποδειξη πες μου να μεσολαβησω.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Νίκος Παππάς έγραψε:

Δεν φταιει ο τζούνιορ τότε. :iconcool:

Ούτε κάν εσύ. :s_empathy

Φταίει αυτός που σου είπε να βάλεις mesh :s_cool

Μεγάλη μαγκιά έκανε να του πεις, πολύ αστείο. :roll:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Μεγάλη μαγκιά έκανε να του πεις, πολύ αστείο. :roll:
:iconcool:
Οχι, εγω φταιω. Το mesh δουλευει αψογα, οπως και η λιστα γονικου ελεγχου. Επρεπε να μου κοψει να δοκιμασω να την καταργησω πριν, αφου εγω την εφτιαξα. Κολλημα ηταν. Δοκιμασα να προσθεσω το pc ξανα και δουλευουν κανονικα τα mail οταν εχει ιντερνετ :s_cool

@ Chris, το 50ρικο το εστειλα :iconcool: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#783152 Δεν θα ρωτήσω κάν τί το ήθελες το mesh.
Απλά μια διόρθωση.

Για σένα λέγεται mess.

Saxonα ξέρω ότι εσύ κρύβεσαι πίσω από αυτά. Θα τα πούμε από κοντά Σαξονα. Στα μαρμαρένια αλώνια.