Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#780568 Προσωπικά βρίσκω τις σημερινές BMW εξαιρετικές. ΟΚ, μεγάλωσαν και βάρυναν, αλλά αυτό ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Το ότι μια 4άρα κουπέ είναι καλύτερη από όλον τον ανταγωνισμό στον δρόμο όμως, δεν νομίζω να το αμφισβητεί κάποιος. Επίσης, μιας και λέγατε για το Model 3, μπορώ να δεχτώ ότι έχει πιο αποδοτικό σύστημα ηλεκτροκίνησης κλπ, αλλά δύσκολα να είναι καλύτερο στον δρόμο από την i4.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

Εικόνα

Βγάζει και μάλιστα πέτυχα ένα σήμερα μπροστά μου για πρώτη φορά και ενώ από φωτογραφίες έλεγα ότι δεν μου άρεσε καθόλου, σήμερα ισχύει το ακριβώς ανάποδο. Το αμάξι είναι φοβερό. Δείχνει πολύ πιο καλοφτιαγμένο και περιποιημένο, έστω και οπτικά, σε σύγκριση με Tesla.
Εντυπωσιακή η i4.

αυτό που λες περί φωτογραφιών το είπαν πολλοί...

γενικώς πολλοί τις bmw τις κατάκριναν μέσω φωτογραφιών, αλλά από κοντά αναθεώρησαν :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#781040 Εργονομικό φάουλ IMHO τα κουμπιά για την επιλογή του drive mode δεδομένου ότι δεν μπορούσα να καταλάβω ποιό ακουμπάω. Στην f30, παρ'όλο που δεν επιλέγεις ακριβώς το πρόγραμμα τουλάχιστον μπορούσες να τα πατήσεις χωρίς να πάρεις το βλέμμα από το δρόμο.

Η ελαφρώς κιτς λύση μου είναι το μικρότερο δυνατόν αυτοκόλλητο που μπορούσα να βρω και δίνει μια απτική ανατροφοδότηση ( :shifty: )
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#781043 Comfort Plus για την ακρίβεια, για έξτρα χαλάρωση :D
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#781059 και εγω ο καψερος οποτε βλεπω ποστ του Ντινου,ετοιμαζομαι να δω κανα επαναπρογραμματισμο με 60 κιλα ροπη στις 2500 στρ/λεπτο. :(
Άβαταρ μέλους
By markvag
#781117 Γερμανικό είναι βρε Ντίμη... θα διαλυθεί σε 50χλμ... :roll:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

Σούπερκαρ πλόντι - Σαλούγκα edition
Άβαταρ μέλους
By Zeus
drdino έγραψε:Εικόνα

Τεραστιο upgrade μονο και μονο που δεν εχεις piano black!! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
drdino έγραψε:Comfort Plus για την ακρίβεια, για έξτρα χαλάρωση :D

Δεν ρυθμίζεται με προγραμματισμό σε κάποιο default αγαπημένο πρόγραμμα;
Το upgrade πάντως μου αρέσει!
:lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
Zeus έγραψε:
drdino έγραψε:...

Τεραστιο upgrade μονο και μονο που δεν εχεις piano black!! :lol:

Nαι μεν αλλά... Μου την σπάει λίγο αυτό το pattern :lol: Ψάχνω να βρω carbon από M3 αλλά είναι πολύ σπάνιο. Προτιμώ αυτό της M3 γιατί είναι glossy σε αντίθεση με το ματ M-perf. Εναλλακτικά, wrap κι άγιος ο θεός.

Anonymous Founder έγραψε:
drdino έγραψε:Comfort Plus για την ακρίβεια, για έξτρα χαλάρωση :D

Δεν ρυθμίζεται με προγραμματισμό σε κάποιο default αγαπημένο πρόγραμμα;
Το upgrade πάντως μου αρέσει!
:lol:

Δεν θυμάμαι, νομίζω μπορείς να το αλλάξεις σε Eco Pro αλλά όχι σε Sport ή Comf Plus πχ.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#783026 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#783037 Μπα όχι, aliexpress special Αλλά φαίνεται εντυπωσιακά καλή κατασκευή, με σωστά κουμπώματα. Ίδωμεν!