Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
bill33 έγραψε:
markvag έγραψε:Πέη γουόλ! :rtfm: :x

Φούτσες site αλλά ειναι η ίδια είδηση
https://www.protothema.gr/world/article ... erivallon/

Το είδα μετά και στο BBC, όντως εξαιρετική κίνηση.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#783102 Εικόνα

Ἐπειδή πολυειδῶς και πολυτρόπως χρησίμους και εὐεργετικούς τῇ Ἐκκλησίᾳ ἑαυτούς καταδεικνύντας ζήλῳ, τε ἐνθέῳ περί τά κοινά ἀμφιπονουμένους, τιμᾶν οἶδε, χαίρουσα, ἡ Μήτηρ Ἐκκλησίᾳ, ὀφφικίων τε ἀπονομαῖς τήν προς αὐτούς εὐκαίρως ἐνδεικνῦσα εὕνοιαν. ... φιλευσεβῶς και φιλογενῶς πολυτίμους προσφέρων ὑπηρεσίας τῇ κoινῶνιᾳ και τῇ ἐπιστήμῃ τῆς Θέμιδος..

https://www.romfea.gr/diafora/52205-arx ... exagioglou

:s_airkiss :s_airkiss :s_airkiss

Mεγαλε Sollima :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimik έγραψε:Ποιότητα υλικών εσωτερικού

Και οχι μονο.

Εικόνα

Hope you can help with my little dilemma. Was driving and suddenly got a coolant low stop before engine overheats message. Found out the coolant just drained completely out. Checked up top and there doesn't seem to be any leak closer to the top of reservoir or radiator or any hoses visible from up top. Put in some water to see where the leak is coming from. It's literally like a waterfall draining right out.

Got under and can't see the leak right off the bat since the car has so much plastics and insulation to remove under.

Δεν υπαρχει αλλος κατασκευαστης που να δινει τετοια προσοχη στην λεπτομερεια, εδω μιλαμε οτι τα υφαινουν σε αργαλειό. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#783448 στη φυλακή ο Χρήστος Λοβέρδος που αποκάλυψε το σκάνδαλο με τις τροφές των ιχθυοκαλλιεργειών.
αδέκαστη η δικαιοσύνη των μεγαλοεπιχειρηματιών :metalo:
άντε πληρώστε καναν caruso τώρα για συνταγή-ξεπλυματάκι :s_thumbsup

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 9327186416
Τούτη τη φυλάκιση που δέχτηκα πριν λίγο, από την ντροπή του τόπου μας και του λαού μας, που λέγεται Ελληνική δικαιοσύνη την αφιερώνω στη μνήμη του πατέρα μου που έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα, να ναι περήφανη η ψυχή του.
Πριν από λίγο δέχτηκα απο τους δικαστές του δικαστικού μεγάρου Ηγουμενίτσας 6 μήνες φυλάκισης με 3 χρόνια αναστολή για δυσφήμιση διευθυντή των πολυεθνικών ιχθυοκαλλιεργειών Andromeda group, America capital και Mubadala που ταΐζουν τόνους καρκίνου φορμόλης τους λαούς της γης και τα παιδιά μας.
Στο δικαστήριο αυτό είχα αθωώθει πριν περίπου 3 χρόνια σε 5 κατηγορίες. Οι πολυεθνικές πήγαν την δική στον Άρειο Πάγο και ζήτησαν την επιστροφή της ώστε να ξαναγίνει. Ο Άρειος Πάγος δέχτηκε από τις πέντε κατηγορίες να γυρίσει και δικαστεί ξανά η μια κατηγορία για τη δυσφήμιση διευθυντή. Απίστευτο.
Με το ζόρι ποινικός λοιπόν κύριοι.
Κανένα πρόβλημα και κανένας φόβος όπως το δήλωσα και στους δικαστές σήμερα απέναντι στις στημένες φυλακές σας που δεν τρομάζουν.
Χρήστος ο ποινικός λοιπόν από το κουκλοθετρο σας δικαιοσύνης και εταιριών χωρίς να έχω να ντραπώ για τίποτα.
Πληρώνω της αλήθειας μου και της γνώσης μου τον φόρο σε αυτόν τον τόπο, όπως κάθε πολίτης που παλεύει για αυτή κοινωνία και τη μάνα φύση.
Ο διευθυντής σήμερα δήλωσε μου εμπιστεύονται τα λεφτά τους οι Αμερικανοί επενδυτές και κάνω σωστά τη δουλειά μου.
Αυτό το κατάλαβαν όλοι σήμερα διευθύντα.
Η δική κράτησε αν και πλημμέλημα από τις 11 το πρωί μέχρι της 4 και 25 το μεσημερι. Απίστευτο.
Την Τετάρτη δικάζομαι σε 3 δικαστήρια σε μια μέρα από τη μαφία της ιχθυοκαλλιέργειας, όπου θα βγάλω από το Σάββατο όλα τα στοιχεία να καμαρώσετε τους δολοφόνους του τόπου μας.
Παίρνω τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας αλλα 500 χιλ μαζί με άλλα 500 εχτές να αγκαλιάσω αγαπημένα πρόσωπα να φύγει από πάνω μου η αηδία που γεμίζει τα μάτια μου μέσα στα δικαστικά έδρανα.
Δίπλα μου σε κάθε χιλιόμετρο σε κάθε βήμα μου και μέσα στη καρδιά μου νιώθω όλο τον κόσμο που με έχει στηρίξει. Δεν πρόκειται να πουλήσω ποτέ και αυτό το απέδειξα όταν οι εταιρίες τόλμησαν και επικοινώνησαν με τη δικηγόρο μου να τα βρούμε.
Δεν προδίδω τη γνώση και τα παιδιά μας ούτε με όλο το χρυσάφι της γης.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#783450 ναι του ΑΝΤΑΚ το τεστ το διάβαζα τις προάλλες, περιέργως όλοι γερμανοί στις κορυφαίες θέσεις , ως έχοντες τη μεγαλύτερη βελτίωση ή μάλλον τη ελάχιστη "χειροτεύρευση" της ποιότητας των αυτοκινήτων τους τα τελευταία χρόνια :thumbsup:

ποιος είπαμε οτι είχε κάτι ντράβαλα με τη δικαιοσύνη τα τελευταία 5-7 χρόνια λόγω κάτι μετρήσεων ρύπων και πειραγμένου λογισμικού ? :hmmm:
Τελευταία επεξεργασία από georgetz και 19 Σεπ 2022, 17:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
egobrain έγραψε:στη φυλακή ο Χρήστος Λοβέρδος που αποκάλυψε το σκάνδαλο με τις τροφές των ιχθυοκαλλιεργειών.
αδέκαστη η δικαιοσύνη των μεγαλοεπιχειρηματιών :metalo:
άντε πληρώστε καναν caruso τώρα για συνταγή-ξεπλυματάκι :s_thumbsup

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 9327186416
Τούτη τη φυλάκιση που δέχτηκα πριν λίγο, από την ντροπή του τόπου μας και του λαού μας, που λέγεται Ελληνική δικαιοσύνη την αφιερώνω στη μνήμη του πατέρα μου που έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα, να ναι περήφανη η ψυχή του.
Πριν από λίγο δέχτηκα απο τους δικαστές του δικαστικού μεγάρου Ηγουμενίτσας 6 μήνες φυλάκισης με 3 χρόνια αναστολή για δυσφήμιση διευθυντή των πολυεθνικών ιχθυοκαλλιεργειών Andromeda group, America capital και Mubadala που ταΐζουν τόνους καρκίνου φορμόλης τους λαούς της γης και τα παιδιά μας.
Στο δικαστήριο αυτό είχα αθωώθει πριν περίπου 3 χρόνια σε 5 κατηγορίες. Οι πολυεθνικές πήγαν την δική στον Άρειο Πάγο και ζήτησαν την επιστροφή της ώστε να ξαναγίνει. Ο Άρειος Πάγος δέχτηκε από τις πέντε κατηγορίες να γυρίσει και δικαστεί ξανά η μια κατηγορία για τη δυσφήμιση διευθυντή. Απίστευτο.
Με το ζόρι ποινικός λοιπόν κύριοι.
Κανένα πρόβλημα και κανένας φόβος όπως το δήλωσα και στους δικαστές σήμερα απέναντι στις στημένες φυλακές σας που δεν τρομάζουν.
Χρήστος ο ποινικός λοιπόν από το κουκλοθετρο σας δικαιοσύνης και εταιριών χωρίς να έχω να ντραπώ για τίποτα.
Πληρώνω της αλήθειας μου και της γνώσης μου τον φόρο σε αυτόν τον τόπο, όπως κάθε πολίτης που παλεύει για αυτή κοινωνία και τη μάνα φύση.
Ο διευθυντής σήμερα δήλωσε μου εμπιστεύονται τα λεφτά τους οι Αμερικανοί επενδυτές και κάνω σωστά τη δουλειά μου.
Αυτό το κατάλαβαν όλοι σήμερα διευθύντα.
Η δική κράτησε αν και πλημμέλημα από τις 11 το πρωί μέχρι της 4 και 25 το μεσημερι. Απίστευτο.
Την Τετάρτη δικάζομαι σε 3 δικαστήρια σε μια μέρα από τη μαφία της ιχθυοκαλλιέργειας, όπου θα βγάλω από το Σάββατο όλα τα στοιχεία να καμαρώσετε τους δολοφόνους του τόπου μας.
Παίρνω τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας αλλα 500 χιλ μαζί με άλλα 500 εχτές να αγκαλιάσω αγαπημένα πρόσωπα να φύγει από πάνω μου η αηδία που γεμίζει τα μάτια μου μέσα στα δικαστικά έδρανα.
Δίπλα μου σε κάθε χιλιόμετρο σε κάθε βήμα μου και μέσα στη καρδιά μου νιώθω όλο τον κόσμο που με έχει στηρίξει. Δεν πρόκειται να πουλήσω ποτέ και αυτό το απέδειξα όταν οι εταιρίες τόλμησαν και επικοινώνησαν με τη δικηγόρο μου να τα βρούμε.
Δεν προδίδω τη γνώση και τα παιδιά μας ούτε με όλο το χρυσάφι της γης.

Η ποινή είναι με αναστολή, αλλά είναι φανερό πως η δικαιοσύνη τα βάζει με... λάθος Λοβέρδο, δυστυχώς!
Άβαταρ μέλους
By markvag
#783460 Ναι, κι εγώ διάβασα αρχικά στα γρήγορα Λοβέρδος + φυλακή και κόντεψαν να βγουν τα μάτια μου από τις θήκες τους... :lol:

Αλλά τελικά ήταν λάθος Λοβέρδος...
Άβαταρ μέλους
By dimik
georgetz έγραψε:ναι του ΑΝΤΑΚ το τεστ το διάβαζα τις προάλλες, περιέργως όλοι γερμανοί στις κορυφαίες θέσεις , ως έχοντες τη μεγαλύτερη βελτίωση ή μάλλον τη ελάχιστη "χειροτεύρευση" της ποιότητας των αυτοκινήτων τους τα τελευταία χρόνια

ποιος είπαμε οτι είχε κάτι ντράβαλα με τη δικαιοσύνη τα τελευταία 5-7 χρόνια λόγω κάτι μετρήσεων ρύπων και πειραγμένου λογισμικού ? :hmmm:

georgetz έγραψε:ναι του ΑΝΤΑΚ το τεστ το διάβαζα τις προάλλες, περιέργως όλοι γερμανοί στις κορυφαίες θέσεις , ως έχοντες τη μεγαλύτερη βελτίωση ή μάλλον τη ελάχιστη "χειροτεύρευση" της ποιότητας των αυτοκινήτων τους τα τελευταία χρόνια

Αν διαβάσεις λίγο προσεκτικά ότι τα συμπεράσματα είναι ίδια με αυτά που έχουν γραφτεί κατά καιρούς κι εδώ μέσα πχ χειρότερα υλικά σε VW, Audi A3, C class κοκ καλύτερα υλικά στις BMW, στα Renault και στα Mazda, χειρότερα σε Honda, Toyota, Mitsubishi που παράγονται με βλέμμα στην αμερικανική αγορά κοκ
Άβαταρ μέλους
By Asimov

ΤΙ ΖΟΥΜΕ
Άβαταρ μέλους
By Geralt
Asimov έγραψε:

ΤΙ ΖΟΥΜΕ
Ωαχαχαχαχαχα
Ακόμη μια απόδειξη ότι είμαστε μέρος κοινωνικού πειράματος
I want to believe