Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By g8777
Νίκος Παππάς έγραψε:Και να σου πω κατι; Οταν ο Μαξ κρεμασει τα γαντια του θα μιλησει για το ποσο αδικο ηταν αυτο που εγινε.

Done by no one, ever, in the history of sports. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Μετα μας λεει ο Κορτο για τον γιγαντα τον Νικ Παπαντογκιανις.

Χου ρε.

Παναγια ειναι ο Νικ μπροστα στους Γιαχωβαδες της F1. Eνας και ενας λεμε. :rtfm:

A, που σαι Γουιλιαμ.

Εικόνα

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By marmagas
Geo f1 έγραψε:Τοσα χρονια ομως ουτε που μας απασχολουσαν αυτα. :shifty:

Πρεπει επιτελους να καταλαβετε κατι.
Αν Ο ΜΑΣΙ και η ΦΙΑ ηθελαν τον Μαξ πρωταθλητη δε θα το αφηναν στο τελευταιο αγωνα. :)

Στο Καταρ με τις κιτρινες σημαιες και το μπερδεμα ο Μαξ πηρε 5 θεσεις ο Μποτας 3 και ο Σαινθ παρατηρηση. Ευνοησαν τον Μαξ? οχι
Στη Τζεντα θα ελεγαν οτι ο Μαξ πηρε εντολη να αφησει τον Λουης και ο αγγλος επεσε πισω του. Καμια ποινη. Εγινε αυτο ? Οχι
Στη Μοντσα θα το χαρακτηριζαν αγωνιστικο και δεν θα εδιναν ποινη. Αλλα εδωσαν.

Στο Αμπου Νταμπι στον 1ο γυρο θα διεταζαν τον Λουη να δωση την θεση του πισω. Το εκαναν ? Οχι.
Οταν εμεινε ο Τζιο θα εβγαζαν full sc..εβγαλαν? οχι
Που ειναι η ευνοια λοιπον μεχρι το μπαμ του Λατιφι??
Καμια.
Παμε στον Λατιφι και μετα...
Αν ηταν αναποδα θα εκαναν ακριβως το ιδιο πραγμα. Για να μην τελειωσει το καταπληκτικο πρωταθλημα πισω απο την Μερκ του Μαιλαντερ.

Το οτι ευνοηθηκε ο Μαξ ηταν θεμα συγκυριας..
Δυσκολο να χωνευτει αλλα δυστυχως για εσας ετσι ειναι..

Ξεχασες το Σπα και το Μπραζιου
οπου ευννοηθηκε ο μαξακος αλλαξαν πριν την εναρξη της νεας σεζον τον κανονισμο.
Οτι εγινε στο Σπα δεν θα ξαναγινει
οτι εγινε στο Αμπου δεν θα ξαναγινει
και ο μασι ξηλωθηκε.
Ευνοηθηκε ολοι το ειδαμε δεν χρειαζεται να πει τιποτε δεν μας νοιαζει κιολας.
Αντιθετως πολυ θα θελα να μαθω ο χορνερ και ο λυκος τι θα πουν.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#782910 Στο Σπα αν ο Λουης έκανε το προφανές (να έβγαινε μπροστά από τον Ράσελ στα qualy με τη Γουίλιαμς θα ήταν champ....

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By marmagas
Geo f1 έγραψε:Στο Σπα αν ο Λουης έκανε το προφανές (να έβγαινε μπροστά από τον Ράσελ στα qualy με τη Γουίλιαμς θα ήταν champ....

Tapatalk

Oι ρεντμπουλεοι ηξεραν οτι θα βαθμολογηθει το κουαλι?
τα περσινα οργια δεν εχουν προηγουμενο αλλα ειχαν σκοπο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#782933 Γιατί λέτε συνέχεια περσινά; Φέτος δεν ήταν που ο Μαξ δεν τιμωρήθηκε επειδή ΗΘΕΛΑΝ να αλλάξουν τον κανόνα αλλά ξέχασαν μας τον αλλάξουν;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:George_Prix, να ρωτήσω, τελικά κατά την γνώμη σου, στο Abu Dhabi τηρήθηκαν κατά γράμμα οι κανονισμοί ή όχι; Αν τηρήθηκαν, καλώς, αν όχι, είναι κλοπή ή όχι;

ΧαιΦαι πριν απαντησω, ενα παραπονακι προς εσενα και καμποσους αλλους! Αισθανομαι σαν κατι ταινιες που βλεπουμε και τον ρωτανε τον κατηγορουμενο 1000 φορες τα ιδια πραγματα στην ανακριση, μπας και μπερδευτει κι αλλαξει την αρχικη του ιστορια, μπας και τον πιασουν να ψευδεται. Μπας κι ακουσουν επιτελους απο το στομα του την ιστορια που θελουν να ακουσουν για να πεσουν να τον φανε... :s_sad

Στο Αμπου Νταμπι λοιπον, προφανως και δεν τηρηθηκε ο κανονισμος. Θεωρω προσβλητικο και μονο που μου κανετε ξανα και ξανα την ιδια ερωτηση, εφοσον την εχω ηδη απαντησει κατηγορηματικα κι εφοσον δεν εχω πεταξει την παραμικρη τρολλια για το συγκεκριμενο.

Το θεμα ειναι τι βλεπουμε ΜΕΤΑ απο το Αμπου Νταμπι παιδες!!!
- Εκτοτε σε καθε τοπικο αγωνα θα αναφερθει Πολακης το Αμπου Νταμπι. Το μισος εχει πιασει ταβανι, οι τρολλιες επιασαν στρατοσφαιρα και τα τοπικουλια δε διαβαζονται πλεον.
- Σε καθε εγκαταλειψη και σε καθε αποφαση των αγωνοδικων αρχιζουν τα φανταστικα σεναρια στησιματος, ακομα και τη φετινη χρονια που ειναι αστειο να το συζηταμε.
- Πηγα με καλη διαθεση να πω μια ιδεα που κατα τη γνωμη μου θα βελτιωνε τους αγωνες και με ξεσκισατε. Σε ελευθερη μεταφραση αυτο που εισεπραξα απο ολα τα ποστακια, ηταν "ασες μας ρε Γιωργακη που θα μιλησεις κι εσυ για τον κανονισμο". Σε ολες τις απαντησεις περιεργως συμπεριλαμβανοταν το Αμπου Νταμπι με καποιο τροπο, το οποιο ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την προταση που εκανα κι επισης με ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ δε θα ξεπλενε τις περσινες λανθασμενες αποφασεις ακομα και να αλλαζε κατι στον κανονισμο.

Και κατι τελευταιο... Δεν το παιζω το καλο παιδι του φορουμ και προφανως δεν ειμαι. Αλλα τουλαχιστον προσπαθω να μη δημιουργω προβληματα και να πω και καμια κουβεντα για το αγαπημενο μου σπορ. Σκεφτομουνα οτι η αποχη μου απο τα τοπικα των αγωνων θα μας επιτρεψει να μιλαμε πολιτισμενα για τα υπολοιπα τεκταινομενα του χωρου, αλλα βλεπω πολυ συσσωρευμενη οργη σε μερικους κι αυτο παιρνει μπαλα την καθε προσπαθεια εποικοδομητικου διαλογου.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#782943 Εγώ πάντως ήρεμα ρώτησα και δεν προσέβαλα νομίζω. Κουβέντα κάνω γιατί ο άλλος Γιώργος δεν μοιράζεται την ίδια άποψη περί κλοπής (αφού δεν εφαρμόστηκε ο κανονισμός, αυτό είναι χωρίς περιστροφές) και γι αυτό και γίνεται το νταβαντούρι αυτό κάθε φορά.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:George_Prix, να ρωτήσω, τελικά κατά την γνώμη σου, στο Abu Dhabi τηρήθηκαν κατά γράμμα οι κανονισμοί ή όχι; Αν τηρήθηκαν, καλώς, αν όχι, είναι κλοπή ή όχι;

ΧαιΦαι πριν απαντησω, ενα παραπονακι προς εσενα και καμποσους αλλους! Αισθανομαι σαν κατι ταινιες που βλεπουμε και τον ρωτανε τον κατηγορουμενο 1000 φορες τα ιδια πραγματα στην ανακριση, μπας και μπερδευτει κι αλλαξει την αρχικη του ιστορια, μπας και τον πιασουν να ψευδεται. Μπας κι ακουσουν επιτελους απο το στομα του την ιστορια που θελουν να ακουσουν για να πεσουν να τον φανε... :s_sad

Στο Αμπου Νταμπι λοιπον, προφανως και δεν τηρηθηκε ο κανονισμος. Θεωρω προσβλητικο και μονο που μου κανετε ξανα και ξανα την ιδια ερωτηση, εφοσον την εχω ηδη απαντησει κατηγορηματικα κι εφοσον δεν εχω πεταξει την παραμικρη τρολλια για το συγκεκριμενο.

Το θεμα ειναι τι βλεπουμε ΜΕΤΑ απο το Αμπου Νταμπι παιδες!!!
- Εκτοτε σε καθε τοπικο αγωνα θα αναφερθει Πολακης το Αμπου Νταμπι. Το μισος εχει πιασει ταβανι, οι τρολλιες επιασαν στρατοσφαιρα και τα τοπικουλια δε διαβαζονται πλεον.
- Σε καθε εγκαταλειψη και σε καθε αποφαση των αγωνοδικων αρχιζουν τα φανταστικα σεναρια στησιματος, ακομα και τη φετινη χρονια που ειναι αστειο να το συζηταμε.
- Πηγα με καλη διαθεση να πω μια ιδεα που κατα τη γνωμη μου θα βελτιωνε τους αγωνες και με ξεσκισατε. Σε ελευθερη μεταφραση αυτο που εισεπραξα απο ολα τα ποστακια, ηταν "ασες μας ρε Γιωργακη που θα μιλησεις κι εσυ για τον κανονισμο". Σε ολες τις απαντησεις περιεργως συμπεριλαμβανοταν το Αμπου Νταμπι με καποιο τροπο, το οποιο ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την προταση που εκανα κι επισης με ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ δε θα ξεπλενε τις περσινες λανθασμενες αποφασεις ακομα και να αλλαζε κατι στον κανονισμο.

Και κατι τελευταιο... Δεν το παιζω το καλο παιδι του φορουμ και προφανως δεν ειμαι. Αλλα τουλαχιστον προσπαθω να μη δημιουργω προβληματα και να πω και καμια κουβεντα για το αγαπημενο μου σπορ. Σκεφτομουνα οτι η αποχη μου απο τα τοπικα των αγωνων θα μας επιτρεψει να μιλαμε πολιτισμενα για τα υπολοιπα τεκταινομενα του χωρου, αλλα βλεπω πολυ συσσωρευμενη οργη σε μερικους κι αυτο παιρνει μπαλα την καθε προσπαθεια εποικοδομητικου διαλογου.
Εσύ το παραδεχτηκες ο Γκεακος όχι. Ακόμα.

Στα άλλα, είπες την γνώμη σου είπαμε την δική μας, πάμε παρακάτω.

Οι αγώνες δεν είναι ροντέο, δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν πάντα θέαμα όπως υπάρχουν ματς ποδοσφαίρου που λήγουν 0-0 χωρίς φάση και άλλα πού λήγουν 5-4 με 20 .
Ασχέτως τι θα θέλαμε.

Επίσης οι εποχές κυριαρχίας οδηγών ήταν και εποχές κυριαρχίας μονοθεσίων.
Σήμερα μάλιστα είναι ακόμα πιο δύσκολο να κοντραρει ένας ρούκι μικρομεσαίας ομάδας τον πρωταθλητή.

Οι οδηγοί έχουν έρθει πιο κοντά τα μονοθέσια όχι. Παλιά ήταν ανάποδα, ο οδηγός μπορούσε να κάνει την διαφορά σε κάποιους αγώνες.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
bibendum έγραψε:Βασικά εγώ αυτό που σκεφτόμουν είναι να κλείνει εντελώς το pit lane γιατί παίζει πολύ η τύχη με το καθεστώς που ισχύει. Πχ ο Russel παίζει να εκανε τους πρώτους 6 αγώνες δωρεάν pit stop

Δε θα μου άρεσε..
Η τύχη είναι σεβαστός παράγοντας στη διαδικασία των αγώνων. Μπορεί να μη μας αρέσει αλλά δεν αποτελούν δυναμόμετρο συνδυασμών, δε χρειάζεται να νικάει πάντα ο καλύτερος, γιατί αυτό θα γίνεται όλο και πιο συχνά όσο μειώνεται ο παράγοντας "τύχη".

Θεωρώ εξαιρετικά ευχάριστο όταν η τύχη ενός "δωρεάν" πιτ στοπ φέρνει κάποιον θέσεις μπροστά ή πίσω, ανάλογα με τη συμπάθεια που του έχω. Να πω την αμαρτία μου, θα ήθελα όπως παλιά και πιτ ανεφοδιασμού και εν γένει περισσότερους παράγοντες που αυξάνουν την τυχαιότητα σε έναν αγώνα.
Οπότε, το SC ανέκαθεν ήταν παράγοντας ανατροπής. Να μείνει ως έχει.

Μια ιδέα θα ήταν, όπως.με.τις καθυστερήσεις στο ποδόσφαιρο, όσοι γύροι έγιναν υπό καθεστώς SC να αναπληρώνονται στο τέλος. Κι ας ξεμείνουν κάποιοι από καύσιμο :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#782947 Αφού θελουμε τύχη, τότε να επιστρέψει και ο ανεφοδιασμός καυσίμων. Να μπορεί κάποιος να ξεκινάει με λίγα ή πολλά καύσιμα.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#782954 Ναι αμέ, αυτό γράφω πιο πάνω, να επιστρέψει.
Επίσης να απελευθερωθούν οι δεσμεύσεις για τις γόμες ελαστικών.
Επίσης στις αεροτομές, έχουμε αποδεχτεί κινούμενες πτέρυγες, τι μας νοιάζει αν λυγίζουν και πόσο;
Γενικά, περισσότερες ελευθερίες, λιγότεροι κανονισμοί, αυτό θα ήθελα, ουτοπικά βέβαια. Ας βάλουν εκεί ένα μαξ μπάτζετ για να μην κατηγορηθεί το άθλημα για σπατάλη και ας κόψουν τα μαλλιά τους να βρούνε λύσεις.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Giuseppe Busso έγραψε:Αφού θελουμε τύχη, τότε να επιστρέψει και ο ανεφοδιασμός καυσίμων. Να μπορεί κάποιος να ξεκινάει με λίγα ή πολλά καύσιμα.

To γραφω χρονια. Οπως και εισαγωγη reverse grid σε εναν στανταρ αριθμο αγωνων ανα σαιζον.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#782970 Εμενα ο ανεφοδιασμος δε μου αρεσε παντως. Το βασικο ειναι οτι εμπεριεχει μεγαλο βαθμο επικινδυνοτητας, οποτε για το δικο μας το γουστο σιγουρα δεν αξιζει να ρισκαρουν τοσες δεκαδες οδηγοι και μηχανικοι. Επισης ανεβαζει πολυ το κοστος, οποτε παει εντελως εναντια και με την ταση της εποχης για μειωση του κοστους. Τελος δε μου αρεσε γιατι ολο και καποιος προσπαθουσε τιποτα στρατηγικες απελπισιας ΜΠΑΣ ΚΑΙ του πιασουν κατα τυχη και το αποτελεσμα ηταν να χαλαει τον αγωνα αλλων οδηγων.

Και μια διευκρυνηση γιατι σε καμποσες απαντησεις διαβασα "οχι να μην κανουμε την Φ1 τζογο, ας παραμεινει οπως ειναι ο κανονισμος". Αυτο που προτεινα δεν αλλαζει τις ισορροπιες και δε φερνει αλλοιωση αποτελεσματος. Απλα εξασφαλιζει οτι θα δουμε τους 5 τελευταιους γυρους να μαχονται μεσα στην πιστα και δε θα βριζουμε τους κριτες που "αργουνε τραγικα" (αιωνας μας φαινεται εκεινη την ωρα ο χρονος που τρωνε) να καθαρισουν την πιστα.

Σε καθε περιπτωση θελω να υπαρχει αξιοκρατια και να κερδιζει ο καλυτερος. Οχι να γινουν ολα πτανα για να γουσταρουμε εμεις. Ακομα και η στασιμη εκκινηση που θα προτιμουσα μετα απο καθε κοκκινη σημαια, εμπεριεχει σκιλς του οδηγου κι επισης δινει σε ολους τη δυνατοτητα να βγουνε κερδισμενοι με μια καλη εκκινηση.
"Αδικο" στην ουσια ειναι μονο το ανεστραμμενο γκριντ, αλλα εφοσον οι αδικημενοι ειναι οι πρωτοι, στα @@ μας εμας, ας γκρινιαξει ο Χορνερ κι ο Τοτος. Αρκετο σφαξιμο τρωνε τα πισω τα φτωχαδακια ενιγουει, οποτε ας φρεναρουμε καπως τους μπροστα για να γουσταρουμε και να γλυψουν κανενα κοκαλακι κι οι μικροι.