Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By manosky
#78279 Μην τα λέμε έτσι, στο Ζάππειο ο Σαμαράς είχε αναφέρει πολλά πράγματα, όχι μόνο υποσχέσεις του τύπου "500.000 θέσεις εργασίας" ή "τζάμπα μανταρίνια".
Έγιναν πράγματα, πχ περιορισμός κράτους, γραφειοκρατίας, αναδιάρθρωση δημόσιων υπηρεσιών, κίνητρα για επενδύσεις, πάντα με καθολικές αντιδράσεις.
Εγώ δέχομαι ότι Σαμαράς ήταν λίγο-πολύ άχρηστος γιατί δεν έκανε πράγματα που όφειλε να κάνει. Τι γνώμη έχω για εκείνους που ούρλιαζαν να μην τα κάνει έτσι κι αλλιώς, μπορείς να μαντέψεις.
Άβαταρ μέλους
By vice246
#78283 τελικα ο Αλεξης ξεδιπλωνει το πολιτικό του ταλεντο…

ο Πακης ειναι ο μόνος προβεβλημενος ΝΔτης που υποστηριζει δημοσια οτι μπορει να στηριχθεί νομικα η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων….
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#78286 Ο Τσίπρας θέλει να σταματήσει το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων ύψους 22,4 δισ ευρώ! Eίναι πολλά τα λεφτά Άρη!!!! :)
Αυτό δεν γίνεται δεκτό με τίποτα. Πως θα γίνει συμφωνία ?
Πάρτε λίγο απο Financial Times ... http://www.action24.gr/economy/item/481 ... on-etairon
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#78287 3 πράγματα κρατάω:

--> Η κυβέρνηση καταθέτει μονομερώς νομοσχέδια τις επόμενες μέρες, τα οποία όμως ΔΕΝ έχουν δημοσιονομικό κόστος. Δηλαδη δεν νομοθετεί τη 13η σύνταξη, νομοθετεί όμως θέματα εργασιακά του Ι.Τ.

--> Τελικά η πίεση του Μπαναότη απέτρεψε τον Αβραμόπουλο, αν και νομίζω ότι ο Πάκης είναι καλύτερη επιλογή.

--> ΠΟΛΛΑ μπράβο στον Τσίπρα που πήρε αποστάσεις δημοσίως από την βλακώδη γελοιογραφία με τον Σόιμπλε-ναζί.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
kubiak στις 25/01/2015 εδώ έγραψε:In other news, ψιθυρίζεται ότι η πλειοψηφία θα προτείνει Παυλόπουλο...

Κίνηση anal.
Ρε γμτ, το 'βλεπα, δεν το 'παιζα;

(για να είμαι ειλικρινής ο αδερφός μου, μου το είχε σφυρίξει)
Τελευταία επεξεργασία από kubiak και 17 Φεβ 2015, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Hellenic tifosi έγραψε:3 πράγματα κρατάω:

--> Η κυβέρνηση καταθέτει μονομερώς νομοσχέδια τις επόμενες μέρες, τα οποία όμως ΔΕΝ έχουν δημοσιονομικό κόστος. Δηλαδη δεν νομοθετεί τη 13η σύνταξη, νομοθετεί όμως θέματα εργασιακά του Ι.Τ.

Από ποτε αυτό είναι κακο;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#78291 Πάκης φορ Πρέζιντεντ! :slap: :s_crazy
Ελπίζω να έχει κάποιον σοβαρό πολιτικό λόγο που προτιμήθηκε ο Πάκης από πχ την Ιωάννα Καρυστιάνη που διαβάζαμε πως σκέφτονταν!
Όλα τα μπουμπούκια σκεφτόταν ο Αλέξης (ΚΚ, Αβραμόπουλο, Ντόρα) άρα υποθέτω πως η επιλογή έγινε με πολιτικούς όρους... Τώρα τι ακριβώς βρήκαν καλό στον Πάκη, που πρέπει να είναι ο πιο αποτυχημένος ακαδημαϊκός (και με σοβαρό έργο μάλιστα) που πολιτεύτηκε, δεν ξέρω!
Μάλλον για να διεμβολίσει τις προθέσεις του Σαμαρά, καθότι ο Πάκης θεωρείται σφόδρα Καραμανλικός. Ίσως θέλει να κάνει ζημιά στην ΝΔ...

Δεν ξέρω τι θέλει και τι θα κάνει, και σαφώς γνωρίζω πως η θέση του ΠτΔ είναι κυρίως διακοσμητική, αλλά καθόλου δεν χάρηκα! :s_devil

Πάντως, ακόμη και ο Πάκης, δείχνει πως πάμε για συμβιβασμό, μην τρέχετε να σηκώσετε τα λεφτά από το ΑΤΜ, κάνει και κρύο! :s_bye
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#78293 Προκόπης Παυλόπουλος για πρόεδρος Δημοκρατίας τελικά. :) Πακης ohhhhhh !!!!
Mόνο ο Pakis θα δέχονταν για πρόεδρος. Σιγά μην το δέχονταν o Abramopoulos !;Μια θέση όπλο του Επιτρόπου της ΝΔ στην Ευρωπη Για μ....ες ψάχνετε!! :iconcool:
Τελευταία επεξεργασία από F&G και 17 Φεβ 2015, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By vice246
#78294 τον ετοιμαζουν χουνερι τον σόιμπλε…. :lol:
στο ευρωκοινοβουλιο ο παππούς…
στο γιουρογκρουπ ο Βαρουφ…
στην ΠτΔ ο Πακης…
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
bibendum έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:3 πράγματα κρατάω:

Από ποτε αυτό είναι κακο;

Μα ως δείγμα ωριμότητας το λέω!
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#78309 Η πρόταση PAKI έρχεται να ολοκληρώσει την ταύτιση του Τσίπρα με το γερο-παπανδρέα.
Ο παπανδρέας αποδυνάμωσε ουσιαστικά το ρόλο του ΠτΔ, ο Τσίπρας έρχεται να ξεφτιλίσει τελείως το θεσμό.