Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geralt έγραψε:αυτους ολους τους εχει ζητησει ο προπονητης?
Αυτός δύσκολα θα δει παρέλαση, τί να ζητήσει;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7

Είναι αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός "κάποιου του χάριζαν γάιδαρο και αυτός τον κοίταγε στα δόντια" :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Bayern7 έγραψε:

Είναι αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός "κάποιου του χάριζαν γάιδαρο και αυτός τον κοίταγε στα δόντια" :lol:

Εικόνα

:s_dunno

Μηπως να τον κοιταζατε ομως; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
g8777 έγραψε:
Bayern7 έγραψε:

Εικόνα

:s_dunno

Μηπως να τον κοιταζατε ομως; :shifty:

Μη μου το κάνεις τόσο εύκολο ρε g. :x

Εικόνα

bonus: https://athlitiki-diaploki.blogspot.com ... st_90.html
Μπες δες τα screenshots να κάνεις 2ο συκώτι από τα γέλια.

Ακολούθησε και αθλητικη διαπλοκη στα facebooks να είσαι ενημερωμένος.
https://www.facebook.com/athlitiki.diaploki.official

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By g8777
#782770 Τί εύκολο να στο κάνω ρε Μπάγερ, εδώ μιλάμε ότι δεν α αναγνωρίζω πλέον. :thumbsdown:

Βαζελωχ. των 90ς μου θυμίζεις. Με τις κολώνες,τα αηφον,τα ξουραφια, τα d squared. :shifty:

Τι Facebook και διαπλοκές τώρα.

Εγώ διαβάζω μόνο Τουίτερ.

:iconcool:

Οι 2 μας είχαμε απομείνει να κραταμε το φόρουμ αντρικό. Και μου φουστεψες και συ γτχμ. :(
Θα δούμε και βιντεάκι αποτριχιασης έτσι που πας. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#782772 twitter ειναι για τους διάσημους.
εμεις οι boomers μόνο fb Και λίγο Insta να χαζευουμε κανεναν κωλο τώρα που έγινε η θαλασσα γιαουρτι
Άβαταρ μέλους
By g8777
#782777 Για κωλους κλπ , θα σου πω οτι κατι ετοιμαζουμε με τον Σαμπα που αν υλοποιηθει οπως θελουμε, η θαλασσα θα γινει τυρογαλο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By georgetz

αναλώσιμος , ξεκάθαρα (και είναι και καλό παιδί όπως φάνηκε στην Τρίπολη)

εδώ είναι να φύγει "η ακριβότερη μεταγραφή του Ολυμπιακού μας" :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#782856 Τι καταλαβαίνω εγώ ότι έχει γίνει. Αφού την πάτησαν στον Ολυμπιακό με τον προπονητή, δηλαδή αφού ήταν να φύγει ο Μαρτίνς, γιατί να του ανανεώσεις, γιατί να του πάρεις παίχτες. Αν ήθελες όλα αυτά ας τα έκανες πρώτου ξεκινήσει η σεζόν με νέο προπονητή.
Το λοιπόν είμαστε στο σημείο που ο αφράτος τους έχει γράψει όλους στα αρκούδια του και φτιάχνει ομάδα μόνος του σαν να παίζει Football Manager.

Τουλάχιστον ξέρουμε ότι έχει καραβιές από λεφτά ειδάλλως θα είχα φόβο μην λακίσει και καταχρεώσει την ομάδα. Ο Ολυμπιακός πλέον έχει μπάτζετ μεγάλου τοπ πρωταθλήματος. Είναι ασύλληπτο αυτό που κάνει αυτές τις ημέρες.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#782857 Αυτή η σιγουριά κάποιων που βασίζεται σε παιχνίδια προσομοίωσης έχει κάψει κοσμάκη... και η Ρωσία βασίστηκε μάλλον σε σενάρια Command & Conquer για την επίθεση στην Ουκρανία κι ακόμα άκρη δεν έχει βγάλει.

:lol:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#782940 Άντε και του χρόνου :s_whiteflag

Όλα τα γραφρά ο καθισμένος Βατσλίκ να χαζεύει το τρίτο, αφού ο παίκτης της Freiburg δεν σουτάρει με τη μία, αλλά του σκάει πρώτα μια μεγαλοπρεπή προσποίηση πριν να το καρφώσει :ninja: