Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Οι υπόλοιποι ως επί το πλείστον λέμε ότι ορθώς εφαρμόστηκαν οι κανονισμοί.

Το εμπεδωσαμε ωρε Ριππερ. Εφαρμοστηκαν οι κανονισμοι και σου φανηκε γαματος ο αγωνας.

Οξεια αμπουνταμπιτιδα ειναι η διαγνωση :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#782769 George_Prix δε με πείθει το αφήγημα του "εμείς οι αγνοί φίλαθλοι θέλουμε να βλέπουμε αίμα στην αρένα no matter what, εσάς σας πονάει ακόμα το αμπουνταμπι".

Στα μάτια μου είναι "λιγότερο φίλαθλος" αυτός που προτιμά να ακυρωθεί η προσπάθεια μια ομάδας για το 95% του αγώνα μόνο και μόνο για να δει τεχνητό θέαμα για 2 λεπτά.
Μάλλον χαχόλο θα τον χαρακτήριζα αυτόν, παρά φίλαθλο. (τπτ επι προσωπικού εννοείται.)
Ξέρεις τι μου θύμισες τώρα; Τον γέρο μου, που ενώ δεν παρακολουθούσε f1, έβλεπε μόνο την εκκίνηση του αγώνα μπας και γίνει "καμία τράκα" όπως έλεγε. Και όταν δεν γινόταν, ξενέρωνε. :lol:

Καταλαβαίνω πως το λες και πως προσεγγίζεις το όλο θέμα, απλά διαφωνώ.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#782771 Ούτε αυτό με το έρμα μου είχε αρέσει.

Αναγκαστικά συνδέεται το θέμα με το Abu Dhabi, είναι πολύ πρόσφατο.
Στον πίνακα που παρέθεσε ο Geo, θυμάσαι να είχε γίνει θέμα με τον τερματισμό;
Εγώ όχι. Τώρα γίνεται θέμα λόγω του περσινού.

Το παράδειγμα που έφερα με το μέσο του αγώνα είναι για να δείξω ότι το θέαμα κάτω από συνθήκες "τεχνητές" δεν είναι πάντα επιθυμητό.
Το reverse grid είναι άλλο, μπορεί να βγει καλό αν γίνει σωστά.

Πέρα από όλα τα άλλα πάντως, δεν μου φαίνεται περίεργο να χαλιουνται πολλοί με τον τερματισμό υπό SC. Απλά εμένα δεν με χαλάει. Η πιο σωστά με χαλάει λιγότερο από τις αδικίες που προκύπτουν σε κόκκινη σημαία πχ.
Άβαταρ μέλους
By ripper
George_Prix έγραψε:Το εμπεδωσαμε ωρε Ριππερ. Εφαρμοστηκαν οι κανονισμοι και σου φανηκε γαματος ο αγωνας.

Οξεια αμπουνταμπιτιδα ειναι η διαγνωση :lol:

Δεν είπα κάπου ότι μου φάνηκε γαμάτος ο αγώνας.
Εσύ δεν θέλεις να εφαρμόζονται οι κανονισμοί;

+1 Bayern
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#782778 @Μπαγερ ουτε εγω γουσταρω να ειναι 20" μπροστα με το σπαθι του ενας οδηγος και να το ακυρωσουμε εμεις με κανονισμους για να γουσταρουμε παραπανω. Αλλα στη φαση που συζηταμε εχουμε δεδομενο οτι κατι πηγε στραβα και μηδενιστηκαν οι διαφορες ηδη. Απλα αντι να γυρνανε 5 γυρους πισω απο το SC και να σκεφτομαστε "θα προλαβουν να κανουν κανενα γυρο?" θα προτιμουσα να σταματησουν και να ξερω οτι εχουμε αλλους 5 γυρους αγωνα. Το μη χειρον βελτιστον δηλαδη, ωστε να μην τελειωσει ετσι ο αγωνας πισω απο το SC.

@Ριππερ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειπε οτι εγινε καποιο λαθος στη Μονζα και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειπε οτι επρεπε να γινει κατι διαφορετικο. Οποτε το να μας λες ξανα και ξανα "τηρηθηκε ο κανονισμος κι ολα καλα" μοιαζει με τρολλια (ή οξεια αμπουνταμπιτιδα :s_tongue ). Το θεμα της κουβεντας ειναι αν θα ηταν καλυτερο την επομενη φορα να τηρηθει καποιος αλλος κανονισμος.

Μπαιδεγουει μιλαμε για αγωνα που ευνοηθηκε ο Μαξ οπως ηρθαν τα πραγματα κι εμενα δε μου αρεσε. Και το κρυφο νοημα στα ποστς που διαβαζουμε, ειναι οτι εγω σα να προσπαθω να ξεπλυνω το περσινο Αμπου Νταμπι με καποιο τροπο. Θεουληδες ειστε :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Εσύ δεν θέλεις να εφαρμόζονται οι κανονισμοί;

Και μονο που κανεις αυτη την ερωτηση, δειχνεις το κολλημα σου. Δεν εχεις διαβασει καν τα ποστακια μου κι επιμενεις να απαντας αρλουμπες σε καθε επομενο ποστακι σου :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#782781 Και εσύ να κατηγορείς τους άλλους για αυτά που κάνεις εσύ.
Anyway, σου είναι αδύνατο να διαφωνήσεις χωρίς προσωπικές επιθέσεις.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Και εσύ να κατηγορείς τους άλλους για αυτά που κάνεις εσύ.
Anyway, σου είναι αδύνατο να διαφωνήσεις χωρίς προσωπικές επιθέσεις.

Μα δεν ειπες κανενα επιχειρημα ωστε να συμφωνησω/διαφωνησω.

- Ξεκινησες με την εξης μπουρδα:"...Το να γίνεται ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ για να μην τερματίσουν υπό αυτοκίνητο ασφαλείας ΧΩΡΙΣ να έχει αλλάξει ο κανονισμός είναι γελοίο..."
Που δειχνει οτι δε διαβασες καν ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ που εγραψα νωριτερα!
- Συνεχισες λεγοντας καμια 300αρια φορες "τι καλα που τηρηθηκε ο κανονισμος στη Μονζα¨. Που επισης ειναι μπουρδα γιατι κανενας δε διαφωνησε με αυτο ωστε να το επαναλαμβανεις σαν καμια σοφια που πρεπει να ειπωθει Πολακης.
- Και στο τελος με αποτελειωσες με τη μπουρδοερωτηση "αν θελω να τηρειται ο κανονισμος".

Μαθε να διαβαζεις τι λεει ο συνομιλιτης σου και να τον σεβεσαι (ασχετα αν συμφωνεις μαζι του) και μετα να εχεις την απαιτηση να σε σεβαστει κι αυτος. Γκωσαμε κορρεκτιλες στη θεωρια, που ειναι ομως καφριλες στην πραξη :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#782787 0/5 :yahoo:

Ψάξε στα ποστ που δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και δες που σου έχει γίνει επίθεση.
Δες πόσες έχεις κάνει εσύ μόνο στο τελευταίο. Όταν το καταλάβεις τα ξαναλέμε.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#782790 Οι κανονισμοί προβλέπουν τερματισμό πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας.
Όπως και εκκίνηση.

Το πρόβλημα γεννάται από το περσινό φάουλ της μη εφαρμογής των.
Όχι από το φετινό.

Άλλωστε ούτε ένας αγώνας σε κάθε χρονιά τερματίζει έτσι, σιγά την ανωμαλία.

Ναι είναι ξενερα αλλά δεν βαριέσαι, οι κανονισμοί υπάρχουν για κάποιο λόγο.

Α, το αυτοκίνητο ασφαλείας είναι ανωμαλία. Έχουν γίνει λάθη από στρατηγική, από επιλογές λόγω αυτού και έχουν χαθεί αγώνες ενώ ο οδηγός δεν είχε επιλογή, δεν έφταιγε, δεν έκανε λάθος.
Tough luck αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#782842 Καπως σχετικο με αυτο που λεγαμε εχθες για αντιθετη σειρα εκκινησης...

Hamilton: Battling through F1 field "a thousand times" more enjoyable than easy win

https://www.motorsport.com/f1/news/hami ... /10368761/

Ειναι νομος οτι θα αρεσει ο αγωνας σε ολους τους γρηγορους οδηγους αν ξεκινανε απο πισω. Ολοι καταγουσταρουν αυτες τις σχετικα ευκολες προσπερασεις αργοτερων μονοθεσιων. Το θεμα ειναι οτι με αυτο το συστημα, πιο ωφελημενος απο ολους ειναι ο τελευταιος και πιο αδικημενος ο πρωτος. Για αυτο οσο μεγαλυτερη ειναι μια ομαδα (ή οσο μεγαλυτερη αισθανεται) τοσο περισσοτερο αντιδραει στην ιδεα. Σιγουρα μπορει να εξομαλυνθει καπως η κατασταση μοιραζοντας περισσοτερους ποντους στο κουαλι, αλλα και παλι δεν το βλεπω να προχωραει. Δυστυχως γιατι πιστευω οτι θα εδινε ΠΟΛΥ θεαμα. Εδω ενας πυραυλος ξεκιναει πισω και ειναι ικανος να μας φτιαξει το απογευμα με τις προσπερασεις του. Φανταστειτε να ειναι ολοι μαζεμενοι πισω κι εκτος απο τους αργους να σφαζονται και μεταξυ τους :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
#782853 Δεν καταλαβαίνω τι συζητάτε τόσες σελίδες.
Τα πράγματα έχουν ως εξής:
1.Προχθές εφαρμόστηκαν ΟΡΘΩΣ και ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ οι κανονισμοί που ισχύουν και έτσι έπρεπε, και
2. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ -ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ-ΕΜΠΕΔΩΘΗΚΕ πλήρως και αδιαμφισβήτητα χωρίς ελαχιστοτατο χώρο για παρερμηνεία και δικαιολογία η ΚΛΟΠΗ που διεπράχθη στο Abu Dhabi.

Όλα τα άλλα για το, τι , πως , ναι μεν αλλά, μήπως , όμως , αν και εφόσον, τρία πουλάκια κάθονταν, κλπ είναι ωραία αλλά άσχετα με το ειδεχθές συμβάν που στέρησε ένα παγκόσμιο τίτλο από κάποιον αγωνιζόμενο οδηγό.

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Vaskir έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τι συζητάτε τόσες σελίδες.
1.Προχθές εφαρμόστηκαν ΟΡΘΩΣ και ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ οι κανονισμοί που ισχύουν και έτσι έπρεπε, και
2. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ -ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ-ΕΜΠΕΔΩΘΗΚΕ πλήρως και αδιαμφισβήτητα χωρίς ελαχιστοτατο χώρο για παρερμηνεία και δικαιολογία η ΚΛΟΠΗ που διεπράχθη στο Abu Dhabi.

Όλα τα άλλα για το, τι , πως , ναι μεν αλλά, μήπως , όμως , αν και εφόσον, τρία πουλάκια κάθονταν, κλπ είναι ωραία αλλά άσχετα με το ειδεχθές συμβάν που στέρησε ένα παγκόσμιο τίτλο από κάποιον αγωνιζόμενο οδηγό.

.

24.478898, 54.605622 :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By sparticle
Vaskir έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τι συζητάτε τόσες σελίδες.

.
Φίλε όλοι αυτό λέμε, ή σχεδόν όλοι. Απλώς κάποιοι βαρεθήκαμε να συζητάμε για τα αυτονόητα και απέχουμε από την κουβέντα.

Επειδή όμως κάποιοι το έχουν πόνο* να μας πείσουν ότι πήρε καθαρά το πρωτάθλημα, πάντα βρίσκουν τρόπους να παρασύρουν ακόμα και πολύ λογικούς συμφορουμίτες σε παράλογες συζητήσεις.

*Για να τους προλάβω, τον πόνο τον έχω εγώ που πάσχω από οξεία Αμπουνταμπίτιδα, κοιμάμαι και ξυπνάω με μια ημερομηνία στο μυαλό μου (12/12/2021) και δεν μπορώ να χωνέψω ότι έχασε ο Λούης που τόσο έχω αγαπήσει τόσα χρόνια που αγωνίζεται. Να ορίστε τα παραδέχτηκα όλα. Τέλος συζήτησης, από μένα τουλάχιστον.