bibendum έγραψε:socratesn έγραψε:Έγιναν όλοι ειδικοί ΝΒΑ-ολόγοι για τον Σρέντερ από χθεςΟ αντίλογος σ αυτο βέβαια είναι ότι έχεις τον καλύτερο nbaer που μάλλον τα έκανε airballΠου με χθεσινή ενδεχόμενη πρόκριση οι Έλληνες θα κάναν τα πολλαπλάσια.
Τέλος πάντων, αυτά γίνονται, αθλητισμός είναι, ο νικητής και θα το χαρεί και θα πανυγηρίσει και ίσως θα προκαλέσει (ειδικά στο NBA), έτσι είναι το show.
Στα μπασκετικά τώρα, ελπίζω απλά να κατανόησαν και οι τελευταίοι φαν του ευρωπαϊκού και του περιβόητου σκεπτόμενου μπασκετ του πόσο έχει αλλάξει το άθλημα και πόσο μπροστά είναι το NBA.
Όλο το μπάσκετ παγκοσμίως πάει στο τρίποντο και εμείς έχουμε λιγότερους σουτέρ από ποτέ, ταυτόχρονα αμυντικά δεν κάναμε κάτι για να περιοριστούν τα σουτ αυτά. Ε και ο χειρότερος ΝΒΑερ αν τον αφήσεις ελευθερο στο 3ποντο απ τα 10 σουτ τα 4 θα τα βάλει.
Απλά ο καλύτερος NBAer που έχουμε έχει 2-3 βασικές αδυναμίες στο παιχνίδι του, όπως όλοι οι παίχτες. Ε η Εθνική φέτος φρόντισε να κάνει expose κάθε μία αδυναμία αυτού του παίχτη. Και ο τύπος πάλι πρώτος σκόρερ του τουρνουά ειναι αυτή τη στιγμή.
Όταν όμως περιφερειακά δεν απειλείς και οι υπόλοιποι 4 είναι επιθετικά πουθενάδες, ο καλύτερος NBAer ούτε χωρο θα βρει ούτε ευκαιρία να παίξει έστω 1 vs 2 σε κάποιες φάσεις, ούτε κατ επέκταση θα παίξει αποδοτικά. Παρόμοια προβλήματα αντιμετώπιζε και στο Milwaukee, ειδικά σε σειρές Play offs, μέχρι που ο Middleton θυμήθηκε πόσα λεφτά παίρνει.
Επίσης ωραιότατα στατιστικά είχε,πολύ κοντά στα νούμερα που έχει και στο ΝΒΑ, δεδομένου του τι αμυνες αντιμετώπισε, το ότι οι τριγύρω του ήταν παιδική χαρά δεν καθιστά τον Γιάννη υπεύθυνο.

Που με χθεσινή ενδεχόμενη πρόκριση οι Έλληνες θα κάναν τα πολλαπλάσια.

