Δικά σας τα λεφτά και η απόφαση, προφανώς, αλλά τα παραπάνω ισχύουν απόλυτα.
Τα Miele εκεινης της περιοδου ισοπεδωνουν ο,τι κινειται ακομα και σημερα.
g8777 έγραψε:Τα Miele εκεινης της περιοδου ισοπεδωνουν ο,τι κινειται ακομα και σημερα.
Οταν δεν χαλανε με βλαβες που αγοραζεις ανετα καποιο αλλο
Γενικα αυτο ειναι το προβλημα των ακριβων αγορων. Οσο δουλευουν μια χαρα. Οταν ομως ζητησουν, ζητανε κι αναλογα
Fiat Panda 7,6l/100km
Άλλαξε όλο το control panel μπροστά μαζι με την πλακέτα και την motherboard από την πίσω μεριά του πλυντηρίου.
Τιμή 150+130+εργατικά, ευτυχώς η εγγύηση λήγει τον άλλο μήνα

Την επόμενη (4η) φορά που θα πάθει κάτι το πετάω και παίρνω άλλο.
Του λέω, θ'αγοράσω όλες τις συσκευές για το καινούριο σπίτι, το πλυντήριο ρούχων τα είχε παίξει ήδη, το πλυντήριο πιάτων τελικά το φτιάξαμε τότε, θα κρατούσα ουσιαστικά μόνον το ψυγείο (κι αυτό προσωρινά). Μου είπε τον εξής απλό κανόνα:
-Πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων, LG κυρίως και λιγότερο Samsung, σίγουρα όμως κάτι από αυτές τις δύο.
-Το ίδιο και για τα ψυγεία.
-Για την κουζίνα, εστίες, φούρνο και πλυντήριο πιάτων, μόνον BSH, γιατί η αντιπροσωπεία είναι σοβαρή και υπάρχει υποστήριξη για τα πάντα, αν χαλάσουν, που γενικά ΔΕΝ χαλάνε.
Τα Ιταλικά, είναι hit-and-miss μπορεί να σου βγει καλό ή μπορεί να σου βγει άχρηστο.
Και στην δική μου περίπτωση πάντως, οικογενειακώς, την ίδια εμπειρία έχουμε.
Το ψυγειο επισης LG αγοραστηκε αρχες του 2005 και δεν μας εχει απασχολησει ποτε, οπως και το πλυντηριο αλλα αυτο ειναι 4 ετων.
Αφου πεθανε ο φουρνος της NEFF που βρηκα στο σπιτι οταν το πηρα αγορασαμε τον υπεργαματο Bosch που προτεινες μαζι με επαγωγικες και η
σε ευχαριστει για την προταση εκτοτε. Money well spent!ΥΓ.
Απλα μεινετε μακρια απο το ΜΜ
Fiat Panda 7,6l/100km
Παραπροχθές το βράδυ κατέβασα την κατάψυξη στους -24 για να γίνουν γρήγορα τα παγάκια και την ξαναγύρισα το πρωί στους -20°
Από τότε έχω παρατηρήσει ότι τα νερά στο ψυγείο είναι πιο κρύα από πριν. Ακόμα και χθες που γέμισα μπουκάλια, σήμερα είναι μπούζι.
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:Την θερμοκρασία στο ψυγείο την έχω στους 5° και -20° την κατάψυξη.
Παραπροχθές το βράδυ κατέβασα την κατάψυξη στους -24 για να γίνουν γρήγορα τα παγάκια και την ξαναγύρισα το πρωί στους -20°
Από τότε έχω παρατηρήσει ότι τα νερά στο ψυγείο είναι πιο κρύα από πριν. Ακόμα και χθες που γέμισα μπουκάλια, σήμερα είναι μπούζι.
Μπορει να εχει να κανει οτι δροσισε ο καιρος τις τελευταιες μερες...
g8777 έγραψε:Θελει προσοχη το κατεβασμα του θερμοστατη, υπαρχει κινδυνος να παγωσει το φρεον και τοτε το ψυγειο θα μπει σε λουπα.
Τι εννοεις σε λουπα?
Ψυγειο καταψυξη τα εχουμε +4 -18.
Εβαλα για λιγες μερες το ψυγειο +3 καο παγωσανε αισθητα φρούτα καιο λαχανικα.
Οαο για τη καταψυξη τι -18 τι -20. Τι διαφορα εχει σε βαθος χρονου? παγωνια ειναι και στις δυο περιπτωσεις.
Απλή εγκατασταση οχι με ΖΝΧ κλπ
.
Απορία: σήμερα δεν θα έχει ήλιο θα κρατήσει το νερό ζεστό? Η θα πρέπει να βάλλω την αντίσταση του με ρεύμα??. Βλέπετε δεν θα έχω θερμόμετρο μέσα ώστε να βλέπω πόσο ζεστό είναι το νερό που θα έχει μέσα.
Μπαίνει εύκολα θερμόμετρο ενσύρματο η ασύρματο τώρα με τα ίντερνετ???
.