Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#779889 Διαστημόπλοιο που λέει κι ο Μαξ :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
JarnoT έγραψε:* Εντάξει, μας δουλεύουν οι Haas..

Εγώ το Μάρτη ζήτησα από την ομάδα της καρδιάς μου, και με έστειλαν μισθοφόρο στους φεραρικούς.

Τί να κάνω...

Τον Μάρτη ο diplomat έγραψε:1. Alpine
2. Haas

:s_dunno :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#779976 Ο Πιάστρι του Πέτρολχετζ
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Corto Maltese έγραψε:Ο Πιάστρι του Πέτρολχετζ

:s_rofl
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#780948 GP NETHERLANDS - RESULTS

Q
Εικόνα

FL
Εικόνα

RACE
Εικόνα

STANDINGS
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#780950 * hat trick / grand slam και τα μυαλά στα κάγκελα για τον g8777, που πέτυχε την 3η φετινή του νίκη και ξαναμπαίνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
* βάθρο μετά από πολύ καιρό για τον ladaman11.
* παραμένουν πρώτες οι Haas σε όλες τις βαθμολογίες.
* 4 στους 5 πρώτους στη Γενική δεν έχουν ακόμα νίκη! Εντυπωσιακή και ..πονηρή η στρατηγική τους :ninja:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#780951 Μπιτ δατ μαδερφακερς. :iconcool:

Γτχκτπμ, τι άλλο να κάνω φέτος, τί. :sorry:
Δεν πιάνει τίποτα. :rant:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#780955 GeoF1 o Perez του Διαγωνισμού
Άβαταρ μέλους
By g8777
#780972 Ούτε κάν Τσουνοντα δεν είναι, να βάλει πλάτη την κρίσιμη στιγμή. :thumbsdown:

Μοναχομ παλεύω, να μας βγάλω στο Γιουρόπα. :vava:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:Επαιξα Γουλιαμς στο κατασκευαστων οταν τη δινανε 16.20 αποδοση. Τωρα που βλεπουν οτι εχει αρχισει να πεταει η ομαδα τη ριξανε στο 5. Εχετε ακομα χρονο να πονταρετε στο νικητη. Σε λιγους αγωνες θα πεσει κατω απο 2 και δε θα αξιζει το ρισκο.

JarnoT έγραψε:* hat trick / grand slam και τα μυαλά στα κάγκελα για τον g8777, που πέτυχε την 3η φετινή του νίκη και ξαναμπαίνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Του ειπαμε του μλκ του Τζι να κλασει κι αυτος ξεκωλιαστηκε. Θα μου προγκηξει ολα τα πελατακια με τοσο ντομιναντ εμφανισεις :thumbsdown:

Οσο για το #2 της ομαδας ειμαι αναμεσα στο τσιμεντωμα του Ευαγγελου Μαρινακη ή στα μαντατα που ακουσε προσφατως ο Ρικ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
George_Prix έγραψε:Οσο για το #2 της ομαδας ειμαι αναμεσα στο τσιμεντωμα του Ευαγγελου Μαρινακη ή στα μαντατα που ακουσε προσφατως ο Ρικ :shifty:

3 βαθμοί τους χωρίζουν :superman:
Λιγότερες νίκες, μεγαλύτερη συνέπεια. Δεν του αξίζει η τύχη του ..Τζίμι Χόφα :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#781278 Είναι όπως τότε που ο Άλμπον είχε περισσότερους βαθμούς από τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πρωταθλητή. Η διαφορά μικρή αλλά φαίνεται ποιος ξεζουμίζει πραγματικά τον διαγωνισμό.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#782373 GP ITALY - RESULTS

Q
Εικόνα

FL
Εικόνα

RACE
Εικόνα

STANDINGS
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#782374 * 1η φετινή νίκη (και pole) για τον mikeerfol, που τον φέρνει στην κορυφή της γενικής βαθμολογίας. Οι επόμενοι 3 που ακολουθούν δεν έχουν ακόμα νίκη.
* 2η μόλις νίκη για την PFR που τη βάζει δυνατά στη διεκδίκηση του Κατασκευαστών.
* 1ο FL για sparticle, ο οποίος είναι ως τώρα ο πιο εύστοχος στις ειδικές προβλέψεις οδηγών Pole+FL.
* Το DNS του Corto τον έριξε στην κατάταξη, ωστόσο υπενθυμίζω ότι θα μετρήσουν τα 21/22 καλύτερα αποτελέσματα, οπότε όλοι έχουν δικαίωμα σε ένα off χωρίς πολλές απώλειες. Αν και η Ιταλία είναι ως τώρα το GP με τον μεγαλύτερο Μ.Ο. βαθμών :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#786280 GP SINGAPORE - RESULTS

Q
Χωρίς λίστα, όλοι σε ισοβαθμία με σωστή πρόβλεψη οδηγού.
Μόνον ο g8777 τόλμησε το διαφορετικό και πήρε το τιμητικό ..κουλουράκι του :s_cool

FL
Εικόνα

RACE
Εικόνα

STANDINGS
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα