Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
skous έγραψε:
g8777 έγραψε:Ως συνήθως για άλλη μία φορά έχεις ένα μεστό και πολύ συγκροτημένο λόγο σκέψεις που επικροτώ. :s_howdy Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν είναι παρά μία αντανάκλαση της συμπεριφοράς του μέσου Έλληνα υπάρχει απέναντι στα ζώα. Θα προτιμούσα να μην βάλω ανάλογες ειδήσεις και ξερνάς μέχρι τα Χριστούγεννα.
Άνθρωποι βαθιά συμπλεγματικοι που αναπαράγουν σε ανυπεράσπιστους ( ζώα παιδιά γυναίκες ανθρώπους με ειδικές ανάγκες ) τις πρακτικές που δέχθηκαν και οι ίδιοι.

ΈΣΕΡΝΕ το ζώο. Καταγεγραμμένο σε βίντεο. Και κλασικά όταν έσφιξαν οι πωποι και είδε κάτι χιλιάρικα να έρχονται ως πρόστιμο ως κλασικό θρασύδειλο ανθρωπάκι γύρισε το παραμύθι σε... λύκο.
Πάντως με βάση τον κτηνίατρος, ο... λύκος είναι αλήθεια...

< >

Μάλλον ο λύκος ήταν απο το παραμύθι
https://www.protothema.gr/greece/articl ... in-attiki/
Άβαταρ μέλους
By glf
#779928 Η φάση είναι οτι έφυγε ο γάιδαρος και ο μπάρμπας τον έψαχνε. Όταν τον βρήκε τον έδεσε στο αγροτικό αντί να τον φορτώσει.
Προφανώς μουλαρωσαν και οι δυο τους και ο μπάρμπας βαρέθηκε να περιμένει αν θα ακολουθήσει ο γάιδαρος...
Κουμπώσε 1η και πήραν και τα δύο γαϊδούρια το μάθημα τους.
Ε ρε και να είχαν μίλια τα ζώα τι θα μας λέγανε ε;
Άβαταρ μέλους
By glf
Geralt έγραψε:ενας δεν τον σταματησε, να του πει τι κανεις βρε ανθρωπε ντροπη σου :x
Αυτό ακριβώς έγινε, τον σταμάτησαν οι χωριανοί.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#781580 Δε μ'αρέσει που όσο περνούν τα χρόνια μοιάζω όλο και πιο πολύ στον Κούλη. Ευτυχώς που τουλάχιστον τα δικά μου μάτια είναι σχιστομάτικα και όχι τόσο μπιρμπιλωτά.

edit: Ωχ αμάν και τα δικά του μάτια όταν γελάει γίνονται σχιστομάτικα. :s_omg
Εικόνα

Χάρηκα, Mousatos , η φωτό. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Geralt έγραψε:Μ αρέσει να πετάω
Δεν μ αρέσει που όσες φορές πέταξα (4) αυτό το καλοκαίρι με Aegean, είχε καθυστέρηση

και με Sky να πεταγες παλι καθυστερησεις θα ειχες.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
NickTG έγραψε:Υποτίθεται έπρεπε να έχουν φτιαχτεί κάνα μήνα τώρα. Περίμενα και εγώ για το Dark Souls 3 που παίζω στο Steam Deck.
Από ότι καταλαβαίνω μόνο του Elden Ring δουλεύουν αυτή τη στιγμή.

Mόλις πήρε το μάτι μου ότι οι σέρβερς του DS3 επανήλθαν. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
diplomat έγραψε:
NickTG έγραψε:Υποτίθεται έπρεπε να έχουν φτιαχτεί κάνα μήνα τώρα. Περίμενα και εγώ για το Dark Souls 3 που παίζω στο Steam Deck.
Από ότι καταλαβαίνω μόνο του Elden Ring δουλεύουν αυτή τη στιγμή.

Mόλις πήρε το μάτι μου ότι οι σέρβερς του DS3 επανήλθαν. :iconcool:

Ναι, έχουν κάποιες λίγες μέρες.
Χθες τελείωσα το πρώτο playthrough και πέρασα λίγες ώρες σε multiplayer.
Έχει περισσότερο κόσμο από ότι περίμενα.
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#782029 Μου αρέσει που με σταμάτησαν σήμερα για έλεγχο με το αυτοκίνητο περιοχή Θέρμης Θεσσαλονίκης, κ ήταν αρκετή η επίδειξη ταυτότητας/διπλώματος από την εφαρμογή στο κινητό.

Άδεια ασφάλεια δεν ασχολήθηκαν...

Ένα ψυχολογικό στερητικό σύνδρομο τα έχω ακόμη όταν φεύγω από το σπίτι κ συνειδητά αφήνω κάρτες διπλώματα...
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
#782364 Μου αρέσει που επέστρεψα στη δουλειά μου.
Δε μου αρέσει η σχετικά ανησυχητική έκτακτη μαγνητική που πρέπει να κάνω εντός των ημερών.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dekouk έγραψε:Μου αρέσει που με σταμάτησαν σήμερα για έλεγχο με το αυτοκίνητο περιοχή Θέρμης Θεσσαλονίκης, κ ήταν αρκετή η επίδειξη ταυτότητας/διπλώματος από την εφαρμογή στο κινητό.

Άδεια ασφάλεια δεν ασχολήθηκαν...

Ένα ψυχολογικό στερητικό σύνδρομο τα έχω ακόμη όταν φεύγω από το σπίτι κ συνειδητά αφήνω κάρτες διπλώματα...

Το δίπλωμα είναι από τα καινούργια ή το ροζ;